arada çiçeklere tozlasma yaptır abı faydaası olur bence![]()
arada çiçeklere tozlasma yaptır abı faydaası olur bence![]()
kaan abi coşmuş bikere tutabilene aşkolsun.haydi kaan abi adım adım şampiyonluğa ilk senede abi
Abi afedersin ama yuhtebrik ederim Madrid,Barça falan dinlemiyorsun şimdiden şampiyonsun
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yunuscum dediğin gibi oldu bende anlamadım.3 maç üst üste bol pozisyona girip 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile yol aldık fakat Barcelona sahama gelince böyle bir sonuç beklemiyordum.Barca da totalle çıktı vi de nedense.O kadarda forveti var
Neyse skorlar aşağıda.2. ile aradaki puan farkını 12 puana çıkardık.Bu puanı korumaya uğraşacapız fakat Madrid deplasmanından beraberlik çıkarmamız bile mucizeİsocum sanırım şampiyon oluyoruz diyebilirim artık
Cadiz'le Kral Kupası rövanş: (Rakibi hafife alıp yarı takımla çıkıp as takımdan geri kalanıda 60. dakikadan sonra çıkarmanın faturasını nerdeyse ağır ödüyordum)
ve işte Barcelona mücadelesi.Daha sözleşmesini yeniledikten 4 gün sonra Llorente'nin bana teşekkür hediyesi
Şapiyoneee Şampiyoneee oLe oLe oLeeee ! Şampiyon Baba Hamdi, En büyük Baba Hamdi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ne oluyo ya? nerdeyim ben? neresi burası? şampiyonluğa koşan kim ya?
inanamıyorum...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Exposito gel de takımla antremanlara çık,aslı evimde kilitledim odaya.Sakat olduğu çakılırsa yandık
İlhancım hızlı koştuk çabuk yorulmayalım diyoruz abisi fakat artık burdan da bırakmam.Nasıl olsa elimde harcayamadığım transfer bütçesi var hakemleri satın almakta kullanırım onuda
Takım her maç üzerine koyoyor ve bir iki kişinin egemenliğinde değil o yüzden durdurulması zor bir ekip.Bu arada 19 yaşındaki Martinez'e gelen 30 Milyon euroluk teklifi geri çevirdim.Ursaeta idi galiba bir defan oyumcum vardı,takım böyle gitmesine rağmen benim ilk 11'de oynamam lazım diye zırlıyordu.Kendisi ilk 18'e bile zor girdiğinden 2.4 milyon euro veren Zaragoza'ya hayırlı olsun dedim.
Abi zaten Martinez satıLmaz o senin geLeceğin, bir daha Bask tan buLamayacağın bir oyuncu. Zaten topu topu topLasan oyunda kaç tane Bask Lı var. Dediğin gibi Parayı gece aLemLerine ve hakemLere harca sen![]()
Hayatta satmam zaten abisi.Özellikle Sevilla maçında artık Sevilla kalecisi kurtarmaktan bıkmadığı bizimkilerin şut çekmekten bıktığı bir sırada,o zaman bunu çıkarda görelim diye 35 metren vurduğu top üst köşede buluşunca zaten ayın golü oldu![]()
Abi Yeste nabiyor ya. Ondan haber versene biraz. Süperstar yatıyormu yoksa, Pek bahsettiğini duymadım![]()
Yeste sakatlığından sonra doğru düzgün oynamaya 5. hafta başladı fakat sanırım böyle giderse özellikle Villareal maçındaki 4 asistten sonra asist krallığına gidecek abisiBana yazın akşam merak ettiğiniz oyuncuların istatistiğini koyayım
![]()
Benim Evertondan Arteta yı sana vereyim abi Yeste iLe takas edek. Arteta da Bask Lı nasıLsa. Ne dersin abi. Benim Arteta da Ligde Asist kraLLığına gidiyor, formaLarı takas yaparız. Ben Yeste yi daha çok seviyorumda![]()
Yeste'yi veremem abisi çünkü bir verirsem takımda Yeste'ye hayran olan 7-8 kişi var buna Exteberria'da dahil,takımı moral bozukluğundan Arteta bile kurtaramaz![]()
Yeste Everton da mı..
