Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arada çiçeklere tozlasma yaptır abı faydaası olur bence

kaan abi coşmuş bikere tutabilene aşkolsun.haydi kaan abi adım adım şampiyonluğa ilk senede abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi afedersin ama yuh tebrik ederim Madrid,Barça falan dinlemiyorsun şimdiden şampiyonsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Yunuscum dediğin gibi oldu bende anlamadım.3 maç üst üste bol pozisyona girip 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile yol aldık fakat Barcelona sahama gelince böyle bir sonuç beklemiyordum.Barca da totalle çıktı vi de nedense.O kadarda forveti var

Neyse skorlar aşağıda.2. ile aradaki puan farkını 12 puana çıkardık.Bu puanı korumaya uğraşacapız fakat Madrid deplasmanından beraberlik çıkarmamız bile mucize İsocum sanırım şampiyon oluyoruz diyebilirim artık

Cadiz'le Kral Kupası rövanş: (Rakibi hafife alıp yarı takımla çıkıp as takımdan geri kalanıda 60. dakikadan sonra çıkarmanın faturasını nerdeyse ağır ödüyordum )

ve işte Barcelona mücadelesi.Daha sözleşmesini yeniledikten 4 gün sonra Llorente'nin bana teşekkür hediyesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şapiyoneee Şampiyoneee oLe oLe oLeeee ! Şampiyon Baba Hamdi, En büyük Baba Hamdi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne oluyo ya? nerdeyim ben? neresi burası? şampiyonluğa koşan kim ya?

inanamıyorum...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şapiyoneee Şampiyoneee oLe oLe oLeeee ! Şampiyon Baba Hamdi, En büyük Baba Hamdi
    Exposito gel de takımla antremanlara çık,aslı evimde kilitledim odaya.Sakat olduğu çakılırsa yandık

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ne oluyo ya? nerdeyim ben? neresi burası? şampiyonluğa koşan kim ya?

inanamıyorum...
    İlhancım hızlı koştuk çabuk yorulmayalım diyoruz abisi fakat artık burdan da bırakmam.Nasıl olsa elimde harcayamadığım transfer bütçesi var hakemleri satın almakta kullanırım onuda

Takım her maç üzerine koyoyor ve bir iki kişinin egemenliğinde değil o yüzden durdurulması zor bir ekip.Bu arada 19 yaşındaki Martinez'e gelen 30 Milyon euroluk teklifi geri çevirdim.Ursaeta idi galiba bir defan oyumcum vardı,takım böyle gitmesine rağmen benim ilk 11'de oynamam lazım diye zırlıyordu.Kendisi ilk 18'e bile zor girdiğinden 2.4 milyon euro veren Zaragoza'ya hayırlı olsun dedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi zaten Martinez satıLmaz o senin geLeceğin, bir daha Bask tan buLamayacağın bir oyuncu. Zaten topu topu topLasan oyunda kaç tane Bask Lı var. Dediğin gibi Parayı gece aLemLerine ve hakemLere harca sen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayatta satmam zaten abisi.Özellikle Sevilla maçında artık Sevilla kalecisi kurtarmaktan bıkmadığı bizimkilerin şut çekmekten bıktığı bir sırada,o zaman bunu çıkarda görelim diye 35 metren vurduğu top üst köşede buluşunca zaten ayın golü oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi Yeste nabiyor ya. Ondan haber versene biraz. Süperstar yatıyormu yoksa, Pek bahsettiğini duymadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeste sakatlığından sonra doğru düzgün oynamaya 5. hafta başladı fakat sanırım böyle giderse özellikle Villareal maçındaki 4 asistten sonra asist krallığına gidecek abisi Bana yazın akşam merak ettiğiniz oyuncuların istatistiğini koyayım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim Evertondan Arteta yı sana vereyim abi Yeste iLe takas edek. Arteta da Bask Lı nasıLsa. Ne dersin abi. Benim Arteta da Ligde Asist kraLLığına gidiyor, formaLarı takas yaparız. Ben Yeste yi daha çok seviyorumda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeste'yi veremem abisi çünkü bir verirsem takımda Yeste'ye hayran olan 7-8 kişi var buna Exteberria'da dahil,takımı moral bozukluğundan Arteta bile kurtaramaz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeste Everton da mı..

Baba Hamdi nin bütün vermeyeceğim ısrarLarına rağmen, İngiLiz Liginde çok oynamak istediğini her fırsatta diLe getiren Yeste, Everton menajeri Karaca iLe gizLi gizLi görüşüyor. Medya ya göre devre arasında bu transfer biticek. Baba Hamdi nin demeçLerinden sonra çok kızan Karaca dün yaptığı bir topLantıda Yeste ye karşı Arteta dedik, ama Baba Hamdi bizi kızdıracak şeyLer söyLedi. Bizde Yeste yi Parayı verip aLıcaz, Hem Arteta hemde Yeste Everton forması giyecek demesi bu transferin bitmesinin kesin oLduğunu gösteriyor. Bu transfer için ten engeL Ne Baba Hamdi ne İspanyoL kLübü, SinyoritaLara düşkün OLan Yeste eğer yanında 100 e yakın Sinyorita getiriLmesinide kabuL ettirir ise İngiLiz kLübüne bu transfer gerçekLeşicek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeste:

"Takım gider ben kalırım"

Yeste El Bilbao'ya verdiği demeçte: " Baba Hamdi gelmeden önce hepimiz takım düşecek sanıyorduk fakat o gelir gelmez sadece takıma kol kanat germekle kalmadı,solmaya yüz tutmuş bahçelerimizi birbirinden güzel çiçeklerle süsledi.Antremanlarda bizi rahat bırakıyor ve kendimizi göstermemizi sağlıyor, gece antremanlarında ise kendi çiçeklerine bulaşmazsak sorun çıkarmıyor. Baba Hamdi geldikten sonra bize manevi baba olan Julio Iglesias'da burada.Oğlu Enrique'ye tanımadığı imkanları takımımızın şampiyonluğu için tanıyor.Everton'a anca Baba Hamdi ile beraber giderim.O da Julio olmadan gitmez,çünkü çok kaynaştılar birbirleriyle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Yani Everton'un beni alması için önce Julio'yu Ingiltere'de yaşamaya ikna etmesi,sonra Baba Hamdi'yi getirip Exciting'i de yanına yardımcı yapması lazım ki biraz teknik direktörlüğün sadece saha içinden ibaret olmadığını öğrensin"

sözlerine yer verdi

kaan abi ne bu hız coşmussun abi haydi şampiyonluğa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kaan abi 12 puan fark şimdiden hesaplarsak en az 4 en fazla 10 hafta önceden şampiyonsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by puskas View Post
    kaan abi ne bu hız coşmussun abi haydi şampiyonluğa
    Sağolasın abisi.Bu sene hedef büyüttüm.Önce şampiyonuk diyorum.Seneye CL'de ceyrek final sonrada artık transferimi yaparım

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler Kaan abi 12 puan fark şimdiden hesaplarsak en az 4 en fazla 10 hafta önceden şampiyonsun
    Benim havaya girdiğim gibi oyuncularda havaya girdi abisi.O yüzden Real maçında puan farkı 9'a düşer.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şaka gibi Atletico Bilbao şampiyon olursa..Yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kaan abii bu taktiğini kardeşlerinle paylaşırmısınnn

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kanna abi helal super gidiosun devamını beklıyoruz bılbaoyu sampıyon görmek stiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu ne yaw Baba Hamdi lakaplı külhan beyi kılıklı Athletic menejeri İspanyok federasyonunu tehditleriyle Kıskaca aldı. İspanya futbolu zor durumda. Tüm telefon ve msn adresini değiiştiren Baba HAmdiye ne KGB ne CIA ne FBI ne GSI kimseler ulaşamıyor maçlara da dublör çıkardığı söylentiler arasında

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Şaka gibi Atletico Bilbao şampiyon olursa..Yok artık
    Bende öyle dedim abisi ama Real ağızlarının payını verir fakat 9 puana düşer düşse düşse.Sonra yine kolay maçlara giriyorum.Hoş aradaki takımlardan Valencia Quaresma'yı aldı biz baktık bakalım 2. yarılarda hepsi güçlenecek biz Bask'lı arıyoruz hala

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Kaan abii bu taktiğini kardeşlerinle paylaşırmısınnn
    Paylaşacağım abisi.Açıklamalarınıda buraya yazacağım bakalım belki beğenilir.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    kanna abi helal super gidiosun devamını beklıyoruz bılbaoyu sampıyon görmek stiyoruz
    Valla abisi bu sene oynayıp başka takıma kaçacaktım ama bu gidişle 2 sezon oynayıp Milli takım başına geçip takım değiştireceğim.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum çünkü.Sonrası ise yeter çünkü insan birazda transfer heyecanı yaşamak istiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bu ne yaw Baba Hamdi lakaplı külhan beyi kılıklı Athletic menejeri İspanyok federasyonunu tehditleriyle Kıskaca aldı. İspanya futbolu zor durumda. Tüm telefon ve msn adresini değiiştiren Baba HAmdiye ne KGB ne CIA ne FBI ne GSI kimseler ulaşamıyor maçlara da dublör çıkardığı söylentiler arasında
    Herhalde Serkancım dublörsüz çıksam kesin işimi bitirirler.Androidim idare ediyor maçları ben malikanede keyif çatarkene
    Last edited by Melekovic : 02.Haziran.2008 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi çiçekler noldu çiçekler onların istatistiklerini koy süper gidiyorsun abi valla yaa yeste de fena laf soylemıs takım gıder ben kalırım peh peh

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yaw skorlara inanmayı bunlar İlizyon sihir aslında sslerde 18. sırada ama biz lider görüyoruz göz aldatmacası yapmış Kaancım Sermet erkin misali

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    abi çiçekler noldu çiçekler onların istatistiklerini koy süper gidiyorsun abi valla yaa yeste de fena laf soylemıs takım gıder ben kalırım peh peh
    Onların istatistiklerini koymayayım abisi çünkü o müthiş istatistiklere kalbi dayanmayan falan olur

Transfer yapma seçeneğim olsa Yeste'yi satar takım bile kurarım hazır Martinez ve Susaeta varken ama biliyosun kaç adet Basklı var hepsini el üstünde tutmak lazım

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Yaw skorlara inanmayı bunlar İlizyon sihir aslında sslerde 18. sırada ama biz lider görüyoruz göz aldatmacası yapmış Kaancım Sermet erkin misali
    Serkancım tersten baksalar geçeği görecekler ama konuya doğrudan bakıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ne bu abi herkesi yeniyosun çok sıkıcı bir kariyer insan yenilir arada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yenilgi bu akşam.Eğer yine yenersem oyunda Bilbao virusu olduğundan şüphe edeceğim abisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi avatarınla beraber tam The Godfather olmşsn tebrikler malakaci'ye katılıyorum arada bir yenil abi bu ne böyle her SS'de galibiyet görüyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaan abi devamını bekliyoruz akşama burayı boş bırakma

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri