Aslın da bayadır bi taktikle gittim. Ama kötü gitmeye başlayınca belli bir şey tutturamadım. Şuan 4-4-2 normal düzeninde oynuyorum. Çok pozisyon az gol atıyorum. Az pozisyon çok gol yiyorum..
KIRIKKALESPOR-RODA JC: 3-0
Kendi evimiz de mükmmel bir oyun sonrası Roda takımını 3-0 yenerek ilk 3 için avantaj elde ettik. Yakaladığımız pozisyonlardan 3 tanesini attık. Biraz daha becerikli olabilsek maç tarihi bir farka gidecekti...
UEFA GRUBU PUAN DURUMU
UEFA'DAKİ BÜYÜK MAÇ R.HUELVA
Arkadaşlar 3 hafta sonra deplasman da R.Huelva ile oynayacağım. Eğer bir beraberlik veya galibiyet gelirse çıkarım...
PEDRAZA ARJANTİN MİLLİ TAKIMINDA
Genç yıldızımız Lionel Messi'nin yerine kadroya dahil edildi..
KIRIKKALESPOR-MALATYASPOR: 4-0
Kendi evimiz de ağırladığımız Malatyaspor'u 4-0 yendik. Oyunun hakimi Malatyaspor olsada golleri bulan biz olduk. Bu arada sakatlıktan yeni çıkan Efe ilk maçın da tekrar sakatlandı...
ANKARASPOR-KIRIKKALESPOR: 3-4
Belki de bu sezonun en zor maçını oynadığımız Ankara'dan 4-3 galip döndük. 2-0 geriye düştüğüm maçı 90. dakikada 4-2'ye getirdik. 90+2'de Hasan durumu 4-3 yaptı ve maç bu sonuçla biterken Ankaraspor'un üstüne çıktık.
Arkadaşlar maçı izleyin derim çok zevkliydiAma bir o kadarda sinir bozucu ve heyecanlı ve stersli
isteyen olursa koyarım...
PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BÜYÜK MAÇ HUELVA
R.Huelva ile bu hafta deplasman da karşılaşacağız. Özel bir taktik ile mi çıksam ki :S

Ama bir o kadarda sinir bozucu ve heyecanlı ve stersli