-
merhaba, bu bölüme pek uğramazdım ancak galatasaray ile gözüme çarpanları paylaşmak istedim.
arda turan: öncelikle arda'nın geçen seneye göre daha iyi çalım attığını varsayarsak tecnique bence bence en azından 1 ya da 2 birim arttırılmalı. ayrıca yaptığı orta istatistiğine bakarsak geçen seneye göre daha iyi bir orta yapan arda görüyoruz, crossing de en azından bence 2 ya da 3 birim arttırılabilir. bu sene kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda pek başarısız oldu sayılmaz finishing de 1 ya da 2 birim arttırılmalı. ayrıca bu sene daha iyi hızlanma gerçekleştirebildiğine(topla veya topsuz) inanıyorum ve nefes dersleri alarak kondisyonunu daha iyi saklamayı öğrendiğini duydum, bunlarda acceleration ve stamina'e yansıyabilir. bunların yanı sıra pek bi kanıtım yok ancak creavity 1 birim ve bu tür top cambazı tipi kanat oyuncularının korkmadan çalıma girdiğini düşünürsek gördüğüm kadarıyla arda bravery'de de gelişme gösterdi ki bana göre 3-4 birim arttırabilir.
aydın yılmaz: bazı büyükşehir belediye maçlarını sırf aydın olduğu için takip etmeye çalıştım. aydın'ın messi tarzında topla birden hızlanabildiğini ve eskisine göre oldukça teknik çalımlar atabildiğini gördüm. pace, acceleration, dribbling ve technique arttıralabilir.
birazcık fm 2009 için oldu ama bildiklerimi aktarmaya çalıştım. kolay gelsin.
Mesaj Yetkileri