Quote Originally Posted by dberksu View Post
Lütfen okuyun:
Arkadaşlar lütfen bu mesajı okuyanlar kariyerime mesaj atabilir mi?Bu kariyer 500 küsur kere görüntülendi ama 40 msj atıldı.Lütfen bu msj'ı okuyanlar buraya msj yazabilir mi çünkü ben uğraşıyorum ediyorum ama 24 sa boyunca 1 msj zor atılıyo yani böyle devam edecekse ben bu kariyeri bırakırım.Ama bazı kariyerler çok daha ilgi görüyo ama ben daha yeniyim ve hiç kimse beni tanımıyo ama ben de burda birşeyler yapmaya çalışıyorum ve hiçbir tık olmuyo.Tabi görüntüleyen herkezin mesaj yazma hakkı olmuyo onu biliyorum.(şuana kadar msj atan herkeze çok teşekkür ediyorum)
LÜTFEN DAHA FAZLA MESAJ ATIN!!!
Not:Kırıcı olmak istemedim.Bu bi hakaret değil sadece buraya biraz daha msj yazılmasını istiyorum.Ayrıca kariyerimi ilgi çekici yapacak fikirlere açığım.
Yeni olduğun için kimse sana mesaj atmamazlık yapmaz merak etme. Bazı kariyerler çok tutuldu demişsin doğrudur, ama kimse ilk başlarda böyle değildi 2. 3. kariyerlerde tutmaya başladı.

Ayrıca sana şunuda söyleyeyim ben hergün yaklaşık 17-18 saat netteyim ve sitedeyim arkadaşlar bilir. Ve hiç abartısız bütün gelen mesajlara bakarım ve nerden baksan senin konunu 20-30 kere görüntülemişimdir. Kariyerlere yazmayı sevmiyorum baksan 2-3 kişinin kariyerinde belki benim yazdığımı görürsün.

Sen Böyle devam et mutlaka yazan arkadaşlarımız olacaktır merak etme.