Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
futbolun gariplikler ve istisnalar oyunu olduğunu düşünmüyormusun mesela bir iki yıl önce galatasarayın borcu var batıyor deniyordu...
Finansin F'sinden anlamayan spor "gasteci"lerine inanirsaniz gayet normal bu dusunce.

kim derdiki alt yapıdan bir oyuncu çıkacak muhteşem olacak ve galatasaraya çok büyük paralar kazandırabilecek kadar ünlenenecek....bugün arda turan iyimser tahminlerle 15-20 milon euro bir bedel eder...
2 yil once Arda'ya -9 PA'yi neden verdik bunu beklemiyorsak?

Rıdvanın maradona dediği adama FM forumundakiler 175 lerde bir PA isteyince mi abartmış oluyorlar...
Benim abartmislar dedigimi nerede okudun? Bu konuda herkez onceden bilgi almak istiyor. Bu bilgiyi veremeyiz deyip duruyorum ben de. Ayrica Ridvan cok gaza gelmis Maradona ile karsilastirarak.

ben diyorum abi..sen tabiki bildiğini yapacaksın ...ama söyleyeyim..bir ARDA yı bir Serveti Bir kaleci aykutu bir mehmet topali ufak tefek değişikliklerle geçiştirmen gerçekten çok yanlış..çünkü insanlar haklı çünkü onlar kendi gördüklerini senin de dikkate almanı istoyor....
Topal bastan asagiya tekrar degerlendirildi yazdim yukarida.

Aykut, sene basinda yapmak istedigim ancak Orkun tercihi yuzunden yapamadigim seviyeye geldi. Ligin en iyi kalecilerinin arasinda yer aldi. Ancak Aykut hala Galatasaray takiminda zayif bir halka.

Son olarak da ufak degisiklik kavramimin ne oldugu hakkinda bir fikriniz yok. Ne oldugunu da FM 2009 cikinca (veya belki de beta cikinca) goreceksiniz. Ancak sunu da not edeyim ki burada yazilanlarin cok buyuk bir kismi, Nisan'da Galatasaray'i yeniden duzenledigimizde zaten dataya asagi yukari yansimis seyler. Hatta cok daha fazlasi yansidi.

Bizim de maclari izledigimizi, bizim de sizlerle asagi yukari ayni reaksiyonlari verdigimizi aklinizin ucundan bile gecirmiyorsunuz. Biz sadece soyle yaptik, boyle yaptik demiyoruz. Diyemiyoruz. Cunku bu veritabani bize ait degil. SI'a ait. Yapilan calisma da onlara ait. Yani oyunun yeni surumu icin yapilan degisiklikleri anlatmamiz, SI'in en buyuk degerlerinden birisi olan veritabani ile ilgili hassas bilgilerin disariya sizmasi demektir. Bu SI ile yaptigimiz gizlilik anlasmasini ihlal etmemiz demektir. Biz burada butun iyi niyetimizle az da olsa bilgi vermeye calisiyoruz. Ancak boyle devam ederse forumlarda sadece okuyan ancak cevap vermeyen bir rol almayi tercih etme yolunda ilerlemeye baslariz, oyun veya beta cikana kadar.