Quote Originally Posted by Defuser View Post
Yalnız bu şampiyonada iyice öğrendik ki, Türk Milli Takımı "gaz"la çalışıyor.

Yahu bir maçı da "destan" yazmadan, oyun oynayarak alalım. Bir maçı da final maçı olarak görmeyelim. Ben sıkıldım vallahi "mucize"lerden, "destan"lardan.

En önemlisi futbol gibi bir spor dalını "Türk'e kefen biçmenin sonu kötü olur" gibi laflarla saptırmayalım. Artık
Harfiyen katılıyorum. Mucizevi galibiyetler dışında rakibi eze eze yenelim bir kere de. Fatih Terim zaten iyi bir teknik adam değil, taktik bilmez, sistem bilmez, tek ve en önemli özelliği çok iyi motivasyon sağlaması, yani gaz vermesi. Galatasaray zamanında da inanılmaz gaz veriyordu. Milli takımın devre arası konuşmalarını izlemişsinizdir, kameraya çekilmiş, taktik dışında her şey söylüyor, inanılmaz gaz veriyor. Bu özelliği de olmasa zaten şu an milli takımda bulunamazdı, biz de turu geçemezdik.

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
Simdi kanal 24te milli takim doktorumuz Bulent bayraktar konusuyor.. Emre Belozoglu ve Tumer yine yok servette buyuk ihtimal oynamayacak Emre Gungor 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Gokhan Zan yetisicek.
Emre Güngör turnuvayı kapatmış, yerine UEFA'dan izin alınıp İbrahim Kaş çağrılacak diyorlar. Mehmet Topuz'u çağırsa keşke, sağ bekte Topuz, orta sahanın sağında Hamit oynar.