Kerlon'u Türkiye'deki kasap defanslar sağ bırakmazlar hele o topu kafasında taşıyarak adam geçerken tekme falan atarlar.![]()
Kerlon'u Türkiye'deki kasap defanslar sağ bırakmazlar hele o topu kafasında taşıyarak adam geçerken tekme falan atarlar.![]()
Servet üstüne bi çıksa adamın haşatı çıkar zavallıama Kerlon cambaz gibi Servet'i üstüne çıkarmaz. Aradan sıyrılır geçer. Bence alınırsa süper olur.
valla maldonado'nun o defansive midfielder özelliklerini pek göremedik.inşallah bu sezon görebiliriz ama gözlemlediklerim çoğu taraftar memnun değil ondan.tabi bizim dediğimiz olmaz ama oyuncu daha yeni gelmiş dediğin kısmen doğru.balık baştan kokar diye düşünüyorum ben de.sonuçta isteğimiz takımımızın daha başarılı olması
Maldonadoya ilk geldiği gün bile karşı çıkmıştımki Fenerbahçe forumunda arkadaşlar haklı olarak daha oynamamış adamı eleştiriyorsun diye bana söylenmişlerdi...aslında haklılar haklı olmasınada Maldonadonun kendisi değil asıl eleştirilecek olan fenerbahçenin transferdeki tercih yanlışlığı..işte buna en büyük eleştirim..
aziz başkan hep bunu yapar...bir sene gözle görülür bir bölgeyi boş bırakır ...o bölgedeki eksiklik bütün sene sırıtır sonra ki senede o bölgeye 3-4 adam transfer eder...
yıllar önce fener metin diyadini oyun kurucu olarak oynatmıştı!!??...eskiler hatırlar...oyun kurucusuzluktan kırılıyorduk...sonraki senelerde o bölgeye ...3-4 tane adam aldı..revivo..cehyun..yusuf..hatta rapaiç (oyun kurucu bolluğunda kanada kaydı) yani bir sene öncenin oyun kurucusuz fenerbahçesi 3-4 tane oyun kurucu transfer etmişti...
geçen yılda aynısı oldu...Fenerbahçenin ihtiyacı olan oyuncu devre arasında çok iyi bir santrafordu...Semih bütün iyi niyetine rağmen yetersiz kalıyor ..kezman ise yokları oynuyordu..Bu takım forvetim yok forvetim yok diye bağırırken gitti maldonadoyu aldı..oynaki o bölgede fenerin oynayabilecek oyuncuları vardı mesela selçuk bal gibi de maldonado kadar belkide daha güzel oynardı
aziz başkan diyorki..."sevillanın forveti bizde olsa final oynardık." o zaman aziz başkan adama derlerki "madem forvetsizlikten elendi fener maldonadoyu getireceğine forvet alsaydınya takıma"
Bu sene forvetteki eksiklik kapatılacak gibi ama ben hala uğur borala alternatif hatta onu kesebilecek kalitede bir sol kanat fenerbahçeye şart diyorum.
Fenerbahçe, Maldonado'yu transfer ederken o mevkide eksiklikler vardı. Deniz Barış, Appiah gibi isimler sakat iken Selçuk'un forum grafiği ümit vermiyordu. Birde üstüne Tümer Metin gidince. Orada ayak uydurabilecek tek isim Kemal kalmıştı. Yönetim bu yüzden Alex'in tavsiyesine uyup Maldonado'yu getirdi.Originally Posted by xxestergonxx
O dönemde Kezman, İlhan ve Semih yettiği düşünülüp transfer yapılmadı. Zaten iyi forvet bulmak çok zordu çünkü; bütün golcüler Avrupa Kupalarında oynadıkları için Şampiyonlar Liginde forma giyemezdi.
Appiah gittiğine göre bir kontejanımız açıldı. Kezman +2 statüsünün +1 oyuncusu olacak, Maldonado'da öyle gözüktüğü için bu iki isim satılmaz. Bana göre Maldonado & Kezman'a iyi teklif gelmediği sürece sadece bir yabancı alacağız oda forvet olacak.
Santraforlara İmza Attırdım!
Futbol kamuoyu, Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı açıklama sonrası Fenerbahçe'nin alacağı santrforları merakla beklerken, bu futbolcuların imzayı attığı ortaya çıktı!..
Transferlerin bittiğinin müjdesi, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı için bugün Ankara'ya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'na verildi!.. Yıldırım'ın uçaktan inerken Mosturoğlu'na, "Santrforlara imza attırdım" dediği öğrenildi.
Ancak bu santrforların kimler olduğu henüz bilinmiyor.
Aziz Yıldırım FBTV'de dün yaptığı açıklamada, biri yabancı, biri de yurt dışında oynayan Türk olmak üzere 2 santrfor alacaklarını söylemişti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Çok sevgili araştırmacı basınımız, imza attırılan bu isimleri bulamıyorsa bundan sonra da şok şok şu transfer oldu bu transfer olacak gibi atıp tutmasın artık.. Çünkü kimse inanmaz![]()
Hee Aziz Yıldırım uçaktan inerken, Şekip Mosturoğlunu görüyo ona bağırarak SANTRAFORLAR İMZA ATTI diyo, bunuda gazeteciler duyuyo.
ya harikayiz ya bu basin inanilmaz nasil duymuslar bunlar aziz yildirimin dediklerini bagarmismisuper super
3 tane yabanxı santrafordan basında adı çıkan bence Adriano.Diğer 2 oyuncudan biride Zigic olabilir.Sanırım bu yıl yazılmadı adı.Hem de Valencia satmak istiyormuş kendisini.