Baba Hamdi nin bütün vermeyeceğim ısrarLarına rağmen, İngiLiz Liginde çok oynamak istediğini her fırsatta diLe getiren Yeste, Everton menajeri Karaca iLe gizLi gizLi görüşüyor. Medya ya göre devre arasında bu transfer biticek. Baba Hamdi nin demeçLerinden sonra çok kızan Karaca dün yaptığı bir topLantıda Yeste ye karşı Arteta dedik, ama Baba Hamdi bizi kızdıracak şeyLer söyLedi. Bizde Yeste yi Parayı verip aLıcaz, Hem Arteta hemde Yeste Everton forması giyecek demesi bu transferin bitmesinin kesin oLduğunu gösteriyor. Bu transfer için ten engeL Ne Baba Hamdi ne İspanyoL kLübü, SinyoritaLara düşkün OLan Yeste eğer yanında 100 e yakın Sinyorita getiriLmesinide kabuL ettirir ise İngiLiz kLübüne bu transfer gerçekLeşicek
![]()
Yeste:
"Takım gider ben kalırım"
Yeste El Bilbao'ya verdiği demeçte: " Baba Hamdi gelmeden önce hepimiz takım düşecek sanıyorduk fakat o gelir gelmez sadece takıma kol kanat germekle kalmadı,solmaya yüz tutmuş bahçelerimizi birbirinden güzel çiçeklerle süsledi.Antremanlarda bizi rahat bırakıyor ve kendimizi göstermemizi sağlıyor, gece antremanlarında ise kendi çiçeklerine bulaşmazsak sorun çıkarmıyor. Baba Hamdi geldikten sonra bize manevi baba olan Julio Iglesias'da burada.Oğlu Enrique'ye tanımadığı imkanları takımımızın şampiyonluğu için tanıyor.Everton'a anca Baba Hamdi ile beraber giderim.O da Julio olmadan gitmez,çünkü çok kaynaştılar birbirleriyle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Yani Everton'un beni alması için önce Julio'yu Ingiltere'de yaşamaya ikna etmesi,sonra Baba Hamdi'yi getirip Exciting'i de yanına yardımcı yapması lazım ki biraz teknik direktörlüğün sadece saha içinden ibaret olmadığını öğrensin"
sözlerine yer verdi![]()
![]()
kaan abi ne bu hız coşmussun abi haydi şampiyonluğa
Tebrikler Kaan abi 12 puan fark şimdiden hesaplarsak en az 4 en fazla 10 hafta önceden şampiyonsun![]()
Şaka gibiAtletico Bilbao şampiyon olursa..Yok artık
![]()
kanna abi helal super gidiosun devamını beklıyoruz bılbaoyu sampıyon görmek stiyoruz
Bu ne yaw Baba Hamdi lakaplı külhan beyi kılıklı Athletic menejeri İspanyok federasyonunu tehditleriyle Kıskaca aldı. İspanya futbolu zor durumda. Tüm telefon ve msn adresini değiiştiren Baba HAmdiye ne KGB ne CIA ne FBI ne GSI kimseler ulaşamıyor maçlara da dublör çıkardığı söylentiler arasında![]()
Bende öyle dedim abisi ama Real ağızlarının payını verir fakat 9 puana düşer düşse düşse.Sonra yine kolay maçlara giriyorum.Hoş aradaki takımlardan Valencia Quaresma'yı aldı biz baktık bakalım 2. yarılarda hepsi güçlenecek biz Bask'lı arıyoruz hala
Paylaşacağım abisi.Açıklamalarınıda buraya yazacağım bakalım belki beğenilir.
Valla abisi bu sene oynayıp başka takıma kaçacaktım ama bu gidişle 2 sezon oynayıp Milli takım başına geçip takım değiştireceğim.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum çünkü.Sonrası ise yeter çünkü insan birazda transfer heyecanı yaşamak istiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herhalde Serkancım dublörsüz çıksam kesin işimi bitirirler.Androidim idare ediyor maçları ben malikanede keyif çatarkene![]()
Last edited by Melekovic : 02.Haziran.2008 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi çiçekler noldu çiçekler onların istatistiklerini koysüper gidiyorsun abi valla yaa yeste de fena laf soylemıs takım gıder ben kalırım peh peh
![]()
Yaw skorlara inanmayı bunlar İlizyon sihir aslında sslerde 18. sırada ama biz lider görüyoruz göz aldatmacası yapmış Kaancım Sermet erkin misali![]()
Onların istatistiklerini koymayayım abisi çünkü o müthiş istatistiklere kalbi dayanmayan falan olur
Transfer yapma seçeneğim olsa Yeste'yi satar takım bile kurarım hazır Martinez ve Susaeta varken ama biliyosun kaç adet Basklı var hepsini el üstünde tutmak lazım
Serkancım tersten baksalar geçeği görecekler ama konuya doğrudan bakıyolar![]()
ne bu abi herkesi yeniyosun çok sıkıcı bir kariyerinsan yenilir arada
![]()
![]()
![]()
Yenilgi bu akşam.Eğer yine yenersem oyunda Bilbao virusu olduğundan şüphe edeceğim abisi![]()
![]()
![]()
Kaan abi devamını bekliyoruz akşama burayı boş bırakma![]()