1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Hybrid View

Sheriff Misafir

İtalya'da Pirlo, Yunanistan'da bir ara İnter'de oynayan eleman ismini hatırlayamadım, Çeklerde, Rosicky ve Nedved, Almanlarda, Schwanstaiger, gibi teknik isimler vardı.. Teknik demek çalım demek demiyorum ama oyuncu dediğin topu kullanabilmeli.. Sadece kaparak ve şişirerek oyun oynanmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İtalya'da Pirlo, Yunanistan'da bir ara İnter'de oynayan eleman ismini hatırlayamadım, Çeklerde, Rosicky ve Hleb, Almanlarda, Schwanstaiger, gibi teknik isimler vardı.. Teknik demek çalım demek demiyorum ama oyuncu dediğin topu kullanabilmeli.. Sadece kaparak ve şişirerek oyun oynanmaz..
    Hleb Belaruslu değil mi?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Hleb Belaruslu değil mi?
    Pardon karıştı Nedved olacaktı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Hleb Belaruslu değil mi?
    Evet Belaruslu.
    Bi sorun olmuş..

Bu arada 2 kişinin çıkması gerekmiyormu ?
    Gökhan Gönül çıktı.
    Artı olarak ben olsam Mevlüt ile Tümer'i çıkarırdım.
    Eğer 3 kişi çıkacaksa 3. kişi olarak da Ayhan'ı çıkarırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İtalya'da Pirlo, Yunanistan'da bir ara İnter'de oynayan eleman ismini hatırlayamadım, Çeklerde, Rosicky ve Nedved, Almanlarda, Schwanstaiger, gibi teknik isimler vardı.. Teknik demek çalım demek demiyorum ama oyuncu dediğin topu kullanabilmeli.. Sadece kaparak ve şişirerek oyun oynanmaz..
    bu saydığın adamlar alex lincoln tümer yıldıray gibi değil bu 4 adamın nesli tükendi pirlo hem çok koşan hem teknik schwansteiger de öyle rosicky de öyle nedved te öyle ballackta öyle totti de öyle
    günümüz futbolunda kimse 11 kişi hücum yapıp 10 kişi savunma yapmayı kabul etmez teknik oldun diye diğerlerinden daha az koşma hakkın olmuyor artık
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bu saydığın adamlar alex lincoln tümer yıldıray gibi değil bu 4 adamın nesli tükendi pirlo hem çok koşan hem teknik schwansteiger de öyle rosicky de öyle nedved te öyle ballackta öyle totti de öyle
    günümüz futbolunda kimse 11 kişi hücum yapıp 10 kişi savunma yapmayı kabul etmez teknik oldun diye diğerlerinden daha az koşma hakkın olmuyor artık
    Bu saydığın adamlardan sadece Alex koşmuyor savunma yaparken.. Tümer'de Yıldıray'da koşan oyuncular hemde tekniği yüksek oyuncular.. Futboldan hiçbir zaman (ofansif ortasaha) amc mevkiisini silemezsin.. Hücum bölgesinde hem gol silahı hemde yaratıcı güçtür.. Koşacaksın ama hem hücumda koşup hem savunmada koşacaksan bu seni 50 dakikadan daha fazla oyunda tutamaz.. İster istemez düşersin.. Bir Zidane'de bu mevkiide oynarken savunma için çok fazla koşmazdı.. Rivaldo'da, Hagi'de.. Hücumu nasıl 11 kişi yapamıyorsan savunmayıda 11 kişi yapamazsın.. Günümüz futbolunda çift ön libero(veya çok yönlü oyuncu, Marco ve Emre gibi) bir ofansif ortasaha(Yıldıray, Tümer gibi) 2 kanat(Arda, Tuncay, Kazım gibi) ve tek forvet(Nihat gibi hareketli oyuncular tercih edilir genelde) oynuyor bir çok takım hücum hattında.. Tabi bek oyuncularıda hücuma zaman zaman katkı yapıyor.. Savunmada da çabuk ve hava toplarında etkili olabilecek oyuncular tercih ediliyor(İbrahim Kaş ve Yasin Çakmak gibi).. Günümüz futbolunda taktik anlayışı budur..

Mesaj Yetkileri