Appiahtan açılan boşluğa santrafor Maldonado'yu da satıp bir tane sol açık almamız gerek şöyle Downing tarzında.
Bence Aziz Yıldırım yanlış yaptı.Basında bir çok yalan yanlış ismin çıkmasından rahatsız diye biliyorum Fenerbahçe yönetiminin.Madem görüştüğün isimlerin adını söylemeyeceksin bari basında adı çıkmayanıda demede daha çok isim çıkıp milletin kafası karışmasın.Buna pek bi anlam veremedim açıkcası.
Transfer politikası hakkında iyi bir transfer politikası sürdürüldüğünü düşünüyorum.Hem 11 i hemde yedek kadroyu güçlendirme adına atılımlar var anlaşılan.Bakalım kimler gelecek..
So what?
Saike
Yalnız dışarda oynayan Türk forvet için başta 'gerekirse' diyor.
fenerbahçenin herşeyden önce yeni bir sağlık ekibine ihtiyacı var
Sol kanada ihtiyaç yok bence ama Charles N'Zogbia'yı alırlarsa hiç fena olmaz
Asıl ihtiyaç santrafor ilk orayı kapatalım sonra orta sahanın sağı. Sonra diğer yerler..Sağlık ekibimiz de iyi değil. Az daha Appi'yi öldürüyorlardı. Bence bu tür sakatlıkları tespit edemeyen bir ekip bizim sağlık ekibimiz olcak kapasiteye sahip değil. Tuncay götürdü bizim doktoru futbolcular kırılıyorlar. Deniz, Carlos, Appiah vs .vs Gerçi Carlos Brezilya'da ama..
Zaten Deniz Fenerbahçe'de oynayabilecek kapasitede bir futbolcu değil. Selçuk'ta öyle. Ş.L'de çok gol yedirdiler bizlere. Hele Selçuk'un hatasından Milan maçında yediğimiz golü unutamıyorum nasıl zoruma gitmişti anlatamam![]()
Aziz Yıldırım dün gazetelerin tirajlarını düşürecek hamleyi yaptı. Artık gazeteler isimde yazamıyacağı için trajlar azalacak olan gazetenin yayın müdürüne olacak. Aziz Başkan, gazetelerin düşmanı olabilir. Artık Fenerbahçe şu ismi aldık demediği sürece yazacakları her haber yalan olacaktır.![]()
İspanyol spor gazetesi Marca, dün Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmayı referans göstererek Sarı Lacivertlilerin, Villarrealli Nihat Kahveci'yi istediğini ve bu oyuncu için 12 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi de gözden çıkarttığı haberini sayfalarına taşıdı.
Marca haberinde ayrıca, Fenerbahçe'nin Sevilla'da oynayan Malili golcü Fredric Kanoute'yi de renklerine bağlamak istediğini, Premier Lig kulüplerinden Tottenham'ın ise Fenerbahçe ile beraber Nihat Kahveci ile ilgilendiğini ifade etti.
İspanyol gazetesi, Nihat'ın ise Villarreal'den ve İspanya'dan ayrılmaya şu aşamada sıcak bakmadığını da belirtti.
MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Teknik Direktör Zico, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında Sarı Lacivertlilerden ayrılık sinyali verdi.
Sport TV'de konuşan Zico, ''Fenerbahçe'ye bana kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bana yaptığı teklif için de teşekkür ediyorum. Ancak başka kulüplerden teklifler aldım ve Avrupa'da çalışmaya devam etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı. Zico ayrıca İngiltere'de çalışmak istediğini de sözlerine ekledi.
MARATON.COM.TR'nin daha önce sizlere duyurduğu gibi Zico'nun, Premier Lig kulüplerinden Manchester City ile görüştüğü haberleri de İngiliz basınında bugünlerde sıkça yer alıyor.
MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
![]()
Last edited by ShevAnil : 03.Haziran.2008 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı konuşmada "Zico kalsada gitsede bizim için fark etmez. Her şey için B planımız hatta C planımız bile vardır." demişti.. O yüzden bencede Zico kalmış gitmiş önemli değil. Ama önemli olan şey o gidiyorsa ondan daha iyisi gelmeli..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Zico zaten gitsin, bu sene iyi isler yapti ama Chelsea macindaki taktigi ve oyuncu secimi cok kotuydu.
Daha kaliteli teknik adamlar bulur Aziz Yildirim
Ama şu var Transfer yapıyoruz ve eğer Zico gidecekse bu yapılan transferleri isteyeceği meçhul, O yüzden Önce Teknik Direktör.
Zico nun gidecegi yer Manchester City, hergun haberlerini okuyorum ben burda. Ingiliz basini da bosa yazmaz![]()
Zico'nun gidecek olması kafaları karıştırdı Aziz Başkan iyi bir isim getirir umarım ...
Bugün Zico gitse Aziz Yıldırım yarın birisini getirecek gibi konuştu.Sanki kendiside Zico'ya çok kızmış ve gitmesi taraftarı gibiydi ama.
Teşekkürler ve güle güle Zico.
Fenerbahçe Cumhuriyeti