1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: each way goes to GOAL(Sheriff)

Hybrid View

Exclamation Tesekkurler...

**a Sana Ne Kadar Tesekur etsem Az ;
    Bu sabah Canım sıkıldı.. mücadelici bir takım acım dedim ligde kalma mucadelesi vermek icin kasımpasayıı actım.. amacım gol yememkti bu yuzden taktiqim defansıfdı 3 mactada yenııldım ( iyi oynamama ragmen) sonra senın taktik aklıma geldi .. dedim kazanmak ıcın gol şart sende her yol gol demissin... ve sonuc ;

O ilk 3 mactan sonra Kullanmaya basladım.. G.birligi & B.belediye Marmaris Ve Konyayı yendım.. Ankaragucuyle Berabere Kaldım Takım Mukemmel Oldu. Haa Bide Bu Resmi Nete Attıktan Sonra Bide Fenerbahceyle Mac yaptım .. Onlarıda Yendım Gercekten Harika Bir Taktik...
    Ellerine Saglık..
    Neredeyse Şampiyonluğa Oynayacam
    Fb Macının Ekran Görüntüsü ;

Quote Originally Posted by kebogunduz92 View Post
    **a Sana Ne Kadar Tesekur etsem Az ;
    Bu sabah Canım sıkıldı.. mücadelici bir takım acım dedim ligde kalma mucadelesi vermek icin kasımpasayıı actım.. amacım gol yememkti bu yuzden taktiqim defansıfdı 3 mactada yenııldım ( iyi oynamama ragmen) sonra senın taktik aklıma geldi .. dedim kazanmak ıcın gol şart sende her yol gol demissin... ve sonuc ;

O ilk 3 mactan sonra Kullanmaya basladım.. G.birligi & B.belediye Marmaris Ve Konyayı yendım.. Ankaragucuyle Berabere Kaldım Takım Mukemmel Oldu. Haa Bide Bu Resmi Nete Attıktan Sonra Bide Fenerbahceyle Mac yaptım .. Onlarıda Yendım Gercekten Harika Bir Taktik...
    Ellerine Saglık..
    Neredeyse Şampiyonluğa Oynayacam
    Fb Macının Ekran Görüntüsü ;

Çok merak ettiğim bir şey var.Sonraki sene aynı başarıları alabildin mi?Çünkü ben de hep öyle oluyor.Mükemmel bir taktik yaptım diyorum ama ertesi sene taktik dökülüyor.Bu duruma çok sinir oluyorum.Bence bu her taktikte oluyor.

Mesaj Yetkileri