Quote Originally Posted by perpetua View Post
Aksine staff'larin cogu bilerek zayif yapiliyor.

Ulkemizde kaliteli antrenor/egitmen eksikligi olmasa cok daha fazla kaliteli oyuncu cikartabilirdik nufusumuza ve genc milli takimlardaki yetenekli oyuncularimiza bakarak. Bunlarin arasinda istisnalar var, ancak genelde Turkiye'de antrenor kalitesi, olmasi gerektiginin oldukca altinda.

Teknik ekiplere CA/PA olarak sifir girilmemesinin nedeni de, bu yapildigi takdirde, bu teknik ekiplerin olmasi gerektiginden cok daha yuksek CA/PA alacak olmasi (takiminin rep'ine gore). Tabii staff'lari 0/0 olarak yapip, ayni zamanda buyuk boyutlu rep indirimi de yapilabilir.....
Türkiyedeki antrenör profilini biliyorum ama dedigin gibi istisnalar da oluyor hem de hiç akla gelmeyecek takımlarda.O yüzden fikir sahibi olmadıgımız hocaları cok düşük degerlerle sınırlamamalıyız."0" bırakıldıgında her seferinde cok aşırı yüksek cıkıyorsa o zaman "-7" gibi negatif degerler girilebilir bazı durumlarda.

Yeni teknik kadro daha şekillenmedi ama Gs'deki şuanki antrenörlerin de kısmen devam edecegini düşünürsek geliştirme yapılacaklar isimler varmı? Özellikle Nezihi Hoca'yı futbolculugundan tanıyorum.Çok iyi bir gs taraftarı oldugunu da biliyorum.Futbolculugu zamanında vasat bir kaleciydi ama antrenörlük kariyerinde her geçen gün daha da üstüne koyarak ilerledi.Yıllar önce Eser hoca ayrıldıgında Nezih hocanın yapabilecekleri konusunda çekincelerim vardı ama günümüzde çok begenilen ve takdir toplayan bir hoca oldu.Özellikle onunla ilgili bir geliştirme bekliyorum FM09'da.