Originally Posted by
kaanali
bence Terim hakkında çok büyük konuşuyorsunuz..Emre Belözoğlu'nu çok mu seviyordunuz allah aşkına??!! Gelince bağrınıza bastınız..
Bu fenerbahçe taraftarının ruhundandır, biz insanları affetmesini biliriz. Emre,Tümer vs.. Sonucunda Tümer eskiden bize küfrederdi, ya şimdi? En koyu fenerli kadar kulübü seviyor, ve saygı duyuyor.
Emre'nin üstelik fenerbahçe'ye karşı bir hakaretide yok aleni.. Tribünlerde Katil Revivo diye tezahürat yapan Gs taraftarı revivo transfer olunca i love you revivo'ya çevirdi tezahüratları. Bu açıdan eleştirin biraz yersiz..

Originally Posted by
GeNç KaRTaL
Ben bireylerin takıma karşı sevginin önüne geçmesine bir anlam veremiyorum.Bizim takıma teknik direktör olarak Tümer Metin gelse ben yanlış bir tercih olduğunu söylerim.Eleştiririm,tepki gösteririm ama ben Beşiktaş Futbol takımını bundan sonra desteklemiyorum,tutmuyorum diye bir şey demem.Bu benim düşüncem.Sizin düşüncenizede saygı duyuyorum.
Birde bu konuda ya arkadaşlar kendilerini iyi ifade edemediler ya da ben tam anlayamadım.Öyle bir problemde olabilir.
Zaten kimse ooo feneri bırakırım artık bjk gs yada başka takım tutarım demiyor. Ama gidip Fatih Terim takımın başında olduğu sürece maçı oturur lig tvden izler, maça gitmem, feneriumdan alışveriş yapmam tepkimi koyarım amatör branşlara daha fazla ilgi gösteririm demek istiyor. Yoksa FT gelince ömür boyu fenerbahçeyi bırakmak diye birşey olur mu? bence olmaz.
Ama Fatih Terim bir idoldür, bir fikir akımıdır. Fatih Terim Galatasaraydır ve fenerbahçe taraftarı Fatih Terim'den zerre hazetmez. Bu kadar sevilmeyen bir adamı kimse istemez haliyle. Aziz Yıldırımın Gs başkanı olması gibi birşey bu bizim için.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !