Quote Originally Posted by mkkadi View Post
Ömer abi GSın yeni yönetimin bana göre akıllı planlarıyla kombine kart ve forma tshirt (merchandising) satış gelirlerinde ciddi artışlar yaşandı yani başarıyla beraber yeterince gelmeyen gelirler gelmeye başladı. Numaralı, kapalı bitmiş kapalı altın bile kombinesi satılacakmış üstelik bu fiyatlarla. Neyse olan biteni sen zaten biliyorsundur yani artık GSnin kombine gelirleri falan 3-5 M$ 2-3e katlar heralde. Yeni oyunda bu gelirleri nasıl düşünüyorsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de biletlerin ortalama f,yatı 750 YTL idi. Bunu da arttıracak mısın çünkü satılan kombineler fiyatlarını sen biliyorsun burda yazmayayım ve bitenler Numaralı ve kapalı. Bi de yönetim kapalıdan tel örgüyü kaldırıp, koltukları yenileyip orayıda kombine olarak satacak. Oda Eski açıktan ucuz olmaz. Bı sebeplerden bence ort. rahat 750 YTLyi geçecektir..
Kombine fiyatlarinin kac oldugu onemli degil. Onemli olan toplam gelir miktarini tutturmak ve ortalama seyirci seviyesine gore asagi yukari dogru olan ortalama fiyat belirlemek. Oyunda stat gelirleri asagi yukari $10-12 milyon civarinda ve bu rakam asagi yukari dogru.

Urun satisi gelirleri konusunda somut yeni bilgiler ariyorum. Bulunca onlarin da yansimasini isterim. Oyun cikmadan once beta test yapma sansim olursa butun ligin gelir seviyelerine ozellikle bakacagiz.