Abi beni bağışlayın ama oha!.O kadar lig kasmayacakmı?![]()
Abi beni bağışlayın ama oha!.O kadar lig kasmayacakmı?![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bilbao ile yolculuk başlıyor, kariyerin adı. Birden fazla takım ile oynayacakki bu kadar lig açmış
Az açmışsın gibi ben şu sıralar en az 20 ülkeden 27 lig açıyorum![]()
Benimde 17 ülke 26 ya da 27 lig abisi
Yok kasmaz abisi.Eğer kovulursam kaçacak mekan bol olsun dedim
Valla zaten 2 transfer yapacağım.Biri bulursam Basklı yedek forvet olacak diğeride Mustafacımın tavsiyesi defansif ortasaha
Bu arada Yeste'ye güvenip Avrupa kupalarına katılma dedim ama kampa geldim bi baktım Yeste direkt hoca sen beni 3 ay unut ben düz koşu yapacam dedi.Aman dedim seni benim botanik bahçesinin önünde düz koşu yaparken görmeyeyim dedim bende.O iyileşene kadar hazırlık maçlarıyla hazırlayacağım kadro ve taktik şu şekilde:
Taktik süper abi bu taktikle en az ilk 3e girersin![]()
Ve ilk hazırlık maçımızı yaptık:
Atletico Bilbao 3-0 Basel
İlk heyecan olumlu sonuçlandı.As takım üçüncü golü bulunca ter atsınlar diye yedek takımı oyuna soktum.Girenler görevlerini yaptı çoğu yerinde oynamasa bile.
Bu arada 3 süper oyuncunun peşindeyim demek isterdim ama imkansız
Ama biri DMC Pantxi Sirieix ve 2 forvet Borja Viguera ve Gaizka Saizar ile görüşmelerim sürüyor.Kadromuza katıp transferi tamamlamayı planlıyoruz.
Bir maç daha yapıp ekleyeceğim.Sonrası artık yarına çünkü Julio parti veriyomuş oraya akacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferlerimiz:
Toulouse'dan Pantxi Sirieix
Granada'dan Gaizka Saizar
Real Sociedad B'den Borja Viguera
Bayağı iyi bir oyuncu olacağa benziyor.Olmasada ben adam ederim
Last edited by Melekovic : 31.Mayıs.2008 at 01:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzel başlamışsın eğlenceli bir kariyer olacak gibi başarılar diliyorum takipçin olucam abicim![]()
![]()
Çok teşekkür ederim abisi.
2. hazırlık maçında Az Alkmaar deplasmanındaydım.As takım 2-1'de yerini yedek takıma bıraktı ve maç 3-1 sona erdi.Yaptığım 3 transfer çok etkili oynadı.Özellikle Vigeura'ya hayran kaldım ama şimdilik yedekte oynatmaya devam edeceğim.
Takım fişek gibi gidiyor.Çok aşırı sakatlık olmazsa alternatifli bir kadro.Eğer gece hayatına çok kendimi vermezsem bir şeyler becerebileceğime inanmaya başladım.
Senyoritalar beni bekliyor.Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Tebrikler abi hazırlık maçları süper geçiyor.Fakat aldığın adamların profillerini akşama koyarmısın hiç birini tanımıyorum![]()
Koyarım sevgili kardeşlerim.Gaizka'yı aşırı sakatlık olması durumda kelepir diye aldım.Sirieix direkt formayı kaptı.Borja ise 2. sezon ya da 2. devrenin ortalarından itibaren ilk 11'in değişmezi olacak.
Basarilar Kaan abi,kariyerini simdi gördüm,baya eglenceli bir giris olmus,böyle devam edecegine eminim.![]()
Sağolasın Barancım.Akşamüstü kaldığım yerden devam
Aritz Aduriz çok tehlikeli bir oyuncu çok hızlı hamlede bulunup bir an içinde kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.Takımın diğer yıldız forvetlerinin pabucunu şimdiden dama attıYeste'ye ihtiyacım kalmayacak iyileştiğinde satsam mı diye düşünüyrum çünkü daha yedekte ortasha için Munoz var beğendiğim
Bu arada gerçek bir turnuva takımı görüntüsü veriyor.Turnuvada bu takımı alan çok iş yapar.Şu an sadece kariyer açısından uzun soluklu maratona hazır mı onu test ediyoruz
Teste devam Kaan abi akşam bol bol maç yapmanı bekliyoruz![]()
Borja Viguera'nın nette SS'lerini koymuşlar.bekletmemek açısından buraya koyuyorum.Sağolasın google beni paint'e al kayıt et sonra resim yükleye kayıt et derdinden kurtardı.
Benim gibi keşfedenler olmuş.Hatta 2 sene sonra ne hale gelebileceğini görünce çok sevindim doğrusu
Bu şu anki özellikleri:
Bu da 2 sene içinde gelebileceği yer:
abı o kadar ligi ne yapacaksınız yahuborja guzel kesıf olmus basarılar abıcım..
Kaçmak için bol alternatif olsun dedim abisi.Atletico Bilbao'dan sonra plajı denizi ve çiçekleri güzel olan bir takıma gidebilirim.![]()
plaj ıcın amerıka lıgı lazım denız ıcın ıngıltere'ye gıdebılırsın cıcek dıyorsan hollanda![]()
Tebrikler iyi sonuçlar almışsın. Ligde başarılar. Borja çok iyi gelişmiş valla helal olsun..
Kaan abi bu transfer ettiğin 3 oyuncu da bask kökenli mi?![]()
Bask kökenli olan şu mu yoğsam abi
![]()
Yok abisi.En baştaki![]()
Borja güzel transfer o zaman abi sen 2 sene içinde onu daha fazla geliştirirsin![]()
Kaan abi geliştirme konusunda uzmandır, herşeyi geliştirir o![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kaan abicim takım hazırLık maçLarında zıpkın gibi maşaLLah önemLi oLan Lig de de Zıpkın gibi oLabiLmek. Barca var, ReaL var, AtLetico var. Var oğLu var![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kariyerin hayırlı olsun insallah basarılı olursun ama fazla lig nasıl kasmıyor abi sende ben 6 tane acsam bile kasıyor senin ram kac acaba
TariboWest
Bu arada Iraola yedek mi? Sen Bask'a ihanet ediyorsun abiPardon Bolu dicektim
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
o nasıl bir database abi ya nasıl br rem var o pcde kasmıomu?.guzel karıyer oluyor basarılar dılerım
Athletic'in ilk yabancısı hayırlı olsun abi
Athletic bencede sitenin turnuvasında kullanılabilir. Bu turnuvada Z planımdı. Genellikle iyi takımları istedim hiç biri olmazsa Athletic ile şov yapiim dedim
Dikkat ettim turnuvalarda hiç kullanılmamış bir takım![]()