1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    emrah yollu bu oyunda 49 ca ya sahipti sanırsam.. mutlaka ca sının yükseltilmesi gerekiyor kendisi u-17 mili takımının en iyilerinden biriydi ca sı 70 seviyelerine pasıda -7 olabilir. alt yapıdaki diğer oyuncular gökhan öztürk murat akça ve erhan şentürkün calarındada iyileştirme yapılması gerekir kanımca, özellikle erhan şentürkte kendisi u-19 milli takımı oyuncusudur. pasıda -6 verilmiş, fiziksel olarak çok kötü olduğu için mi bu pa verildi ömer abi ? saygılar..
    Emrah uzerinde, her oyuncuda oldugu gibi, oynama yapildi.

Şu zamana kadar Gs'li oldugu bilinen ve bunu kendi agzından da deklara eden oyuncuları listeledim.FM09'da eksik girilmiş oyuncu kalmaması dilegiyle..

Arda Turan
    Aykut Erçetin
    Barış Özbek
    Çagrı Yarkın
    Cem Sultan
    Emre Çolak
    Hasan Şaş
    Irfan Basaran
    Sabri Sarıoglu
    Ugur Uçar
    Ümit Karan
    Volkan Yaman

unuttuklarım veya bilmediklerim varsa diger arkadaslar eklerse sevinirim.
    Hepsi icin farkli seviyelerde Galatasaray'in sevdikleri kulup oldugu yansitildi.

Oyunda Servet'in özellikle ofansif anlamda hava hakimiyetinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. 6. sezonumun sonunda yıllık ortalama 17-18 gol atıyor. ss i de ekledim bakın. hatta bir sezon tam 30 gol atmıştı.
    Şimdi sormak istediğim şey Servet'in özellikleri mi çok abartı kaçmış yoksa oyun genelinde de hava hakimiyeti olan herhangi bir savunma oyuncusu da korneri ön direğe yollama taktiğiyle bu kadar gol atabilir mi?
    Oyun hatasi. Hava hakimiyeti yuksek olan defans oyunculari ve uzun sutlari yuksek olan oyuncular biraz fazla kolay gol atiyor. Servet cok asiri ofansif ozelliklere sahip bir oyuncu da degil zaten.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyun hatasi. Hava hakimiyeti yuksek olan defans oyunculari ve uzun sutlari yuksek olan oyuncular biraz fazla kolay gol atiyor. Servet cok asiri ofansif ozelliklere sahip bir oyuncu da degil zaten.
    Yani "ofansif anlamda" derken rakip kalede çok kolay gol buluyor onu demek istedim. Neyse zaten oyunun hatasıymış. teşekkürler...

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Yani "ofansif anlamda" derken rakip kalede çok kolay gol buluyor onu demek istedim. Neyse zaten oyunun hatasıymış. teşekkürler...
    sanırım bu durumda servet'e "Gets Forward Whenever Possible" PPM'i eklenmeli.

Quote Originally Posted by LaVioRtH_cL View Post
    sanırım bu durumda servet'e "Gets Forward Whenever Possible" PPM'i eklenmeli.
    Aslında benim demek istediğimden biraz farklı bir düşünce sonuçta korner görevini biz veriyoruz. Fakat defansta topu kapıp belli bir ivme kazandıktan sonra çoğu zaman 30-40 metre dribbling yaptığı oluyor. Özellikle Alim Sami Sen 'de. Yani dediğin gibi fırsatını bulduğunda mutlaka ileri çıkıyor. Bence de dediğin ppm eklenmeli.

Mesaj Yetkileri