1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslın da bayadır bi taktikle gittim. Ama kötü gitmeye başlayınca belli bir şey tutturamadım. Şuan 4-4-2 normal düzeninde oynuyorum. Çok pozisyon az gol atıyorum. Az pozisyon çok gol yiyorum..

KIRIKKALESPOR-RODA JC: 3-0

Kendi evimiz de mükmmel bir oyun sonrası Roda takımını 3-0 yenerek ilk 3 için avantaj elde ettik. Yakaladığımız pozisyonlardan 3 tanesini attık. Biraz daha becerikli olabilsek maç tarihi bir farka gidecekti...

UEFA GRUBU PUAN DURUMU

UEFA'DAKİ BÜYÜK MAÇ R.HUELVA

Arkadaşlar 3 hafta sonra deplasman da R.Huelva ile oynayacağım. Eğer bir beraberlik veya galibiyet gelirse çıkarım...

PEDRAZA ARJANTİN MİLLİ TAKIMINDA

Genç yıldızımız Lionel Messi'nin yerine kadroya dahil edildi..

KIRIKKALESPOR-MALATYASPOR: 4-0

Kendi evimiz de ağırladığımız Malatyaspor'u 4-0 yendik. Oyunun hakimi Malatyaspor olsada golleri bulan biz olduk. Bu arada sakatlıktan yeni çıkan Efe ilk maçın da tekrar sakatlandı...

ANKARASPOR-KIRIKKALESPOR: 3-4

Belki de bu sezonun en zor maçını oynadığımız Ankara'dan 4-3 galip döndük. 2-0 geriye düştüğüm maçı 90. dakikada 4-2'ye getirdik. 90+2'de Hasan durumu 4-3 yaptı ve maç bu sonuçla biterken Ankaraspor'un üstüne çıktık.

Arkadaşlar maçı izleyin derim çok zevkliydi Ama bir o kadarda sinir bozucu ve heyecanlı ve stersli isteyen olursa koyarım...

PUAN DURUMU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BÜYÜK MAÇ HUELVA

R.Huelva ile bu hafta deplasman da karşılaşacağız. Özel bir taktik ile mi çıksam ki :S
    Last edited by SAİT71 : 28.Mayıs.2008 at 18:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri