Ankaragücü-Fenerbahçe
Yedeklerle çıktığım maçta semih çoştu ve iyi bir galibiyet aldık.
Fenerbahçe-Fenerbahçe 18A
Oyuncuların milli takıma gittiği dönemde bir hazırlık maçı yaptık ve farklı bir taktik kullandım.Alex ile semih (diğerleri milli maça gittiler) forvet oynattım.Dm olarak wederson ve gürhan oynadı.
Fenerbahçe-Kasımpaşaspor
Vagner atıyo biz kazanıyoruz ama skorun daha farklı olacağını umuyordum.
Fenerbahçe-Werder Bremen
Vagner'in Attığı Gol
Müthiş bir goldü ve topun ben taça gideceğini sanmıştım ama sonra gol oldu top hayatımda görmediğim kadar falso aldı heralde CL'nin en iyi golü seçilir.
Lütfen okuyun:
Arkadaşlar lütfen bu mesajı okuyanlar kariyerime mesaj atabilir mi?Bu kariyer 500 küsur kere görüntülendi ama 40 msj atıldı.Lütfen bu msj'ı okuyanlar buraya msj yazabilir mi çünkü ben uğraşıyorum ediyorum ama 24 sa boyunca 1 msj zor atılıyo yani böyle devam edecekse ben bu kariyeri bırakırım.Ama bazı kariyerler çok daha ilgi görüyo ama ben daha yeniyim ve hiç kimse beni tanımıyo ama ben de burda birşeyler yapmaya çalışıyorum ve hiçbir tık olmuyo.Tabi görüntüleyen herkezin mesaj yazma hakkı olmuyo onu biliyorum.(şuana kadar msj atan herkeze çok teşekkür ediyorum)
LÜTFEN DAHA FAZLA MESAJ ATIN!!!
Not:Kırıcı olmak istemedim.Bu bi hakaret değil sadece buraya biraz daha msj yazılmasını istiyorum.Ayrıca kariyerimi ilgi çekici yapacak fikirlere açığım.