1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım dün gazetelerin tirajlarını düşürecek hamleyi yaptı. Artık gazeteler isimde yazamıyacağı için trajlar azalacak olan gazetenin yayın müdürüne olacak. Aziz Başkan, gazetelerin düşmanı olabilir. Artık Fenerbahçe şu ismi aldık demediği sürece yazacakları her haber yalan olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Aziz Yıldırım dün gazetelerin tirajlarını düşürecek hamleyi yaptı. Artık gazeteler isimde yazamıyacağı için trajlar azalacak olan gazetenin yayın müdürüne olacak. Aziz Başkan, gazetelerin düşmanı olabilir. Artık Fenerbahçe şu ismi aldık demediği sürece yazacakları her haber yalan olacaktır.
    Şuana kadar yazdıkları hangi haber doğruydu ki zaten Eto'o, Sheva, Crespo,

Nesil
    2007
    Yer
    34

İspanyol spor gazetesi Marca, dün Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmayı referans göstererek Sarı Lacivertlilerin, Villarrealli Nihat Kahveci'yi istediğini ve bu oyuncu için 12 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi de gözden çıkarttığı haberini sayfalarına taşıdı.

Marca haberinde ayrıca, Fenerbahçe'nin Sevilla'da oynayan Malili golcü Fredric Kanoute'yi de renklerine bağlamak istediğini, Premier Lig kulüplerinden Tottenham'ın ise Fenerbahçe ile beraber Nihat Kahveci ile ilgilendiğini ifade etti.

İspanyol gazetesi, Nihat'ın ise Villarreal'den ve İspanya'dan ayrılmaya şu aşamada sıcak bakmadığını da belirtti.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Teknik Direktör Zico, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında Sarı Lacivertlilerden ayrılık sinyali verdi.

Sport TV'de konuşan Zico, ''Fenerbahçe'ye bana kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bana yaptığı teklif için de teşekkür ediyorum. Ancak başka kulüplerden teklifler aldım ve Avrupa'da çalışmaya devam etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı. Zico ayrıca İngiltere'de çalışmak istediğini de sözlerine ekledi.

MARATON.COM.TR'nin daha önce sizlere duyurduğu gibi Zico'nun, Premier Lig kulüplerinden Manchester City ile görüştüğü haberleri de İngiliz basınında bugünlerde sıkça yer alıyor.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
    Last edited by ShevAnil : 03.Haziran.2008 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri