-
Slovakya maçını seyredememiştim.Bu maçı seyretme imkanım oldu.Açıkcası milli takımımız tat vermedi.Sinyor'un kafasındakiler sahaya yansımadı maalesef.Bireysel hatalarda eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Açıkcası bu akşamki milli takım beni ilerisi için heyecanlandırmadı ama yinede bu kadar umutsuzluğa gerek yok.Her ne kadar turnuvaya az kalsada yinede bişiler ortaya çıkarabiliriz..
Değinmek istediğim 2 nokta var.Birincisi Volkan.Acayip lakayik oynadı.Eğer bu Fatih hocanın 1.kaleci Volkan'dır sözünden kaynaklanıyorsa hiç şımarmasın arkasında Rüştü gibi bir kaleci var.2.değinmek istediğim nokta ise yediğimiz 2.gol.O golde bence en büyük hata Tümer'indir.Pres varken defansın göbeğine öyle top atılmaz.Sonrasında Gökhan'da topu kontrol edip uzaklaştıramayınca golü yedik.
Aslında Sinyor hatayı en başta yaptı.Eğer gruplardan çıkılması halinde turnuvada nasıl bir sistemle oynayacağına grup maçları başlamadan karar verecekti ve bu sistemi grup maçlarında oturtacaktı.Şimdi 1 ayda sistem oturacak mı göreceğiz hep beraber.Her şeye rağmen çok umutsuz değilim ben..
Mesaj Yetkileri