PSG mi alsam Marsilya mi CSKA mi yoksa Leverkusen mi? suan aciyorum kararsizim
PSG mi alsam Marsilya mi CSKA mi yoksa Leverkusen mi? suan aciyorum kararsizim
Leverkusen turnuva için yetersiz olsa da kariyer yapmak için yeterli bri takım. Alman liginin zorluğu vasat ama en azından Bayernle kapışırsın. Ben leverle bişiler yapmaya çalışmıştım. Hatta direk Yaseri alıp oynatmıştım. Lever alabilrsin bence.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
PSG mi Leverkusen miyarin acicam ligi ilk oy alan takimi alcam PSG? Leverkusen?
Ben de PSG diyorum.801 datası ile oynamıştım.Tabii 802 ile kadroda değişiklikler olmuş olabilir.Yine de büyük zevk alacağını düşünüyorum.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Leverkusen daha keyfli olur sanki![]()
Allahim yarabbimNe yapacam simdi ben
![]()
Bence PSG denemeye değer.Çok genç ve yetenekli oyuncuları var.İyi de bütçe veriyorlar.İlk sezon fazla zorluk yaşamadan şampiyon bitirebilirsin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tamam PSG yi aldim nokta bitmistir![]()
Ne gereği var kardeşim al Beşiktaş'ı bitir olayı (:
REAL MADRİD
arkadaşlar iLk sene kadrosu çok güzel hiç transfer yapmadan şampion olmanız içten bile deil . 2.sene taktiğe göre transfer yapın 1.sene şampion olun veya avrupa kupalarından (herhangi biri) bütçe 23 m veriolar (8.02 patch) sonradan ek bütçe 100 m oluyor 2.senede 248 yapıolar c.ronaldou getirmiştim taktiime göre hala oynuorm ve ligde 1.ciyim şampionlar ligini ilk sezon aldm şmdi gruplardan çıktım tavsiyem REAL MADRİD.
Konyaspor' u aLdım![]()
Last edited by bySilver : 17.Haziran.2008 at 13:27 Reason: vazcaydım.
Büyük kulüp isterseniz Liverpool,orta düzeyde bir takım çalıştırmak isterseniz Ajax,farklı bir heyecan arıyorsanız Celtic,geçmişte Avrupa'da boy göstermiş,Uefa kupası'nda tur atlamış,son hafta şampiyonluk kaçırmış,müzesinde Türkiye kupası ve Federasyon Kupası(Super Kupa) bulunan bir efsaneyi geri döndürmek isterseniz Eskişehirspor'u öneririm![]()
Fenerbahçeliler FENERBAHÇE'yi Alın Ama Duygusal Davranmayın Finans İyi Ligdeki Takımlar Kötü Sen İyisin
Deivid Kötü Mü Sat
Lugano 20 MN
Edu 8MN Satmazsan oda 20 Olur
Yani Paraya İhtiyaçsa Sat
Oynamıyorsa Sat
Hiç Duygusal Olma
Arkadaşlar PSG mi Toulouse mu Zenit mi olayım karar veremedim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hucumcuysan Zenith veya Toulouse.
Zoru seviyorsan ve biraz da sabrın varsa Zenit'i öneririm.Elinde Arshavin, Denisov, Pogrebnyak gibi çok kaliteli oyuncuların var.Bunların yanında transferleri de iyi yaparsan ligde rahatlıkla şampiyon olabilirsin.UEFA'da da Çeyrek veya yarı final yapabilirsin hatta kupayıda kaldırabilirsin taktiğine göre..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sağolun arkadaşlar.Deneyeceğim![]()
Last edited by the lapaci : 22.Haziran.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ajaxı tek gecerım huntelaar gıbı oyuncusu var stad kapasıtesıde ıyı ayrıca en onemlı olan yabancı oyuncu sınırlaması yok bu lıgde 2.sezonda ben uefayı aldım sız daha ıyısı yapabılırsınız iyi fmli gunler
mardinspor
bence en cok zevk veren takım cska moskova. cok iyi bir kadronuz var.abartmıyorum nerdeyse bütün oyuncularınızla ilgilenen oluyor.onları satıp klube katkı saglayıp yenı oyuncular da alabilirsiniz.elinizde tutup daha buyuk basarılarada devam edebilirsiniz
Beyler bana şöyle FM'nin zevkini tekrar yaşayacağım takımlar söylermisiniz?Artık hergün takım değiştiriyorum sıkılıp.Yardımlarınızı bekliyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Berk bırak bu işleri al şu AZ Alkmaar'ı..2.sezondan sonra Gabon'dan Virginia Adalarıdnan çıkan regen genç yetenekleri sorunsuz şekilde takıma kat bak keyfine..
![]()
Arkadaşlar bana öyle bir takım söyler misiniz ki ben o takımda kalıcı olmak istiyorum.Alex Ferguson gibi senelerce o takımda çalışmak istiyorum.Yeni çıkan regen yıldızlarla en iyi kulüp olma başarısını göstermek istiyorum.5-6-7 ne kadar çok tercih yazarsanız o kadar iyi olur![]()