1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benim şahsi iki düşüncem var;

Birincisi; F.Bahçe hedef saptırmak için böyle bir açıklama yaptı.Çünkü Aziz Yıldırım basında sürekli haberler çıkınca futbolcunun fiyatı artıyor dedi.Bu yüzden basın Nihat üzerinde dururken sessiz sedasız başka oyuncu ve ya teknik direktörü alacaklar...

İkincisi; F.Bahçe Villarreal ile anlaşalım Nihat'ı nasıl olsa cazip tekliflerle ikna ederiz havasında...

Ben birinci olasılığın ağır bastığını düşünüyorum.Ayrıca Portekiz maçına çok az bir zaman kalmış,Nihat kimseyle transfer görüşmesi falan yapmaz şu aşamada.İzinsiz nefes alamıyorlar şuanda nerdeyse...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Benim şahsi iki düşüncem var;

Birincisi; F.Bahçe hedef saptırmak için böyle bir açıklama yaptı.Çünkü Aziz Yıldırım basında sürekli haberler çıkınca futbolcunun fiyatı artıyor dedi.Bu yüzden basın Nihat üzerinde dururken sessiz sedasız başka oyuncu ve ya teknik direktörü alacaklar...
    Fenerbahçe'nin Euro2008 öncesi çok hassas bir dönemde sırf hedef şaşırtmak için Milli takımın en önemli oyuncusu olan Nihat'ı kullanacağını zannetmiyorum. Kaldı ki kulüp böyle bir açıklama yapmak zorunda değil. Fenerbahçe böyle bir açıklamayı yapmayıp basın yöneticilerin İspanya'ya uçtuğunu öğrenseydi bile buna bir kılıf bulunurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'nin Euro2008 öncesi çok hassas bir dönemde sırf hedef şaşırtmak için Milli takımın en önemli oyuncusu olan Nihat'ı kullanacağını zannetmiyorum. Kaldı ki kulüp böyle bir açıklama yapmak zorunda değil. Fenerbahçe böyle bir açıklamayı yapmayıp basın yöneticilerin İspanya'ya uçtuğunu öğrenseydi bile buna bir kılıf bulunurdu.
    Söylediğim gibi bekleyip göreceğiz neyin ne olduğunu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nihat basın toplantısında kalmak istediğini yineledi bencede Aziz Yıldırım hedef saptırıyor.Çünkü Aziz Yıldırım doğru hatırlıyorsam Sheva için 10 m euro ya çok demişti ki Nihat'a 15 m euro vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende 'doğru hatırlıyorsam' ibaresini kullandım zaten.Bence esas başka bir forvet için görüşmeye gittiler.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Bende 'doğru hatırlıyorsam' ibaresini kullandım zaten.Bence esas başka bir forvet için görüşmeye gittiler.
    Başka bir forvet için gitselerdi resmi siteden bu kadar net üstüne basa basa ''Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir.'' denmezdi herhalde.. Sadece şu şu yöneticilerimiz ispanyay transfer için uçmuştur gibisinden haber yaparlardı.

Mesaj Yetkileri