Ya ben farklı emre güngör mü izledim acaba çek maçında bana görünen çok yetersiz çok savruk (perpetua deyimi) ne anlama geldiğini ona sorun insan hak veriyor ama anlatamıyorçok heyecanlı çok tecrübesiz bir emre güngördü
licenta aşık girince aradaki fark göründü ben 4 aydır servet güngör yan yana oynasın diyenlerdenin maç sonunda tükürdüğümü yalamak zorunda kaldım emre aşık çok önemli müdahalelerde bulundu savunmayı geri çekmedi ilerde kurdu ve en önemlisi 2-0 dan sonra bozguna uğramamızı engelledi savunmayı ileri çıkarıp baskı yemedik
ha kollerden kimse kafa topu alamaz 19 cm var arada olacak iş değil o kollerin etkisiz olmasını istiyorsanız rakibin topu kanatlara indirmesini engelleyeceksiniz biz bunu yapamadığımız için bi o attı bi o serveti çekti kendine arka direkteki adam attı
maç öncesi diyordum inşalla koller oynar diyenlere koller oynarsa fena olur inşallah baroş oynar diyordum. gerçekten koller bizim savunmayı perişan etti baroş bu kadar etkili olamazdı
fizik konusunada değinelim emrede 183 civarı boy var ya bi eksik ya bi fazladır.
her şey fizikmi diyen olmuş hatta ardayla komik bi kıyas bile olmuş
hayatımda bir sürü alt lig maçlarıda izledim milyon tane maçtan en kısa stoper kim biliyormusunuz cannavaro boyuda 1.77 cordoba 173 ama cordoba drlc dir ancak 4 lü defansta göbekte oynamaz en fazla 3 lünün sağında solunda oynar
ha emrenin boyu yeterlimi yeterli genel kaide vardır stoperde iki uzun olur bir uzun bir kısa olur ama iki kısa olmaz de boer bülent ikilisine karşı oynayan ersen onları çok komik duruma düşürmüştü taa yıllar önce