Daha öncede Lizarazu vardı athleticte sirieix 2. yabancımızbu arada başarılar hamdi bey
transfer konusunda sıkıntı çekmiyceğinden eminim abi
nasılsa pek transfer etcek adam yok=)
Daha öncede Lizarazu vardı athleticte sirieix 2. yabancımızbu arada başarılar hamdi bey
transfer konusunda sıkıntı çekmiyceğinden eminim abi
nasılsa pek transfer etcek adam yok=)
Diskolara barlara takılmazsa gelişir abisi.Burası Sociedad'ın altyapısına benzemez havaya girme alırım formanı dedim bkalım ne kadar dinleyecek
Bakalım abisi şu anda daha hazırlık zamanı diye daha çok gece alemi bilgimi geliştiriyorum
Hayrocum varsa bizde Atleticoyuz abisi.Birleşmiş Milletler gibi gelirler Basklılardan tekmeyi yer dönerler
Benim Ram 2 gigabyte abisi.Bilgisayarı kasmıyor ayrı programlarda çalışabiliyor aynı zamanda.
Abisi daha ilk 11 belli değil.Şu an karışık oynatıyorum özellikle koyacağım son 3 maçta ama oynadığı oyunla Exposito formayı daha çok istediğini gösterdi,forma aslanın ağzında Iraola daha çok çalışmalı
Çok teşekkür ederim abisi.Bakalım sadece hazırlık maçlarının mı yıldızı olacağız?Yok kasmıyor.
Ben dokunmayacağım Mustafacım zaten ben hazırlıyorum takımı sen alırsın.Listene baktıktan sonra tek diyebileceğim keşke Benfica yerine bu takımı alaymışın.Bu Aduriz ne yapıyor ediyor golünü atıyor
Iraola şu an hazır değil abisi.Adama taktığım tamamen iftiraAyrıca Susaeta böyle oynarsa Yeste gelince dur bakalım arkadaş nereye diyebilirim
Sağolasın abisi çok doğru söylüyorsun ama bir yandanda iyi oluyor böyle tek dilden anlaşıyorlar iletişim problemi yok aralarında.Milli takım gibi![]()
Bu arada karmaşık kadrolarla Twenke Cska Sofia (mahsus seçtim intikam almak için ama sürekli adam değiştirince fark atamadım hırsımı sonra alırım) ve Aek ile hazırlık maçı serisine devam ettik.Maçlar sırasıyla 3-1 2-1 5-3 sona erdi.Özellikle Aek maçında Rivaldo ayağına ne geldiyse gol yaptı bende iş bitmemiş dedi ama bizde ona sen 3 atarsan biz 5 atarız diyerek yanıt verdik
İşte hazırlık maçları:
Bu sefer tersten gittim.Ter antremanını büyük takımlarla yaptım.Lig öncesi son 4 hazırlık maçını ise küçük takımlarla yapıp herkesi oynatıp ideal 11'imi bıraya ekleyeceğim