Quote Originally Posted by anilton View Post
Volkan'ı takımı satmakla suçlamak kadar mantıksız bir şey olamaz.Söylediğim gibi bazı oyuncular,sinirlerine hakim olamazlar.Hagi Uefa Kupası finalinde Adams'a dirsek atarak takımını yalnız bırakmıştır.Hagi orada takımınımı satmış oldu ve ya bu onun profesyonel olmadığını mı gösterir?
Anilton sana kesinlikle katılıyorum, bu konuda hakkında yazdığın uzun mesajı alıntı yapmıyorum uzun diye, orada da çok güzel belirtmişsin, ellerine sağlık. Gerçekten haklısın dediklerinde, hakemin mutlaka hatası olduğu kesin. Ahmet Çakar hakemin maçı çok kötü yönettiğini, Topal'ın hareketinin bırakın kartı faul bile olmadığını, Aurelio'nun itirazının sarı kart olmadığını, Volkan'ın pozisyonun da kırmızı kart olmadığını belirtti. Bence de doğru söylüyor. Volkan'ı suçlamamız anlamsız, katkıları ve verdikleri ortada.

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
deco dan yedigi golu bence yememeliydi. quaresmadan yedigi golde birsey yapamazdi. Ronaldo dan yedigi gol bence buyuk hata adam dunyanin en iyi oyuncusu diye ondan gol yemesi normal diyemeyiz.. Hatali bir goldu. bizim macta yedikleri mucize falan farketmez iyi kaleci ise yemeyeceksin. benim sahsi gorusumdur. Cech oyle olaganustu bir kaleci degil. Ondan daha iyileride var.. Van der saar buffon ve iker
Deco'dan yediği golü yememeli miydi? Farklı maçları mı izledik? Orada Cech kurtarıyordu, son mücadelesiyle ama gol oldu, elinden geleni yaptı. Çok basit bir gol olacakken Cech neredeyse gol olmasını engelliyordu, savunmanın hatası var orada adam öyle kaçırılır mı, Cech ne yapsın, adam elinden geleni yapmasına rağmen kurtaramadı, zorlamasına rağmen gol oldu.

Ronaldo'dan yediği de hata mata değil, Ronaldo çok sert ve beklenmedik bir şekilde vurdu, eh bir zahmet adam yesin artık. İyi kaleciysen yemeyeceksin mantığı çok saçma bir mantık. O zaman senin gözünde iyi kaleci olması için gol yememesi gerekiyor. O zaman senin mantığına göre 2006 Dünya Kupası'nda hiç gol yemeyen İsviçre'nin kalecisi Zuberbühler dünyanın en iyi kalecisi.

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
bana gore cech iyi kaleci degil.. bu benim fikrim.. grupta gorduk iyi kaleciyi 6 tane gol yedi 2 macta.. bizim macta yedigi 2 gol hatali. vandersaar suanda bana gore en iyisi
Cech'in neresi iyi değil yahu? İyi kaleciyi gördük, 6 tane gol yedi diyorsun da adam ne yapsın takımının savunması kötüyse? Nihat'ın vurduğu şutta, 3. golde kaleye Cech'in yanına Buffon'u koysak, iki kaleci olsa yine gol olurdu, görmedin mi nasıl vurdu? Ne yani o gelde de Cech mi suçlu? Kötü kaleci mi?

Dünyada beğendiğim iki kaleci var, biri Buffon, biri de Petr Cech. Bu iki kaleciden sonra van der Saar ve Casillas'ı eklerim.

Buffon dünyanın en iyilerinden ama Hollanda maçında 3 tane gol yedi, ne yapsın adam? İnanılmaz bir kaleci ama 3 gol yedi, ne yani Buffon iyi kaleci değil mi? Gol yeme lüksü yok mu? Savunma değil de kalecide mi bitiyor iş?

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Arda inanilmaz bir futbolcu,su anda turnuvanin en iyi oynayan 2-3 futbolcusundan birisi.Hem gol atiyor,hem takimini atesliyor,lider gibi takimini yönetiyor.Inanilmaz zevk aliyorum Arda Turani izlerken.Bunlari yapan sadece 21 yasinda bir futbolcu.
Arda pahabicilemez benim gözümde,Dünya kupasinda daha da büyük katkilar yapacaktir bize,abartacagim belki ama Maradona Arjantine nasil kupayi getirdiyse Arda da bize öyle getirecektir.Arda gibi futbolcumuz oldugu icin cok sansli ve gururlu olmaliyiz.Belki klasik bir laf ama bu adamin adi Ardaninho olsaydi en azindan 50 m € degeri ve dünyanin en iyi kulüpleri pesinde olurdu,bu bir gercek.

Nihat gercekten cok kaliteli,muhtesem bir futbolcu.Attigi goller öyle kolay goller degil,bizi cildirtti,aglatti dün.Helal olsun Nihata,bu turnuvada patlamayi yapti 3.macta insAllah böyle devam eder ve daha büyük kulüplerde oynar,bunu hakediyor cünkü.El Turco bizim gururumuz Avrupada ki.

Hamitin hep ofansta oynamasi gerektigini belirttim,Sabrinin sag bek olmasi gerektigini belirttim.Sabri oyuna girdi Hamit gercek mevkisine döndü inanilmaz bir baski kurduk,Sabri Hamit ikilisi muhtesemdiler dün.

Servetinden,Tuncayina,Hakanindan,Aureliosuna bütün futbolcularimiz yürekleriyle oynadilar.Volkanin yaptigi büyük hata,ama onun da katkilarini unutmayalim.
Çok güzel bir yazı yazmışsın, harfiyen katılıyorum. Arda Turan insiyatifi almasa belki da turu geçen taraf olmayacaktık. Artık F.Terim'in de bir şeylerin farkına varıp Arda'yı serbest oynaması, sorumluluk vermesi gerekmez mi? Sabri savunma anlamında bence pek iyi değildi ama koşması, mücadele etmesi, en azından Hamit'in orta sahaya geçmesini sağlaması açısından faydalı oldu.

Bir de Terim artık şunu anlamalı ve görmeli. Semih bizim baskı kurduğumuz anlarda oyunda olmalı, ancak o zaman iş yapabilir. İsviçre maçında Semih neden iyiydi? Çünkü rakibe baskı kurduk ve Semih de görevini yaptı. Bu maçta Semih neden etkisiz, çünkü ilk yarı rakip kaleye gidemedik, Semih de dolayısıyla etkisiz gözüktü. Biz maçın başından sonuna kadar baskılı, ofansif oynasak, rakip yarı sahasında pas yapsak, tıpkı dün 2. yarıdaki futbolumuz gibi oynasak o zaman Semih çok etkili olur.

Arda turnuvadan sonra mutlaka Avrupa'ya transfer olmalı, bu yeteneğine yazık etmemeli. Bu yetenekle Avrupa'da banko oynayabilecek düzeyde. Arda hem futbolunu geliştirir Avrupa'da, yeni şeyler öğrenir, hem de bizi gururla temsil eder. İkinci Hasan Şaş vakası yaşamayalım, Hasan Şaş da gitmedi ne oldu, daha sonra bitti, fırsatı tepti. İnşallah Arda doğru bir karar verir vakit geç olmadan.

Dün Tuncay'ın bayrağı alıp hakeme götürmesi gözlerimi yaşarttı, o mücadele hırsı gerçekten inanılmazdı. Daha sonradan Tuncay'ın ısrarla kaleye geçip Hamit'e bir şeyler söylemesi süperdi. Umarım sonuna kadar gideriz.