1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Buraların en iyi antrenman programı

Hybrid View

Forvetlerde "set pieces"ı biraz yüksek tutmak daha iyi olmaz mıydı ? Sadece duran top antremanı değil bence, frikik ve korner organizasyonlarını da beraberinde getiriyor diye düşünüyorum.

Oyuncularım zaten penaltı özürlü O tipte bir ayar yapmaya çalışacağım. Sonuçlarını paylaşırım.

Kardeş antreman çok sakatlık sorunu çıkartıyor gibi geldi bana.Baya oyuncum sakatlandı çünkü

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Forvetlerde "set pieces"ı biraz yüksek tutmak daha iyi olmaz mıydı ? Sadece duran top antremanı değil bence, frikik ve korner organizasyonlarını da beraberinde getiriyor diye düşünüyorum.

Oyuncularım zaten penaltı özürlü O tipte bir ayar yapmaya çalışacağım. Sonuçlarını paylaşırım.
    Frikikci adamların varsa forvette tabi onları için ayrıca düzenlemen gerekir.. Ben oyuncuların oynadığı mevkileri için ihtiyaçlarına göre hazırladım.. Penaltı çok önemli değil bence..
    Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Kardeş antreman çok sakatlık sorunu çıkartıyor gibi geldi bana.Baya oyuncum sakatlandı çünkü
    Ben pek sıkıntı yaşamıyorum sakatlıklar konusunda.. Eğer öyle sorunun oluyorsa fizik antrenmanlarını biraz düşür.. Özellikle aerobik..

Mesaj Yetkileri