Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
Ben şunu anlamadım ; kulüp üyesi olmayan üyeler yamayı test edemez miydi ? Yani 20 üye olacağına 500 üye olsaydı bu test olayında daha faydalı olmaz mıydı ? Sonuçta el birliği yapılıyor, mutlaka daha fazla yarar sağlardı. Burada şikayet etmiyorum, sadece görüşüm bu..
Demek ki sen, daha önceki yamalarda yama çıktığında düzeltmeler için sabahlara kadar uyumadan çalıştığımızı sonra da o uykusuz halimizle işimize gücümüze gittiğimizi bilmeyenlerdensin.

20 kişiyle test etmek var, tüm kullanıcılara açıp sürekli aynı hataların yazılıp sürekli baskı altında kalmak, hataları düzeltip yeni sürümü koyduğunuz halde eski sürümle hata var diye yazanlara yetişmek, tekrar tekrar cevaplamak, tekrar tekrar uyarılarda bulunmak var.

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
O zaman bunu söyleyelim normal üyelere. Yama için beklemememizin nedeni, kulüp üyelerine öncelik tanınmasından kaynaklanıyor. Nede olsa işin içinde biraz duygusallık var değil mi ? Bu durumda öncelikli olmanız doğaldır, buna kimse sesini çıkaramaz zaten..
Sen de bu sitenin giderlerine ortak ol bazı ayrıcalılardan yararlan. O arkadaşlar giderler için katkı sağlıyorlar karşılığında da birçok hizmet alıyorlar. Turkçe FM'in genele açılmasından sadece 3-4 gün önce onlara açılması sadece bunlardan biri.

Lütfen biraz mantıklı olun rica ediyorum. Biz size "bu yama sadece Kulüp üyeleri için" ya da "kulüp üyelerinden 1-2 ay sonra oynayacaksınız" mı dedik?

3-4 gün içinde size de açılacak nedir bu sorun? Nedir bu laf sokma yarışı? Lütfen insanı yaptığı işten de soğutmayın.

Quote Originally Posted by Her026 View Post
Yaklaşık 2-3 ay önce açılmıştı sanırım Türkçe Fm yakında diye bir konu..Tabiki emeğinizin karşılığını alacaksınız ama bence bir an önce çıkartmakta fayda var. Çünkü İngilizcesi olmayan fmseverler çok zor oynuyor oyunu.Hemde 2-3 aydır bekleniyor.1 sözcükte 1 harf fazla olmuş eksik olmuş,anlatım bozukluğu olmuş bence bir önemi yok.
Anlatım bozuklukları değil, programlama & sistem sorunlarını tespit edip çözebilmek asıl amaç...