Gökhan Zan tam bir hayal kırıklığı. Bir Emre Aşık kadar oynayamadı. Yazık.
Gökhan Zan tam bir hayal kırıklığı. Bir Emre Aşık kadar oynayamadı. Yazık.
Gökhan Zan'ı çıkar Servet'i koy. Düzelecek mi bu takım ? Formanız kırmızı-beyaz olsun artık.
Gökhan Zan Milli takımın banko stoperidir.Bunu boşuna tartışmaya gerek yok.Euro 2008'i bekleyelim ve oradaki performansına göre konuşalım...
Senin bu maçta gördüğün tek şey G.Zan işe bir şey demiyorum.Sırf G.Zan'ı yorumlamak için mi izledin,ne yaptın?Takımı konuş,Gökhan olmasa çok mu iyi oynayacaktık...
Gökhan Zan'ın oynayacağı turnuva dünyanın en büyük 2. turnuvasıdır. Böyle saçma sapan hataları yaparsa tabi ki dikkatimi çeker, bende onu konuşurum..
Ha takım olarak iyi değildik aslında ama göze batanlar oldu. Bunlardan birisi de açıkça ortada ki ; ;Gökhan Zan..
Ya bende diyorum ki futbolcular hata yapabilir,sonuçta hazırlık maçı,ciddiyetsizlikde olabiliyor,turnuvada bunları yapmaz tabi ki.Örneğin M.Topal'da son dakikalarda bir top katırdı,orada gol yeseydik M.Topal kötü mü olacaktı-ki Topal bugün takımın en iyisidi-Tabi ki hayır Topal yine iyi oynamış olacaktı.Gökhan'da bugün iyiydi baya,müdahaleleri,markajı çok iyiydi...
Şuna emin ol,F.Terim o pozisyon için Gökhan'a değil Tümer'e kızmıştır.O pozisyonda Tümer'in %70 Zan'ın %30 hatası var...
Slovakya maçını seyredememiştim.Bu maçı seyretme imkanım oldu.Açıkcası milli takımımız tat vermedi.Sinyor'un kafasındakiler sahaya yansımadı maalesef.Bireysel hatalarda eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Açıkcası bu akşamki milli takım beni ilerisi için heyecanlandırmadı ama yinede bu kadar umutsuzluğa gerek yok.Her ne kadar turnuvaya az kalsada yinede bişiler ortaya çıkarabiliriz..
Değinmek istediğim 2 nokta var.Birincisi Volkan.Acayip lakayik oynadı.Eğer bu Fatih hocanın 1.kaleci Volkan'dır sözünden kaynaklanıyorsa hiç şımarmasın arkasında Rüştü gibi bir kaleci var.2.değinmek istediğim nokta ise yediğimiz 2.gol.O golde bence en büyük hata Tümer'indir.Pres varken defansın göbeğine öyle top atılmaz.Sonrasında Gökhan'da topu kontrol edip uzaklaştıramayınca golü yedik.
Aslında Sinyor hatayı en başta yaptı.Eğer gruplardan çıkılması halinde turnuvada nasıl bir sistemle oynayacağına grup maçları başlamadan karar verecekti ve bu sistemi grup maçlarında oturtacaktı.Şimdi 1 ayda sistem oturacak mı göreceğiz hep beraber.Her şeye rağmen çok umutsuz değilim ben..
So what?
Saike
Peki tümer'e geç pas atan ayhanın suçu ne pozisyonda oda tartışılır? futbol takım oyunudur tek tek hatalara bakmak sonucu netleştirir o kadar.
Tek tek bakmak değilde;
Arda, Yıldıray, Nihat, Volkan, Hamit, Emre B, oynamalı
bunların yanında Semih veya halil oynamalı ve kesinlikle mehmet aurelio'ya ihtiyaç var,
sabri kendini sağ açık zannettikçe oynamamalı, mehmet topal kesici özelliğiyle orda oynayabilir...
defansa servet ilaç gibi gelecektir, uğur boral'da bu takımda yer bulabilir bence.
ama ayhan ve emre a. gereksiz gözüküyor. özellikle ayhan fren görevi yaptı bugün.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ya bırakın allahaşkına. Şu maçta diyelim Gökhan Zan'ın yerine Servet oynasaydı ne değişecekti. Hangi oyuncu takımı atağa kaldıracaktı ? Giremediğimiz gol pozisyonlarına Gökhan Zan mı engel oldu ? 34 lük Emre Aşık'ın oynadığı bir takımda Gökhan Zan niye bu kadar rahatsız ediyor sizi ? Ayrıca bu maçta mahalle takımı gibi oynadık zaten. Siz çok gaza gelmişsiniz vallahi yoksa ben mi göremedim o muhteşem paslaşmaları , kaleye çekilen şutları , oyunu kanatlara açmamızı ...
Evet Eren bende onu anlatmaya çalışıyorum zaten. Ama burda Millet kendi takımının oyuncusunu kurtarma çabasında.Sahada 11 kişi var ve hepsinin mücadele etmesi gerekiyor . Nolcak yani o golleri yemeseydik de maçı 2-1 kazansaydık çok mu memnun olacakdınız ? Nihat yada başkası her maç duran toptan gol atamaz heralde . Top mu oynuyoruz sanki eleştircekseniz bunu eleştirin bırakın x bunu yapmasaydı , x o pası vermeseydi vs.. Takım olarak ne yaptık ki 1-2 futbolcunun hataları bu kadar rahatsız edebilsin.
Emre Asik bazi posizyonlarda iyidi.
Macin yildizi bizim adimiza Emre'di. Ilk yarida süper oynadi.
Emre Asık kötü oynamadı skora göre yorum yapmayın.Ama bu takımın defansı Servet-G.Zan'dır.Bunun tartısıılcak bi tarafı yok.70 milyon ülkeden kalbür üstü üç beş defans bile çıkaramıyoruz bunu tartışmalı..
Hakem çok kolay penaltı gösteriyor. Gerçekte böyle olmaz bu.
Oyun sistemimize göre çağrılan oyuncular yanlıştır. Bizim teknik oyuncularımız olsada tak tak pas yapabilen bir takım olmadığımız için Semih Şentürk, Mehmet Yıldız veya Hakan Şükür gibi bir oyuncu mutlaka ilk 11'de maça başlamalıdır. Yoksa dün akşam ki maç gibi ortasahadan ileri gidemez duruma geliriz. Oyuncu kritiklerine gelirsek Emre Belözoğlu ayağında çok top tutuyor. Buna bir çözüm getirilmezse hızlı hücum yapan bir takıma karşı kaptırılan toplar bizim için hiçte iyi olmayacaktır. Defans arasına atılan bütün toplar tehlike yarattı. Teknik oyuncular karşısında savunmamızın döküldüğünü gördük. Savunma hattı komple hatalı oynadı diyebiliriz. Hani hatalarını saymazsak bu oyuncu iyi oynadı felan diyoruz ya hataları, yanlışları görmezsek zaten herşey doğrudur.Nihat'ın golü güzeldi. İşte bize umulmadık anda gol kazandıran oyuncu lazım ve Nihat'ta bu işi rahatlıkla yapabilecek kalitededir. Takımımız bu maçta galip gelseydi farklı şeyler söylenecekti ama hatalarımız fazlasıyla var.
Semih,Kazım bence olmaması gereken adamlar.
Gökhan Zan a yükLeneceğinize o kadar adam varken gidip dandirikten pas atan Tümer e yükLenin bence iLLa birisine yükLenecekseniz. Gökhanın yapacağı birşey yoktu, Tümer hem hızLı attı pası hemde Gökhan bekLemiyordu o pozisyonda ona oynayacağını. Onun dışında bu futboL iLe işimiz çok zor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tatsız tuzsuz bir maç oldu.Çoğunluğu yedek olan Uruguayı yenemedik.Kimse bana hazırlık maçıdır olur böyle demesin çünkü rakipte hazırlık maçına çıkıyor üstelik turnuvaya katılacak olan biziz.Defansta Gökhan Zanı hiç beğenmedim madem bjkden adam alaksın barı ibrahim toramanı al adam gibi keza kazımda öyle oyunu yavşlatmaktan başka işe yaramıyor.
Ne Toraman ne Emre Terim in sisteminde oynamaz. Terim kısa savunma oyuncuLarını sevmiyor. Sevmezsen böyLe pire gibi Suarez tarzı adamLar karşısında da zor durumda kaLmak kaçınıLmaz oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu maçtan sonra en sevindiğim nokta ise Fatih Terim ve talebelerinin kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğinin farkına varmaları olacak.Eğer 2-1 kazansaydık belki bizim için daha kötü olabilirdi.Herşeyde bir hayır vardır..
So what?
Saike
Vurun Gökhan'a vurun!Anıl herşeyi anlatmış benim bir daha söylememe gerek yok.Gökhan Zan Euro 2008'de banko stoperimizdir.Siz merak etmeyin![]()
Ondan merakımız yokta neler olacağını merak ediyoruz..Gökhan aylardır hatta 2 yıldır top oynamıyr unutmuş futbolu alexe kafa vurduran adamdan herşey beklerim..
Aylardır,hatta yıllardır top mu oynamıyor.Bırak Allah aşkınaSakatlığı geçti merak etme.Burdaki herkes futbol profesörü kesildiğine göre Gökhan da biliyordur futbolu.Alex'e kafa vurdurduğu pozisyonda top bel izasından bile altına düştü.Herkes hata yapar.Fatih Terim Gökhan'a güveniyor ki kadroda.Gökhan hepinizi utandıracaktır şampiyonada.Bu konuda artık daha fazla tartışmak istemiyorum.Karar Fatih Hocanın.Ayrıca takımcılık oynamaya aynen devam!
Defansın ortasında Emre Güngör-Servet,sağ bek Sabri,sol bek Hakan Balta,sol açık Arda ortada Mehmet Topal Ayhan başka kim kaldı
.Ümit Karan'la Hakan Şükür de çağırılsalardı da onlarda forvet oynardı artık...
Volkan
Hakan
Servet
Emre
Hamit
Tuncay
Marco A.
Yıldıray
Emre
Arda
Nihat
Benim gönlümden geçen kadro bu şekilde olurdu açıkçası..
Defansda Emre Güngör oynayamaz.Dünki çocuk daha böyle bi turnuvayı kaldıramaz.Üst düzey kaç maç yapmış bu adam.Hangi forvetlere karşı oynamış.Avrupa Şampiyonası bu Turkcell Süper Lig değil.Tabiki de Gökhan oynasın diyeceğim.Servet sezon başında hata yaptığında da yerden yere vuruyordunuz.İşte siz böyle adamı bir maçta kral yaparsınız,diğer maçta yerine dibine koyarsınız.Bence Fatih Hoca Gökhan'a güvenecektir ki son hatada büyük pay Tümer'in, Gökhan da turnuvada başarıyla giyecektir Milli takım formasını...He bir de konumuzla alakası yok ama sağ bekte Sabri yerine Hamit oynar![]()