ömer PA verme sistematiğiniz nedir bilemem bilmem de gerekmyor ama bildiğim şudur ki futbol asla matematik değildir...hiçbir zamam sayısal verileri yükledim işte bu tamam denemez denmemeli ...
futbolun gariplikler ve istisnalar oyunu olduğunu düşünmüyormusun mesela bir iki yıl önce galatasarayın borcu var batıyor deniyordu...
kim derdiki alt yapıdan bir oyuncu çıkacak muhteşem olacak ve galatasaraya çok büyük paralar kazandırabilecek kadar ünlenenecek....bugün arda turan iyimser tahminlerle 15-20 milon euro bir bedel eder...
şimdi bana kızıyorsun tahmin ediyorum bi çok zaman bu oyuncu puanları için düşük PA lardan CA lardan şikayet edip duruyorum ama abi haksız mıyız şimdi şefim...
sende ARDA TURANI izlerken gözünün önünden o 170-180 palar verilen bir sürü boş adam hiç geçmiyormu gözünün önünden merak ediyorum...
ömer sence bu RIDVAN DİLMEN nasıl yorumcu ...sence futbolu bilmiyormu..bu adam dün arda için maradona benzetmesi yaptı...
Rıdvanın maradona dediği adama FM forumundakiler 175 lerde bir PA isteyince mi abartmış oluyorlar...
Arda turan patlama yapıyor sen hala diyorsun ufak tefek PA artışları..ne yapacak bu adam senden PA almak için hem kalede hem defansta hem forvette oynayıp hem kurtarış yapıp hem gol mu atacak allah aşkına...
ben diyorum abi..sen tabiki bildiğini yapacaksın ...ama söyleyeyim..bir ARDA yı bir Serveti Bir kaleci aykutu bir mehmet topali ufak tefek değişikliklerle geçiştirmen gerçekten çok yanlış..çünkü insanlar haklı çünkü onlar kendi gördüklerini senin de dikkate almanı istoyor....
o yüzden taleplerin eleştrilerin sonu gelmiyor..
gelmezse gelmesin demek kolaycılık insanların vicdanına ve beynine hükmedebilmek ise beceridir şefim bizden söylemesi..