1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Aykut konusu çok uzadı ama önceden de dedigim gibi 130 caya henüz ulasmadı ama yaklaştı.Volkan 130 üstü Aykut 130 altı bi degerde olmalı.160 pa bekleyen arkadaslar da çok istiyorlarsa kendi databaselerinde 160 yapıp oyunun gerçekçiligini gönüllerince bozabilirler 150den bir puan bile üste cıkabilecegini sanmıyorum Aykut'un.En iyimser tahminimle 150de zirveye ulaşır.Aykutun refleksleri kadar diger birçok özelligi de aynı seviyede olsaydı o zaman hepberaber tartısabilirdik 150leri 160ları.Buarada kimse Aykut düşmanı oldugumu sanmasın aksine hem yetenek hem karakter olarak çok begeniyorum ve destekliyorum kendisini.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Aykut konusu çok uzadı ama önceden de dedigim gibi 130 caya henüz ulasmadı ama yaklaştı.Volkan 130 üstü Aykut 130 altı bi degerde olmalı.160 pa bekleyen arkadaslar da çok istiyorlarsa kendi databaselerinde 160 yapıp oyunun gerçekçiligini gönüllerince bozabilirler 150den bir puan bile üste cıkabilecegini sanmıyorum Aykut'un.En iyimser tahminimle 150de zirveye ulaşır.Aykutun refleksleri kadar diger birçok özelligi de aynı seviyede olsaydı o zaman hepberaber tartısabilirdik 150leri 160ları.Buarada kimse Aykut düşmanı oldugumu sanmasın aksine hem yetenek hem karakter olarak çok begeniyorum ve destekliyorum kendisini.

Uzun zaman beklemiş ama formasını giydiği kısa zamandada başarılı olmuş bir kaleci ..üstelik yukarıdaki sadece senin değil diğer tüm mesajlar kendi içerisinde doğru bir tez gibi görünsede hepsinin anti tezide mevcut...

örneğin jefersonla martinez konusunda önlerindeki defansın değişmesinden bahsediliyor...ama bu yıl galatasarayın defansı hiçmi değişmedi acaba...songun hatırı sayılı bir süre oynayamadığını ..emre güngörün defansa sonradan monte edildiği ...uzun bir süre uğur uçarın oynadığı sağ bekin sonradan sabrinin devraldığı bir ara sabrinin kadro dışı kalması sonra geri gelmesi...volkan yaman ile hakan baltanın değişmesi...azda olsa ortada bazen buazitin forma giymesi hatta bir iki maç emre güngörün DMC de denenmesi servetin bir çok zaman ileriye çıkması...ayrıca savunmanın sadece defanstan ibaret olmadığını düşünürsek orta saha ve forvetin bir çok maç değişmesi...

eğer kalecillerin performansı için önündeki defansın değişmesi ve takım içi rotasyon bir bahane ise en büyük bahaneye herhalde galatasaray kalecileri sahiptir...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,

önce bir şeye inanıp sonra onu doğrulatmaya çalışmak yerine önce doğruyu bulup ona inanmaya gayret etmeli...

önce bundan adam olmaza inanıyorsunuz...ondan sonra onun doğruluğu için bir çok bahane bulunmaya çalışılıyor...

jefersona gelince martineze gelince önündeki defans değişir... kimse demezki..ya bu jeferson martinez acaba bilmem hangi avrupa takımlarının kalecisinden daha yüksek PA ya sahip bunu sorgulamaz..

ama sıra kendi yetiştirdiğimiz oyuncu olunca...falan bilmem avrupa takımının kaleciisi bilmem kaç pa, bilmem filanın kalecisi kaç CA, ...

aynı sorgulamayı...lütfen martinezede,jefesonada..vegayada..konyanın kalecisinide rizenin kalecisinede yapın lütfen...standart tek olsunki ...dağılım adaletli olsun...yoksa standart çift olursa...(billinen tabiri çifte standart) o zaman değerlendirme adaletli olmaz...

.................................................. .......

prowler sana gelince sevgili dostum...o datadan adam değiştirme gibi "hayatımda ilk defa senden duyduğum!!!??? güzel fikirlerini şimdilik almayım...

oyunun gerçekciliği nedir ne değildir o da çok tartışılır..bu konuda o kadar yazdım ki herhalde insanları da sıktım...am aç biraz data bese incele bakayım...acaba bizlermi çok gerçekciyiz...yoksa diğer ülkelermi çok hayalci...

türkiye araştırmasına en büyük eleştirim elimiz çok korkak bir oyuncuya puan vermeye elimiz titriyor..

oysaki ne sorun var anlamıyorum...AYKUT...gençmi..bir kaleci için evet genç...yeteneklimi..biri çıksın hayır yeteneksiz desin...reflexleri olsun ...sezgileri olsun..gayet yerinde...üstelikte şehinkarahisarın kalecisi değil bu adam galatasaray kalesinde...istatiksek bakarsak zaten mükemmel..gol yememe rokruna giidiyordu neredeyse....

o zaman bu kadar bu adamı 130 un altında göstermenin..bu kadar hassas olmanın bu kadar cimri olmanın gereği nedir...

ben fazlasını istemiyorum...hak eden hak ettiğini alsın yeter...

türkiyenin en büyük takımlarından birinin kalesini haftalarca koruyan bir kaleci için hala 130 un altında değerler konuşuluyorsa ...özür dilerim ömer...ama ben diğer çocuyklar gibi..elne sağlık ömer abi...çok iyi olmuş ömer abi ..cümlelerni kuramıycağım...Aykut konusunda kesinlikle haksızsınız...bu çocuuk asla..130 un altında bir CA rakamını hak etmiyor...

gerçekcilik

l

Mesaj Yetkileri