Konumuz Peter Cech in ne kadar iyi bir kaLeci oLduğu değiL. MiLLi takımımızın aLanındayız.
Konumuz Peter Cech in ne kadar iyi bir kaLeci oLduğu değiL. MiLLi takımımızın aLanındayız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Peter Cech iyi veya kötü bir kaleci olabilir. Önemli olan artık rakibimiz değil![]()
2. golden sonra stattaki petr cech hayranlarının suratını görmek istiyorum![]()
Milimetrik pas çok duyduk da, milimetrik çalım literatüre yeni giriyor.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
hepsine çok teşekkür ediyorum bize bu mutluluğu yaşattığı için 2.gol oldu sewindik tam oturuyoduk 3. gol oldu.Ama ne yalan söyleyeyim nihat o pası aldığında golü yazar demiştim çünkü nihatın pozisyonları
Nihat Cech'in top elinden kaçıracağını sanki sezdi.Topa Cech'e doğru gelirken Nihat önündeki Çek oyuncunun önüne geçme derdindeydi.Cech elinden kaçırıncada çok rahat golü buldu.
Finale çıkarsak stopersiz oynayacağız söylüyim.
Emre Güngör turnuvayı kapatmış.
Dün site de yoktum 2-0dan sonraki yorumlara baktım adeta tekrar anı yaşadım..Helal olsun çocuklar...
Benim ses gitti
Dun Turklerin sokagi olarak bilinen NEWINGTON GREEN sokagini kapadik gece gec saatlere kadarda eglendik. Polis hic bisey diyemedi
Londrayi salladik daha dogrusu
Bir ince detay var bu turnuvada. Tribünlerden çalınan düdükler insanı fıtık ediyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O düdükLer benimde dikkatimi çekti. Gerçekten çok sinir bozucu. Başka şeyLer buLmamız gerek.
gol yedigimiz bir anda o dudugu duymustum hakem ofsayt caldi sandiydim bir baktim gol olmus
Evet ya bende çok uyuz oldum. Hep faul falan çalındı zannediyorum. İsviçre'nin bize attığı golü ofsayt sandım onların yüzünden, başta hiç takmamıştım sevinmelerini falan, ofsayt değil mi diye bakıyordum öyle.
Artık alıştım, ilk önce hakeme bakacağım.
Yalnız bu şampiyonada iyice öğrendik ki, Türk Milli Takımı "gaz"la çalışıyor.
Yahu bir maçı da "destan" yazmadan, oyun oynayarak alalım. Bir maçı da final maçı olarak görmeyelim. Ben sıkıldım vallahi "mucize"lerden, "destan"lardan.
En önemlisi futbol gibi bir spor dalını "Türk'e kefen biçmenin sonu kötü olur" gibi laflarla saptırmayalım. Artık
Maçı kahvehanede izledim 2-1 ken gitmistik....O tanımadığın amcalarla sevinc yumakları yok mu her seye değerHelal olsun sizlere..
Simdi kanal 24te milli takim doktorumuz Bulent bayraktar konusuyor.. Emre Belozoglu ve Tumer yine yok servette buyuk ihtimal oynamayacak Emre Gungor 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Gokhan Zan yetisicek.
Servet büyük eksiklik. Maç sonrasında "vücut kaput" dedi ya çok güldüm ona
Adamın dişi bile gitmiş o derece![]()
Harfiyen katılıyorum. Mucizevi galibiyetler dışında rakibi eze eze yenelim bir kere de. Fatih Terim zaten iyi bir teknik adam değil, taktik bilmez, sistem bilmez, tek ve en önemli özelliği çok iyi motivasyon sağlaması, yani gaz vermesi. Galatasaray zamanında da inanılmaz gaz veriyordu. Milli takımın devre arası konuşmalarını izlemişsinizdir, kameraya çekilmiş, taktik dışında her şey söylüyor, inanılmaz gaz veriyor. Bu özelliği de olmasa zaten şu an milli takımda bulunamazdı, biz de turu geçemezdik.
Emre Güngör turnuvayı kapatmış, yerine UEFA'dan izin alınıp İbrahim Kaş çağrılacak diyorlar. Mehmet Topuz'u çağırsa keşke, sağ bekte Topuz, orta sahanın sağında Hamit oynar.
UEFA vermez öyle bir izin. Görülmüş örneği yok. Turnuvanın yarısı bitmiş, sen adam değiştireceksin.
Ha, biz şimdi izin verilmedi diye kızarız da Platini'ye, orası ayrı bir dalga boyu
Last edited by meddah : 17.Haziran.2008 at 11:33
hakan balta oynayabilir ama ne kadar verim alabiliriz soru işareti?
sabri emre aşık hakan balta uğur boral.o zaman 4 lü böyle oluyor ama böylede çok ofansif bir defans görünümü var![]()
Arkadaşlar zannedersem Fatih Terim İbrahim Kaşı yeniden çağıracakmış dün spor haberlerinde çıktı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Eli değmişken John Terry'yi çağırsın..
Bu sonradan kadroya adam çağırma oLayı nereden çıktı. BöyLe bir kuraL varmı da biz mi biLmiyoruz.
Volkan'a mağara adamı dediler
Milliler'in Çekler önünde kazandığı maçın yankıları dünya basınında sürerken, N.Y Times'in hazımsız yorumu dikkat çekti...
Avrupa Şampiyonası'nda Milli Futbol Takım'ımızın Çek Cumhuriyeti karşısındaki tarihî galibiyeti dünya basınında genelde övgü ve saygıyla karşılanırken, hazımsızlık ve ırkçılık kokan bir haber dikkat çekti.
New York Times ve refiki International Herald Tribune'un web sitesinde Rob Hughes imzasıyla yayınlanan haberde, milli kalecimiz Volkan Demirel, maçın sonunda yaptığı faul nedeniyle 'mağara adamı'na benzetilirken, 'Türkler zafer anında bile rezilliği tasvip etti.' denildi.
Haberde Fatih Terim'in saha kenarından hakemin verdiği kartlara itirazları 'sert taktiklerin onun emriyle gerçekleştirildiği izlenimi verdiği' şeklinde yorumlanırken, Türklerin neden Koller'i faul hedefi yaptığı analiz edildi.
Oyuncu değişikliğine geç izin verip Milli Takım'ın ikinci golü yemesine sebep olan dördüncü hakem ise 'Terim zavallı dördüncü hakeme yine bağırdı' cümlesiyle savunuldu.
Kaleci Volkan'ın oyundan atılması ile ilgili kısım ise tam olarak şöyle:
'Hakem, kaleci Volkan'ı mağara adamı şiddetiyle bir rakibi yere fırlatmasından dolayı oyundan atmakta tamamen haklıydı. Türkler, zafer anında bile rezilliği tasvip etti.'
internetspor
Dün son 20 dakikanın tekrarını izledim.Melih Şendil ve Rıdvan Dilmen nası bağırmış öyle gollerden sonra tabi ben gollerden sonra kendimde olmadığım için onları duymamışım.Birde Rıdvan Volkan'ın kırmızı kartında çok sinirleniyor.Ortada Emre Aşık ve Gökhan Zan olursa çok kötü olur bizim için