1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Turksportal Türkçe FM 2008 v1.0'dan İlk Görüntüler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak hep bana hep bana olmaz klüp üyelerine de biraz dağıtın para

Bu arada yama 2-3 gün içinde çok daha yüksek yüzdelere yükselecek tester'lerin sayesinde ve daha mükemmele yakın oynayacaksınız hemde hiçbir karşılık beklenmeden ama hala itiraz hala itham...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Burak hep bana hep bana olmaz klüp üyelerine de biraz dağıtın para

Bu arada yama 2-3 gün içinde çok daha yüksek yüzdelere yükselecek tester'lerin sayesinde ve daha mükemmele yakın oynayacaksınız hemde hiçbir karşılık beklenmeden ama hala itiraz hala itham...
    İnsanlara ücretsiz dağıtacağız, vereceğiz diyoruz! Ama malesef anlatamıyoruz.

YAMA HERKESE ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

3-4 ay beklediniz, 3-4 gün daha beklersiniz.

Kimseye zorla gel Kulüp üyesi ol demedik, demiyoruz, demiyeceğiz. Buradan gelecek 3-5 kuruşla zengin olmayız. Kulüp Turksportal'ın ne olduğunu iyi okuyup analiz edin öyle gelip yorum yapın.

Bir sorun bakalım Kulüp Üyelerine 12mblık dosyayı kaç dakikada indirmişler? Birde bana sorun bakalım o kısa sürede download edebilmek için sunucu barındırma hizmetine ne kadar ödüyorsun. Geçin bunları beyler. Bedava yaşamaya kopya yazılım kullanmaya alışmışız. Üstüne bide ücretsiz bir yazılımı size geç sununca biz kabahatli oluyoruz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri