Sayfa 47 / 142 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım Fenerbahçe taraftarının Terim'e bakış açısını bilir ve böyle bir hataya düşmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fatih Terim haberlerine nasıl inanıyorsunuz, anlamıyorum. Yahu bu yönetim Fatih Terim'i getirir mi başa? Getirdiğinde kopacak kıyameti düşünmüyor musunuz? Yönetimin sonu gelir Fatih Terim geldiğinde, taraftarlar ne kulübe maddi destek ne de manevi destekte bulunur. Çoğu kişi maçlara bile gelmez. Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez.

Aziz Yıldırım biliyorsunuz takıma çok karışan, soyunma odasına inen birisi. Fatih Terim'i getirse, sürekli ona karışmak ister ve Terim de buna izin vermez. Aziz Başkan ile Terim, ikisinin de karakterleri çok zıt, yani ikisi de işine karışılmasına müsade etmez, ayrıca Terim liderliği seven birisi, başkan da buna izin vermez. Kesinlikle olmaz yani böyle bir şey, yönetim sonunu hazırlamak istemez.

Laudrup gelecek bence, neden diye düşünecek olursak, Bayram Tutumlu ile sorunlar çözüldü sanırım, zira Aurelio'nun sözleşmesi iki tarafı da memnun edecek şekilde uzatıldı, Tutumlu da Laudrup'un menajeri olduğuna göre bu transfer gerçekleşebilir. Belki yönetim Laudrup ile her konuda anlaştı, fakat EURO 2008'den bir hoca için girişimlerini sürdürüp sonuna kadar şansını zorlamak istediğinden Laudrup'u yedekte tutuyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Terim haberlerine nasıl inanıyorsunuz, anlamıyorum. Yahu bu yönetim Fatih Terim'i getirir mi başa? Getirdiğinde kopacak kıyameti düşünmüyor musunuz? Yönetimin sonu gelir Fatih Terim geldiğinde, taraftarlar ne kulübe maddi destek ne de manevi destekte bulunur. Çoğu kişi maçlara bile gelmez. Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez.

Aziz Yıldırım biliyorsunuz takıma çok karışan, soyunma odasına inen birisi. Fatih Terim'i getirse, sürekli ona karışmak ister ve Terim de buna izin vermez. Aziz Başkan ile Terim, ikisinin de karakterleri çok zıt, yani ikisi de işine karışılmasına müsade etmez, ayrıca Terim liderliği seven birisi, başkan da buna izin vermez. Kesinlikle olmaz yani böyle bir şey, yönetim sonunu hazırlamak istemez.

Laudrup gelecek bence, neden diye düşünecek olursak, Bayram Tutumlu ile sorunlar çözüldü sanırım, zira Aurelio'nun sözleşmesi iki tarafı da memnun edecek şekilde uzatıldı, Tutumlu da Laudrup'un menajeri olduğuna göre bu transfer gerçekleşebilir. Belki yönetim Laudrup ile her konuda anlaştı, fakat EURO 2008'den bir hoca için girişimlerini sürdürüp sonuna kadar şansını zorlamak istediğinden Laudrup'u yedekte tutuyor olabilir.
    Yazdıklarının 1.paragrafına katılmamakla beraber 2. ve 3. satıralara katılmamak elde değil.Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret etseydi bu gün Kazım'la Uğur'u takıma çağırmazdı.Tamam kendisi Galatsaraylı olabilir ama sizde her Galatsaarlıyı Hıncal Uluç gibi sanmayın.Hepsi deiyemesekte çoğu iyi insanlardır.Unutmayalım ki Fenerbahçesiz bir Galtasaray,Galatasraysız bir Fenerbahçe düşünülemez.

Neyse konumuza dönersek,Laudrup takımımız için en idela hoca konumunda şu an için.Hatta dünyanın en önemli hocalarından daha çok iş yapabilir Fenerbahçe'de.Sonuçta o da Fenerbahçe'de Avrupa'da adından yeni yeni söz ettiriyor ve bu iki olgu birarda iyi gider diyorum.Tabi PArreira gelirse o başka

Dikkat edersen yazdığıma, Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret ediyor demedim.

"Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez."

Terim'den FB taraftarının nefret ettiğini söyledim ama sanırım yanlış anladın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dikkat edersen yazdığıma, Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret ediyor demedim.

"Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez."

Terim'den FB taraftarının nefret ettiğini söyledim ama sanırım yanlış anladın.
    Şahsen ben takımımın başında Fatih Terim'i istemem. Hatta daha öncede söylediğim gibi Fanatiği olduğum bu takımı tutmayı bile bırakırım.

Seninle aynı görüşteyim BeeTLeJuiCe, hatta bu görüşü savunan binlerce Fenerbahçe taraftarı olduğundan da eminim. Fatih Terim'i Fenerbahçe'nin başında görmek isteyen çok nadir Fenerbahçe taraftarı vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ne Lüxemburgo ne Fatih Terim...Bu 2'sinden biri gelirse Taraftar değil Seyirci olurum.....
    Last edited by KaF KeF : 14.Haziran.2008 at 16:28

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bana yanlış geliyor şu gelirse takımı tutmam olayı..

Galatasaray'lılar geçen sezon Kalli gitmezse ben takımı tutmayı bırakacam felan demediler.Beşiktaş'ın başında yıllardır Demirören var.Taraftarın %95 kendisinden haz etmiyor ama kimse Yıldırım Demirören gitmezse Beşiktaş'ı tutmam demiyor.Şöyle bir söz var " İsimlere değil renklerine aşığız." Siz şimdi Terim gelirse Fenerbahçe'yi tutmam diyorsunuz ama böyle bir şey mümkün değil.Eğer gerçekten Fenerbahçe li iseniz bunun mümkünatı yok.Fenerbahçe kazandığında sevinir,kaybettiğinde yine üzülürsünüz..

Zaten Fenerbahçe yönetimininde Fatih Terim'i takımın başına getirme gibi bir düşüncesi yoktur.Gelecek hoca yabancı olacaktır diye düşünüyorum.

Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"

Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav ne demek bu takımı bırakırım hadi Terim'i anladıkda Luxemburgo gelirse bırakırım çok saçma geliyo bana .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gelsin siz o zamn takımın halini görün..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Gelsin siz o zamn takımın halini görün..
    Aykut sende teknik direktör beğenmiyon kimi getirelim Mourinho'yu mu? O da
    İnter'e gitti ama.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ben Lüxemburgoyu T.D Olarak görmüyorum..Benim korkum Futbolcu ayrımı yapması..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"

Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı
    O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..

Bu durum başarı ile ilgili değil.Fatih Terim Fenerbahçe taraftarlarının nefret ettiği bir isim,takımın başına gelmesi durumunda çoğu taraftar aynı tepkiyi verir diye düşünüyorum.Başarılarından dolayı sevsek çok daha önce sevmeyi bırakmıştım ben takımımı,-ki öyle bir düşüncem de yok

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..
    Aziz Yıldırım sizin takımı alsa, teknik adam olarakta Tuncay Şanlı'yı getirse ne hissedersin şemsicim..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence Terim hakkında çok büyük konuşuyorsunuz..Emre Belözoğlu'nu çok mu seviyordunuz allah aşkına??!! Gelince bağrınıza bastınız..

Emre Belözoğlu başka, Terim başka. Futbolcular profesyoneldir. Hoca ise apayrıdır. Hele ki F.Terim gibi Galatasaray'ın efsane hocası, GS ile özdeşleşmiş bir hoca, kesinlikle kimse bunu kaldıramaz. Ayrıca Terim iyi bir hoca da değil, tek kelime ile berbat bir teknik adam, ayrıca çok antipatik ve kibirli olmasının yanı sıra kulübü maddi olarak da çökertecek potansiyele sahip.

Şemsi, verdiğin örnekler alakasız. Demirören ile Kalli örnekleri mantıksız. Kalli Fenerbahçeli bir hoca mı? Veya Demirören Galatasaraylı bir başkan mı? Bu kulüplerin siması iki isim mi? Terim'den bahsediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aziz Yıldırım sizin takımı alsa, teknik adam olarakta Tuncay Şanlı'yı getirse ne hissedersin şemsicim..
    Ben bireylerin takıma karşı sevginin önüne geçmesine bir anlam veremiyorum.Bizim takıma teknik direktör olarak Tümer Metin gelse ben yanlış bir tercih olduğunu söylerim.Eleştiririm,tepki gösteririm ama ben Beşiktaş Futbol takımını bundan sonra desteklemiyorum,tutmuyorum diye bir şey demem.Bu benim düşüncem.Sizin düşüncenizede saygı duyuyorum.

Birde bu konuda ya arkadaşlar kendilerini iyi ifade edemediler ya da ben tam anlayamadım.Öyle bir problemde olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    bence Terim hakkında çok büyük konuşuyorsunuz..Emre Belözoğlu'nu çok mu seviyordunuz allah aşkına??!! Gelince bağrınıza bastınız..
    Bu fenerbahçe taraftarının ruhundandır, biz insanları affetmesini biliriz. Emre,Tümer vs.. Sonucunda Tümer eskiden bize küfrederdi, ya şimdi? En koyu fenerli kadar kulübü seviyor, ve saygı duyuyor.
    Emre'nin üstelik fenerbahçe'ye karşı bir hakaretide yok aleni.. Tribünlerde Katil Revivo diye tezahürat yapan Gs taraftarı revivo transfer olunca i love you revivo'ya çevirdi tezahüratları. Bu açıdan eleştirin biraz yersiz..
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben bireylerin takıma karşı sevginin önüne geçmesine bir anlam veremiyorum.Bizim takıma teknik direktör olarak Tümer Metin gelse ben yanlış bir tercih olduğunu söylerim.Eleştiririm,tepki gösteririm ama ben Beşiktaş Futbol takımını bundan sonra desteklemiyorum,tutmuyorum diye bir şey demem.Bu benim düşüncem.Sizin düşüncenizede saygı duyuyorum.

Birde bu konuda ya arkadaşlar kendilerini iyi ifade edemediler ya da ben tam anlayamadım.Öyle bir problemde olabilir.
    Zaten kimse ooo feneri bırakırım artık bjk gs yada başka takım tutarım demiyor. Ama gidip Fatih Terim takımın başında olduğu sürece maçı oturur lig tvden izler, maça gitmem, feneriumdan alışveriş yapmam tepkimi koyarım amatör branşlara daha fazla ilgi gösteririm demek istiyor. Yoksa FT gelince ömür boyu fenerbahçeyi bırakmak diye birşey olur mu? bence olmaz.
    Ama Fatih Terim bir idoldür, bir fikir akımıdır. Fatih Terim Galatasaraydır ve fenerbahçe taraftarı Fatih Terim'den zerre hazetmez. Bu kadar sevilmeyen bir adamı kimse istemez haliyle. Aziz Yıldırımın Gs başkanı olması gibi birşey bu bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bu fenerbahçe taraftarının ruhundandır, biz insanları affetmesini biliriz. Emre,Tümer vs.. Sonucunda Tümer eskiden bize küfrederdi, ya şimdi? En koyu fenerli kadar kulübü seviyor, ve saygı duyuyor.
    Emre'nin üstelik fenerbahçe'ye karşı bir hakaretide yok aleni.. Tribünlerde Katil Revivo diye tezahürat yapan Gs taraftarı revivo transfer olunca i love you revivo'ya çevirdi tezahüratları. Bu açıdan eleştirin biraz yersiz..
    .
    Katil revivo ?? I love you revivo Katil emre diyen fener taraftarıydı. Katil dedigimizi hiç hatrlamıyorum, belki bilmiyor olabilirim; ama ı love you dedigimizi hiiiç sanmıyorum. Yanlışın olmalı...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Katil revivo ?? I love you revivo Katil emre diyen fener taraftarıydı. Katil dedigimizi hiç hatrlamıyorum, belki bilmiyor olabilirim; ama ı love you dedigimizi hiiiç sanmıyorum. Yanlışın olmalı...
    Yok eminim, bu konuya çok ilgiliydim israilli olmasından dolayı her derbi maçta ona yönelik eylemler olurdu. Katil emre olayıda doğrudur.. ikiside aynı örnek olduğu için verdim zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ne Terimi gelmez Terim falan soğurum valla takımdan bu topicte daha önce de aynı mesajı yazdım,sevmiyorum,istemiyorum..
    Luxemburgo her sene her sene gelecekti yok Alexin eskı hocası,yok Maldonadonun kayınpederiymis falan filan oda gelmez Zico kalsaydı diyorum keske....Keske...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Artık her basın organında duymaya başladığımız Luxemburgo çanları beni korkutmaya ve bu yazıyı yazmaya mecbur bıraktı.

Sırf Brezilyalı diye, sırf takımda çok Brezilyalı var diye gidip Luxemburgo’yu almak çok büyük tehlikedir. Hocanın oyuncularıyla aynı dili konuşması önemli, ancak her şey değil. Önce aldığın adamın ne yaptığına bakacaksın, tecrübesine, karakterine Türk futboluna ve futbolcusuna uyumuna. Yanlış seçim sene, hatta seneler kaybettirir.

Luxemburgo kimdir?

Gelin yönetim kurulu olalım ve orayı yönetenler gibi düşünelim ve Fenerbahçe’nin başına gelecek teknik direktör adayı Luxemburgo’yu yönetim kurulunda tartışalım. Terazinin bir kefesine başarılı addedilmeyen Zico’yu koyun diğer tarafına Luxemburgo’yu.
    Takımın başına gelecek hocanın Brezilyalı olmasını istiyorsak buna gerek yok çünkü Zico zaten oralı hala hazırda duruyor. Takıma alışma açısından yeni hoca mutlaka zorluk çekecektir Zico ise takımını ve oyuncularını iki senedir çok iyi tanıyor.

Luxemburgo, Teknik Direktörlük hayatının neredeyse tamamını Brezilya liginde geçirmiş, 2 sene Brezilya milli takım hocalığını yapmış 2000 olimpiyatlarındaki felaket sonuçlardan sonra bir dünya kupası tecrübesi dahi yaşayamadan görevinden alınmış. Tek Avrupa tecrübesi olan Real Madrid’de sezon ortasında gelmiş kazandığı seri maçlar sonunda şampiyon olamamış ama kazandığı maçların hatırına bir sonraki sene takımın başında işe başlamıs ama Rıza Çalımbay gibi sezon ortasında senenin sonunu göremeden Madrid’den gönderilmiş. Son 10 senede tam 10 farklı takım çalıştırmış, istikrar sembolu yani!!

Zico’ya gelince; 2002 dünya kupası sonrası aldığı Japonya milli takımını 2004 de Asya Şampiyonu yapmış, 2006 Dünya kupasında başarısız da olsa bir kez daha dünya arenasında boy göstermiş, ve son iki sene Fenerbahçe’nin başında şampiyonlar liginde çeyrek final yaşamış.
    Peki ben bu terazinin neresine koysam elimdeki kuş daldaki kuştan daha ağır basıyor. Peki ben niye kaşınıyorum bu kurduğum güçlü kadromu riske atıyorum sahi ben bu Luxemburgo’dan ne umuyorum.

Sevgili yöneticiler,

Kulüpler seviyesinde dünyada futbol bir tek yerde oynanıyor o da Avrupa. Avrupa tecrübesi olmayan hocanın Fenerbahçe de işi olmaz, Brezilya ligi ve genel olarak Latin Amerikada oynanan futbol çok zayıf, herşeyin ötesinde tarzı çok farklı. Son dünya kupasının yarı finalinde ne bir Güney Amerika ne de bir başka kıtadan ülke vardı.

Ünlü Fransız golcü Thierry Henry Avrupa şampiyonası dünya kupasından daha zor diyor. Gerek futbolculuğunda gerekse teknik adamlığında tek bir doğru düzgün Avrupa tecrübesi olmayan biri Fenerbahçe’nin başında düşünülemez. Biz Zico ilk geldiğinde de aynı şeyleri söylüyorduk. Avrupa futbolunda fizik güç, kondisyon çok önemli, teknik kapasite bunların üstüne varsa o zaman sende o liglerde var olabilirisin. Luxemburgo bu kavramlara bu liglere çok uzak bir adam.

Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan, oyun disiplinini sağlayacak ve taktiğini uygulatabilecek bir hoca. Sahanın kenarından enerjisini içeriye akatarabilecek, Kadıköy’de oynadığı Konya maçında sahada uyuyakalmak üzere olan oyuncuları ile beraber saha kenarında kestirecek değil onları uyandırıp çoşturacak biri lazım. Takıma, güç, tempo, kondisyon katan maç konsantrasyonlarını Avrupa, Lig ayırmadan yüksek seviyede tutacak bir teknik direktör, illa Brezilyalı olacaksa Scolari tarzında (artık Chelsea'de) yoksa çoşkulu disiplinli kariyerli bir Avrupalı lazım.

Ömer Akdeniz [fenerbahce.com]
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Edu Dracena, herhangi bir Fransız takımına transfer olmayı düşünmediğini açıkladı

Edu'nun, Fransız football365.fr adlı internet sitesinde yayınlanan sözlerinde, Fransa Ligi yerine İspanya ''La Liga'' da oynamayı tercih edeceğini açıklaması ise dikkat çekti.

Site ayrıca, Paris Saint Germain ve Monaco'nun Edu ile ilgilenen Fransız kulüpleri olduğunu da belirtti.

MARATON.COM.TR/

Adriano'nun geleceği yolunda söylentiler var. Adriano için alkolik ve psikolojik sorunlu deniliyor ama müthiş bir oyuncu olduğu da kesin. Ayrıca fizik olarak da yeterli görünüyor, Sao Paolo'da kendini toparlamış sanırım, 28 maçta 18 gol atmış, işte Adriano'nun şu anki durumu (fizik olarak) :

Nesil
    2007
    Yer
    34

Adriano'yu takıma istememek aptallık olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

MÜJDELİ HABER NE ZAMAN?

R.Carlos’un da ilgilendiği transfer için Aziz Yıldırım’ı arayan menajer Figer “3 güne kadar müjdeyi veririm” dedi

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik direktör arayışının yanı sıra başkan Aziz Yıldırım’ın söz verdiği santrfor transferi için de çalışmalarını sürdüren F.Bahçe, Adriano’da sona doğru yaklaşıyor. Brezilyalı futbolcu için çalışmaları sürdüren menajer Juan Figer ve ekibi, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu Roberto Carlos’un da yakın markajda tuttuğu Adriano konusunda 3 güne kadar net cevap verebileceklerini yönetime bildirdi.

İKİ ALTERNATİFİ VAR

Başkan Aziz Yıldırım’ı telefonla arayarak “Müjdeli haberi pazartesi ya da salı günü veririm. Sabırlı olun başkan” diyen Figer’in Adriano transferi konusunda olumlu adımlar attığı öğrenildi. F.Bahçeli yöneticiler Adriano’dan olumlu bir yanıt beklerken, listede bulunan diğer 2 isimle ilgili çalışmalar da devam ediyor. Kanoute de sarı-lacivertlilerin bir diğer gözdesi. Ayrıca İspanya Ligi La Liga’da Real Zaragoza forması giyen Ricardo Oliviera da yönetimin listesinde. Adriano’da olumsuz bir gelişme yaşanması halinde Kanoute ve Ricardo Oliviera için somut adımlar atılacak.

FORMADAN 5 MİLYON $

F.Bahçe, Adriano transferinin gerçekleşmesi halinde forma satışlarında da patlama bekliyor. Brezilyalı oyuncunun gelmesi halinde 100 bine yakın forma hazırlatılması planlanıyor. Bu transferle birlikte forma satışından yaklaşık 5 milyon dolarlık bir gelire ulaşılabileceği konuşuluyor. Bu arada, sarı-lacivertlilerin bu 3 isme yoğunlaşmasının en önemli nedeni ise geçen sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde forvette uzun bir oyuncunun olmamasından dolayı yaşananan sıkıntılar.

UZUN ARIYORLAR

Yöneticilerin yaptıkları değerlendirmede “İleri uçta Kezman, Semih, İlhan, hepsi kısa. Geçen sezon kanatlardan çok güzel ortalar geldi ama gerekli hava hakimiyetini sağlayamadık. Şimdi alacağımız forvetin uzun olması şart. Böylece artık kanat organizasyonları, korner ve serbest atışlarda bu sezon etkili oluruz” dedikleri öğrenildi.

www.maraton.com.tr

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Adriano hala kalitesi tartışılmayacak bir isim alınırsa en kötü Kezman'dan 2 kat daha faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adriano'nun gelmesini çok istiyorum.Umarım bu haberler geçen sene olduğu gibi fos çıkmaz.Neyse 3-4 gün içerisinde açıklanır zaten yeni santrafor bizde rahat ederiz

Sayfa 47 / 142 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Mesaj Yetkileri