Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
galatasaray ilk takım hocası cevat gülerin cası arttıralabilir.. pressure özelliğide random bi değer olmamalı takımın başına çok zor bi dönemde geçti ve başarılı oldu. ayrıca takım içinde çok sevilen ve gençlere cok önem veren bir hoca olduğunuda bi yazıda okumuştum.. saygılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazmayı unutmuşum bununla birlikte burak sadık dilmen Nezih Ali Boloğlu calarıda bir miktar attıralabilir.. oyunda scout olarak görünen ali yavaşın ise istifa ettiğini duymuştum, oda artık bi sonraki oyunda olmamalı..
Oyunda tüm stafflar kanayan bir yara zaten.Büyük takım coachları da dahil birçogu sallama veya çok yetersiz yapılmış.Stafflar konusunda SI'ın getirdigi bazı kısıtlamalar olsa gerek yoksa koskoca Besiktas'ın 2.lig ayarında hocalarla dolu olmasını mantık çerçevesinde açıklayamayız.
Türkiye genel anlamda hem altyapı hemde a takım düzeyinde hocalar bakımından zayıf olabilir ama en azından bariz olarak takımların standartları gözönünde bulundurularak bir ca ve pa girilmeli.Kişinin eger o takımın seviyesinden daha asagıda olduguna inanılıyorsa ona göre istisnalar yapılabilir.

Asagıdaki degerler bazı hocaların kendilerine verilen orjinal degerlerin tarafımdan elden geçirilmiş halleri:

Ahmet Akcan: CA:115 PA:120
Nezih Baloglu: CA:125-PA:140
Burak S.Dilmen: CA:115-PA:130
Halim Fıçıcı: CA:125-PA:135
Cevat Güler: CA:135-PA:140
Recep Yazıcı: CA:135-PA:145

Bu degerlerin abartılmış oldugunu düşünen çıkarmı bilmem ama bazıların olması gerektiginden bile mütevazi degerlendirmişim diyebilirim özellikle de ca bakımından.
Özellikle Gs'nin altyapı hocaları gayet bilinen,tanınan ve basarılı hocalar.oyuna yansıtılırken dikkatli olunmalı.Gs için geçerli degil ama bir takımda eger hocalar iyi tanınmıyorsa ca ve pa degerleri "0" girilmeli.en azından oyun onları kulübün seviyesinde makul bi coach yapacaktır.

Ömer abi oyunda bu stafflara verilen calar,palar konusunda SI'ın belli bir sınırlaması varmı ve degerlendirilirken neden bu kadar özensiz yapılıyor? Kişilerin tüm bilgileri dogru olsun demiyorum ama örnek vermek gerekirse 3 büyükler seviyesinde 90palı birsürü hocanın olması ne kadar gerçekçi? hoca hakkında elde hiç bilgi yoksa böyle düşük degerler vermek yerine almanların yaptıgı gibi "0" bırakılması yada takımın seviyesine uygun bir deger girmek daha dogru olmazmı?