Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

PSG mi alsam Marsilya mi CSKA mi yoksa Leverkusen mi? suan aciyorum kararsizim

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Leverkusen turnuva için yetersiz olsa da kariyer yapmak için yeterli bri takım. Alman liginin zorluğu vasat ama en azından Bayernle kapışırsın. Ben leverle bişiler yapmaya çalışmıştım. Hatta direk Yaseri alıp oynatmıştım. Lever alabilrsin bence.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    PSG mi alsam Marsilya mi CSKA mi yoksa Leverkusen mi? suan aciyorum kararsizim
    PSG diyorum gerçekten Fransa ligi zevkli bir lig.Bütçeyi de iyi verirler istedigin verimi alabilirsin bence
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

PSG mi Leverkusen mi yarin acicam ligi ilk oy alan takimi alcam PSG? Leverkusen?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Ben de PSG diyorum.801 datası ile oynamıştım.Tabii 802 ile kadroda değişiklikler olmuş olabilir.Yine de büyük zevk alacağını düşünüyorum.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Leverkusen daha keyfli olur sanki

Allahim yarabbim Ne yapacam simdi ben

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bence PSG denemeye değer.Çok genç ve yetenekli oyuncuları var.İyi de bütçe veriyorlar.İlk sezon fazla zorluk yaşamadan şampiyon bitirebilirsin..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Tamam PSG yi aldim nokta bitmistir

Ne gereği var kardeşim al Beşiktaş'ı bitir olayı (:

Nesil
    2007
    Yer
    Gaziantep

REAL MADRİD

arkadaşlar iLk sene kadrosu çok güzel hiç transfer yapmadan şampion olmanız içten bile deil . 2.sene taktiğe göre transfer yapın 1.sene şampion olun veya avrupa kupalarından (herhangi biri) bütçe 23 m veriolar (8.02 patch) sonradan ek bütçe 100 m oluyor 2.senede 248 yapıolar c.ronaldou getirmiştim taktiime göre hala oynuorm ve ligde 1.ciyim şampionlar ligini ilk sezon aldm şmdi gruplardan çıktım tavsiyem REAL MADRİD.

Quote Originally Posted by gencerker View Post
    Ne gereği var kardeşim al Beşiktaş'ı bitir olayı (:

sample human

Stuttgart'ı al D.Carvalho-Zarate gibi isimlerle süsleyin keyfine warın...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Konyaspor' u aLdım
    Last edited by bySilver : 17.Haziran.2008 at 13:27 Reason: vazcaydım.

Büyük kulüp isterseniz Liverpool,orta düzeyde bir takım çalıştırmak isterseniz Ajax,farklı bir heyecan arıyorsanız Celtic,geçmişte Avrupa'da boy göstermiş,Uefa kupası'nda tur atlamış,son hafta şampiyonluk kaçırmış,müzesinde Türkiye kupası ve Federasyon Kupası(Super Kupa) bulunan bir efsaneyi geri döndürmek isterseniz Eskişehirspor'u öneririm

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by 1965 View Post
    Büyük kulüp isterseniz Liverpool,orta düzeyde bir takım çalıştırmak isterseniz Ajax,farklı bir heyecan arıyorsanız Celtic,geçmişte Avrupa'da boy göstermiş,Uefa kupası'nda tur atlamış,son hafta şampiyonluk kaçırmış,müzesinde Türkiye kupası ve Federasyon Kupası(Super Kupa) bulunan bir efsaneyi geri döndürmek isterseniz Eskişehirspor'u öneririm

Peki bana Bank Asya 1.Liginden hangi takımı önerirsin ? Es Es , KocaeLi, Sakarya hariç.

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Peki bana Bank Asya 1.Liginden hangi takımı önerirsin ? Es Es , KocaeLi, Sakarya hariç.
    Ben her zaman mazisi,taraftarı olan takımları tercih ederim.Eskişehirspor,Kocaelispor,Sakaryaspor,Altay,Karşıy aka,Samsunspor hedefime uyan takımlardır.Seninkine de uyacağını tahmin ediyorum.

Fenerbahçeliler FENERBAHÇE'yi Alın Ama Duygusal Davranmayın Finans İyi Ligdeki Takımlar Kötü Sen İyisin
    Deivid Kötü Mü Sat
    Lugano 20 MN
    Edu 8MN Satmazsan oda 20 Olur
    Yani Paraya İhtiyaçsa Sat
    Oynamıyorsa Sat
    Hiç Duygusal Olma

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar PSG mi Toulouse mu Zenit mi olayım karar veremedim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hucumcuysan Zenith veya Toulouse.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Arkadaşlar PSG mi Toulouse mu Zenit mi olayım karar veremedim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Zoru seviyorsan ve biraz da sabrın varsa Zenit'i öneririm.Elinde Arshavin, Denisov, Pogrebnyak gibi çok kaliteli oyuncuların var.Bunların yanında transferleri de iyi yaparsan ligde rahatlıkla şampiyon olabilirsin.UEFA'da da Çeyrek veya yarı final yapabilirsin hatta kupayıda kaldırabilirsin taktiğine göre..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sağolun arkadaşlar.Deneyeceğim

22. Default

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Arkadaşlar bana öyle bir takım söyleyinki şampiyonluk kimseden beklenmesin, Takım'ın transfer bütçesi 30-40 MN $ olsun, ayrıcada Avrupa kupalarından birine gitsin..

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
    portsmouth cok ıyı butcesı var ek butce de alabılrsın ve kadrosuda fena degıl...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kesinlikle UDINESE'yı onerıyorum.Harıka genclerı ve saglam bır kadrosu var. 1-2 genc satarak butcenızı cok saglam yapabılırsınız..
    Last edited by the lapaci : 22.Haziran.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ajaxı tek gecerım huntelaar gıbı oyuncusu var stad kapasıtesıde ıyı ayrıca en onemlı olan yabancı oyuncu sınırlaması yok bu lıgde 2.sezonda ben uefayı aldım sız daha ıyısı yapabılırsınız iyi fmli gunler

mardinspor

Nesil
    2007
    Yer
    deplasmanda-samıyende

bence en cok zevk veren takım cska moskova. cok iyi bir kadronuz var.abartmıyorum nerdeyse bütün oyuncularınızla ilgilenen oluyor.onları satıp klube katkı saglayıp yenı oyuncular da alabilirsiniz.elinizde tutup daha buyuk basarılarada devam edebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beyler bana şöyle FM'nin zevkini tekrar yaşayacağım takımlar söylermisiniz?Artık hergün takım değiştiriyorum sıkılıp.Yardımlarınızı bekliyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Beyler bana şöyle FM'nin zevkini tekrar yaşayacağım takımlar söylermisiniz?Artık hergün takım değiştiriyorum sıkılıp.Yardımlarınızı bekliyorum..
    Celtic, o zevki tekrar yaşatabilir. Bir dene istersen. Ben farklılık aradığım zaman İskoçya, İsveç gibi liglere yönelirim.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Wink

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bence kesinlikle TOTTENHAM !!! ilk sezon şampiyonluk zor ama 2. sezonda yerinde transerler yaparsan şampiyon olursun liverpool arsenal manu ve chelsea ile kapışmak çok zevkli...kadrosuda kaliteli ayrıca ilk sezon katıldığın uefada da kupa senin olabilir.....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Berk bırak bu işleri al şu AZ Alkmaar'ı.. 2.sezondan sonra Gabon'dan Virginia Adalarıdnan çıkan regen genç yetenekleri sorunsuz şekilde takıma kat bak keyfine..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar bana öyle bir takım söyler misiniz ki ben o takımda kalıcı olmak istiyorum.Alex Ferguson gibi senelerce o takımda çalışmak istiyorum.Yeni çıkan regen yıldızlarla en iyi kulüp olma başarısını göstermek istiyorum.5-6-7 ne kadar çok tercih yazarsanız o kadar iyi olur

Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri