1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Söz ettiğiniz adam AyrıLırken takımının menfaatLeri doğruLtusunda kLübünden ayrıLmış. Gittiği takımLarda biLe her seferinde bir gün mutLaka beni buraLara getiren kLübüme vefa borcumu ödeyeceğim demiş birisi. Bu adamı Emre, Tümer ve Okan iLe karşıLaştırmayaLım Lütfen. Benim son sözüm bu transfer oLmaz, oLursa da artık diyecek birşey yok. HayırLı oLsun der geçeriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Söz ettiğiniz adam AyrıLırken takımının menfaatLeri doğruLtusunda kLübünden ayrıLmış. Gittiği takımLarda biLe her seferinde bir gün mutLaka beni buraLara getiren kLübüme vefa borcumu ödeyeceğim demiş birisi. Bu adamı Emre, Tümer ve Okan iLe karşıLaştırmayaLım Lütfen. Benim son sözüm bu transfer oLmaz, oLursa da artık diyecek birşey yok. HayırLı oLsun der geçeriz.
    Hayrettin abi Transfer Olursa Hayırlı Olsun Diyip Geçen Sayısı Anca Parmakla Gösterilir Olur.. Bu Transfer Gerçekleşirse Büyük ihtimal Fenerbahçenin ve Nihat'ın İnönü'de Çekeceği var..(Ali Sami Yen'dede Olur Büyük ihtimal..)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Hayrettin abi Transfer Olursa Hayırlı Olsun Diyip Geçen Sayısı Anca Parmakla Gösterilir Olur.. Bu Transfer Gerçekleşirse Büyük ihtimal Fenerbahçenin İnönü'de Çekeceği var..(Ali Sami Yen'dede Olur Büyük ihtimal..)

OLursa oLucak yapacak bişi yok. Senin dediğin şekiLde davranışLarLa anca böyLe başka söyLeyip başka diyen adamLara iyiLik yapıLır. Bu tarz adamLara en güzeL cevap onLarın maçından onLara hiç yükLenmeden takımını daha bir arzu ve istek iLe destektir. O zaman bazı şeyLeri hatırLarLar ve içten ne yaptıkLarını anLarLar. O zaman Karşı tarafta daha anLamLı bir mesaj iLetmiş oLur
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Hayrettin abi Transfer Olursa Hayırlı Olsun Diyip Geçen Sayısı Anca Parmakla Gösterilir Olur.. Bu Transfer Gerçekleşirse Büyük ihtimal Fenerbahçenin ve Nihat'ın İnönü'de Çekeceği var..(Ali Sami Yen'dede Olur Büyük ihtimal..)
    Herşeyi buna bağlamayın kardeşim.Emre nasıl Sami Yen'e çıkacak,Tümer nasıl İnönü'ye çıkacak,Rüştü nasıl Kadıköy'e çıkacak gibi olgulardan artık kurtulmamız gerekiyor.Dünya'nın en iyi 10 solbekini say deseler bunların içinde mutlaka Ashley Cole olur ve bu adam bir Londra ekibinden diğerine gidebiliyorda(Arsenal-Chelsea) bizde niye gidemiyor veya Seedorf İnterden Milan'a gidiyorda olay olmuyor bizde neden oluyor.

Tabi biz hatırlamıyoruz ama eskiden bu tarz transferler oluyordu çünkü o zaman fanatiklik yoktu ve fanatikler ortamı germiyordu(Tanju,Selçuk Yula,Hasan Vezir...)Daha yeni bir örnek olan yıllarca BJK kaptanlığı yapan Tayfur Havutçu nerden geldi Beşiktaş'a?Ay'dan mı düştü?

Bunları aşmalıyız artık gelirse Nihat'ta aslanlar gibi İnönüde oynar Emre'de Sami Yen'de.

Kış aylarında Galatasaray Tuncay'ı alacak yazıyordu arkadaşlar söyledi paraları yeterse alsın banane dedim.Adamın Türkiyede tapusunu mu aldık yani?Neyse bu kadar nutuk yeter

Bence bizimkiler Laudrup'u alır gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Herşeyi buna bağlamayın kardeşim.Emre nasıl Sami Yen'e çıkacak,Tümer nasıl İnönü'ye çıkacak,Rüştü nasıl Kadıköy'e çıkacak gibi olgulardan artık kurtulmamız gerekiyor.Dünya'nın en iyi 10 solbekini say deseler bunların içinde mutlaka Ashley Cole olur ve bu adam bir Londra ekibinden diğerine gidebiliyorda(Arsenal-Chelsea) bizde niye gidemiyor veya Seedorf İnterden Milan'a gidiyorda olay olmuyor bizde neden oluyor.
    Sen sanıyor musun ki orada olay olmuyor ? Mesela sana en güzel örnek bu sene ben Chelsea-Arsenal maçında Gallas'ın her top alışında yuhalandığını bilirim.

Mesaj Yetkileri