1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kanna abi helal super gidiosun devamını beklıyoruz bılbaoyu sampıyon görmek stiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Şaka gibi Atletico Bilbao şampiyon olursa..Yok artık
    Bende öyle dedim abisi ama Real ağızlarının payını verir fakat 9 puana düşer düşse düşse.Sonra yine kolay maçlara giriyorum.Hoş aradaki takımlardan Valencia Quaresma'yı aldı biz baktık bakalım 2. yarılarda hepsi güçlenecek biz Bask'lı arıyoruz hala

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Kaan abii bu taktiğini kardeşlerinle paylaşırmısınnn
    Paylaşacağım abisi.Açıklamalarınıda buraya yazacağım bakalım belki beğenilir.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    kanna abi helal super gidiosun devamını beklıyoruz bılbaoyu sampıyon görmek stiyoruz
    Valla abisi bu sene oynayıp başka takıma kaçacaktım ama bu gidişle 2 sezon oynayıp Milli takım başına geçip takım değiştireceğim.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum çünkü.Sonrası ise yeter çünkü insan birazda transfer heyecanı yaşamak istiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bu ne yaw Baba Hamdi lakaplı külhan beyi kılıklı Athletic menejeri İspanyok federasyonunu tehditleriyle Kıskaca aldı. İspanya futbolu zor durumda. Tüm telefon ve msn adresini değiiştiren Baba HAmdiye ne KGB ne CIA ne FBI ne GSI kimseler ulaşamıyor maçlara da dublör çıkardığı söylentiler arasında
    Herhalde Serkancım dublörsüz çıksam kesin işimi bitirirler.Androidim idare ediyor maçları ben malikanede keyif çatarkene
    Last edited by Melekovic : 02.Haziran.2008 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri