Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
1) nihatin attigi 3. gol icin ben bi kelime yazmismiyim oku bakalim... anlama yoksunlugunuzu cozemiyorum. 2) Ne mantigi olcak kaleci iyi ama paso gol yiyor ama cok iyi kaleci olsun varsin yesin mi dicez? boyle mantik asil gormedim ben. Adam 6 gol yedi ama iyi kaleci cunku gol yiyor 3) Dunyanin en iyi kalecisi sifatini hakedecek tek hareketini gormedim bu turnuvada ve bundan once. Bu adama en iyi kaleci dersek buffon vandersaar ve iker e hakaret etmis oluruz. 4) En iyi kaleci ise mac kurtarirsin takimin icin mac cevirirsin bakiniz iker. Madrid maclarini izle anlarsin ne demek istedigimi
İyi kaleci ama golleri yemesi onun suçu değil. Adam müthiş oynuyor, harika toplar çıkartıyor ama rakip takım senin kalene 50 defa gelirse en istersen dünyanın en iyis ol, istersen uzayın en iyisi ol yine gol yersin, o da bir insan sonuçta, robot değil.

Bu turnuvadan önce yaptıkları belli, neler yaptıkları, Chelsea'nin iki yıl üst üste Premierlig şampiyonu olmasının mimarlarından. Chelsea'de az maç kurtarmadı Petr Cech, sen de Chelsea maçlarını izle o zaman anlarsın ne demek istediğimi, bir adam boşuna dünyanın bir numarası gösterilmez.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
Paso gol mü yiyor? Hahaha kimi kandırıyorsun sen yahu? Sana yediği 6 golüde izah ettim hala neyi konuşuyoruz?

Dünyanın en iyi kalecisi sıfatını hakedecek tek bir hareketini görmedin mi? Yahu Burak bir alemsin. Bu adam elemelerde 5 gol yemiş biri. Şampiyonlar liginin en az gol yiyen takımı değilmiydi Chelsea?

Cech o kadar çok maç kurtardıki saya saya bitmez. Sana bu senenin Şampiyonlar Ligi Yarı Finaline örnek verebilirim. Ayrıca geçen seneki yarı finalde Gerrard'ın o şutuna bi direkten diğer direğe 80-90 km lik hızla gelen topu çelmesi baştan aşağıya zaten impossible is nothing lafını anlatıyor. Senin o çok övdüğün İker,Saar bunları yapmışmı peki?
Sana katılıyorum. Casillas ve van der Saar benim gözümde Cech'ten sonra gelirler. Cech ve Buffon'u ayrı kefene koyarım, ondan sonra da Casillas ve van der Saar'ı sayarım, yani bu 4 kaleci bence dünyanın en iyi dördü ama Buffon ile Cech bir ikiyi paylaşırlar.

Ekleme: 6 gol yedi, iyi kaleci değil diyorsun da, bu 6 gol içinde Nihat'ın attığı süper gol de var. Nihat'ın golü için hiçbir şey dememişsin ama 6 gol yedi diye laf etmişsin. O topu hangi kaleci kurtarabilir? Arda'nın golünde de elinden geleni yaptı fakat şanssızlığı top direğe çarptı girdi. Bir tek dünkü golde hatası var.

Cech'in yediği 6 gole bakarsak, Portekiz'den yediği 3 gole gelelim. Deco'nunkinden hiçbir hatası yok, Ronaldo'nun golünde hatası yok, son gol de aşikar zaten, 2'ye 1 geldiler ve orada da yapacak hiçbir şeyi yoktu.

Cech'in tek hatası dünkü hatasıydı, onun dışında bu turnuvayı hatasız kapattı ve süper bir performans gösterdi. İlk maç İsviçre maçında onu geçemedi İsviçreliler.

Ne yani şimdi tabelaya bakıp da bu kaleci iyi kaleci değil demek haksızlık değil mi? 6 gol yedi diyorsun ama ezbere konuşuyorsun tabelaya bakıp, yediği gollere bir bak istersen.