1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya ben farklı emre güngör mü izledim acaba çek maçında bana görünen çok yetersiz çok savruk (perpetua deyimi) ne anlama geldiğini ona sorun insan hak veriyor ama anlatamıyor çok heyecanlı çok tecrübesiz bir emre güngördü

licenta aşık girince aradaki fark göründü ben 4 aydır servet güngör yan yana oynasın diyenlerdenin maç sonunda tükürdüğümü yalamak zorunda kaldım emre aşık çok önemli müdahalelerde bulundu savunmayı geri çekmedi ilerde kurdu ve en önemlisi 2-0 dan sonra bozguna uğramamızı engelledi savunmayı ileri çıkarıp baskı yemedik

ha kollerden kimse kafa topu alamaz 19 cm var arada olacak iş değil o kollerin etkisiz olmasını istiyorsanız rakibin topu kanatlara indirmesini engelleyeceksiniz biz bunu yapamadığımız için bi o attı bi o serveti çekti kendine arka direkteki adam attı

maç öncesi diyordum inşalla koller oynar diyenlere koller oynarsa fena olur inşallah baroş oynar diyordum. gerçekten koller bizim savunmayı perişan etti baroş bu kadar etkili olamazdı

fizik konusunada değinelim emrede 183 civarı boy var ya bi eksik ya bi fazladır.
    her şey fizikmi diyen olmuş hatta ardayla komik bi kıyas bile olmuş
    hayatımda bir sürü alt lig maçlarıda izledim milyon tane maçtan en kısa stoper kim biliyormusunuz cannavaro boyuda 1.77 cordoba 173 ama cordoba drlc dir ancak 4 lü defansta göbekte oynamaz en fazla 3 lünün sağında solunda oynar
    ha emrenin boyu yeterlimi yeterli genel kaide vardır stoperde iki uzun olur bir uzun bir kısa olur ama iki kısa olmaz de boer bülent ikilisine karşı oynayan ersen onları çok komik duruma düşürmüştü taa yıllar önce
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

savruk (perpetua deyimi) ne anlama geldiğini ona sorun insan hak veriyor ama anlatamıyor
    Yaptigi hareketin ne gibi sonuclar dogurabilecegini yeterince dusunmeden, tartmadan icgudusel olarak oynayan oyuncuyu ben savruk olarak nitelendiririm. Mesela Tuncay'da boyledir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    maç öncesi diyordum inşalla koller oynar diyenlere koller oynarsa fena olur inşallah baroş oynar diyordum. gerçekten koller bizim savunmayı perişan etti baroş bu kadar etkili olamazdı
    Aksine, Koller'in oynamasina ben cok sevindim. Servet'in cok methettigimiz hava hakimiyeti konusunda ne kadar iyi oldugunu gorebilmemiz acisindan cok yararli oldu. Her ne kadar Servet sakat sakat oynamis olsada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine, Koller'in oynamasina ben cok sevindim. Servet'in cok methettigimiz hava hakimiyeti konusunda ne kadar iyi oldugunu gorebilmemiz acisindan cok yararli oldu. Her ne kadar Servet sakat sakat oynamis olsada.
    ben şu koller oynamasını türkiye yensin diye söylemiştim

yoksa hakikatten benimde dört gözle takip ettiğim bir eşleşme oldu.

çok kötü duruma düşmedi ama etkisiz halede getiremedi

fm deyimiyle servet 7 koller 8 aldı

bu arada savruk deyimini bize kazandırdığın için teşekkür ederiz boşuna üstad demiyoruz

bide sallapati yi açıklasan süper olacak üstad
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Semih Kaya hakkinda Italya'da gecen kucuk bi haber:

22:00 del 16 giugno

E' giovane ma davanti a sè ha già un grande avvenire. Si chiama Semih Kaya, è nato il 24 febbraio 1991 e gioca nel Galatasaray. Ha solo 16 anni ma è già finito sul taccuino dell'Arsenal e dell'Inter: "Semih è anche il capitano della nazionale under 17 turca - dice a calciomercato.com il suo agente, Yarar Ali Togutay - è un difensore centrale molto forte e già con una solida esperienza, nonostante la giovane età. Il mese scorso Arsene Wenger l'ha invitato al campo di allenamento dell'Arsenal e anche l'Inter ha preso contatti con noi".

L'agente precisa: "Entrambi i club sono interessati al ragazzo e il Galatasaray potrebbe anche pensarci su".

Babelfish malasef rezalet cevirisi ingilizce bilenler icin:

22:00 of the 16 june E' young person but in front of oneself has already a great future. Semih Kaya is called, has been born 24 February 1991 and plays in the Galatasaray. It has only 16 years but already it is ended on the note-book dell' Arsenal and dell' Inter: " Semih is also the captain of national under the 17 Turk - agent says to calciomercato.com its, Yarar Ali Togutay - is a defender already centers them much fort and with a solid experience, in spite of the young age. The past month Arsene Wenger l' it has invited to the training field dell' Arsenal and also l' Inter has taken contacts with noi". L' precise agent: " Both the clubs are interested the boy and the Galatasaray could also think to us su".

Yani anlasilan Inter ve Arsenal Semih'i istiyor hatda gecen ay Arsene Wenger Semih Kaya'yi Arsenal'de antremana davet etmis diyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haberin linki burada:

http://www.calciomercato.com/index.php?c=all&a=84542
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Semih bu sene A takima yukseltilicek yaz kampinda sans bulursa yakindan takip edilmeli.
    Last edited by licentia : 17.Haziran.2008 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri