1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    hızzı anladımda boy ne alaka omer abı messının boyu 169. kakadan ronaldınhodan bı eksıgımı varr
    ...
    boy ve ilginçtir kalça orantısızlığı var bizde arda kalçasını kullanarak top saklıyor bazen çalım da atıyor ama o kalçası yüzünden daha iyi hızlanamıyor daha hızlı koşamıyor daha hızlı dribling yapamıyor bi messi gibi kayamıyor popo takılıyor herhalde

ciddiyim bizim ırkta bi sorun olmalı nerde kısa adam varsa hepsinde büyük bir kalça oluyor

gökdeniz (adı bile benziyor adamın )
    yıldıraz
    arda
    emre belezoğlu
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    boy ve ilginçtir kalça orantısızlığı var bizde arda kalçasını kullanarak top saklıyor bazen çalım da atıyor ama o kalçası yüzünden daha iyi hızlanamıyor daha hızlı koşamıyor daha hızlı dribling yapamıyor bi messi gibi kayamıyor popo takılıyor herhalde

ciddiyim bizim ırkta bi sorun olmalı nerde kısa adam varsa hepsinde büyük bir kalça oluyor

yıldıraz
    arda
    emre belezoğlu
    nerde kısa adam varsa hepsinde büyük kalça oluyor extensor öylemi...sen bide kadınlarına bak fazlasını göreceksin diyorum işi daha sulandırmadan buradan çıkıyorum...

gerçekten böyle bir sorun var yani çok süratli süper bir oyuncuyu uzun zamandır göremedik..bu şte önceden tartışması geçen alt yapıdaki eğitimlede ilgili....sonuçta hızlı koşmak bir yetenekten çok iyi beslenme iyi antreman yapma planlı programlı çalışma meselesi olduğu için ve malesef bizim türk taımlarımızın ALTYAPISI futbolcumuzun teknik anlamda alt yapısını değilde Beden ALTYAPIsını şişirmeye daha müsait olduğu için hızlı koşan çok süratli bir oyuncumuz gerçekten az...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post

yıldıraz
    arda
    emre belezoğlu
    Arda zayıf gördüm bu yaz yani kalça felan yoktu..ama ilk çıktığında vardı yani..
    Arda kısa mesafede hızlı ve iyi Hızlanabilen oyunu(çalımlarına dikkat edin çevikliğini ve hızını kullanıyor..ANCAK UZUN MESAfEDE HIZI VASAT OLAN Bİ OYUNCU..bunun yanında arda rakipkaleye fişek gibi gitme isteği yok biraz da oyunu ağırlaşırıyor..Belki oyunu yavaşlatır ppm eklenebilir..yani hız 12 hızlanma 15 olabilir..bilemiyorum bu hız meselesi kasla mı neyle alakalı fiziği zayıf olan oyunular hızlı güçlü olan oyucular yavaş olur..Arda hem güçsüz hem de hızı vasat olan bi oyunu garip yani ..Hızını arttırmak için mutlaka çalışma yapmalı o zaman durdurulamaz işte..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Arda zayıf gördüm bu yaz yani kalça felan yoktu..ama ilk çıktığında vardı yani..
    Arda kısa mesafede hızlı ve iyi Hızlanabilen oyunu(çalımlarına dikkat edin çevikliğini ve hızını kullanıyor..ANCAK UZUN MESAfEDE HIZI VASAT OLAN Bİ OYUNCU..bunun yanında arda rakipkaleye fişek gibi gitme isteği yok biraz da oyunu ağırlaşırıyor..Belki oyunu yavaşlatır ppm eklenebilir..yani hız 12 hızlanma 15 olabilir..bilemiyorum bu hız meselesi kasla mı neyle alakalı fiziği zayıf olan oyunular hızlı güçlü olan oyucular yavaş olur..Arda hem güçsüz hem de hızı vasat olan bi oyunu garip yani ..Hızını arttırmak için mutlaka çalışma yapmalı o zaman durdurulamaz işte..
    bence hız 14 ya da 13 hızlanma 16 olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by LaVioRtH_cL View Post
    bence hız 14 ya da 13 hızlanma 16 olmalı.
    yorum yapmak istemiyorum ama çeşitli maçlarda çeşitli hızda oyuncuları tekrar daha dikkatli izlemeni öneririm.Ondan sonra kendi fikrini tekrar bir gözden geçirirsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar Semih Kaya'yı sadece bir kez izleme şansım olmuştu.Kumaşı iyi bir oyuncu yaşına oranla yetenegi epey ileri düzeyde.Ancak her iyi kumaş -9 olcak diye bir şey yok,yetenekli bir oyuncu -10,-9,-8 'e ulaşabilecegi gibi -7 seviyesinin de üstüne cıkamayabilir.Arastırma ekibi olarak ta -9 gibi yüksek potansiyelleri bol bol verme şansları yok.Bazı şeyler bizlerin ve onların da elinde degil.Belirli standartları tutturmaları gerekiyor.
    Semih Kaya konusuna dönersek -8 şuan için en uygun degerdir.Zamanla kendini daha çok belli ettiginde gerekli degişiklikler yapılır.
    Last edited by Prowler84 : 18.Haziran.2008 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri