Arda'yi begenmiyorum demedim hic bir zaman. Sadece temkinli davraniyorum. Zaten genc oyuncu ve oyunda zaten gelisecek.
Modric gibi CA ile PA arasindaki farkin 5-6 puan oldugu bir Arda yapmayi dogru bulmam acikcasi.
Biz ne kadar C. Ronaldo'yu taniyorsak ve ona onlem alip etkili olmasinin onune gecmeye calistiysak, Arda bu platformda daha yeni oldugu icin ona bu onlem alinmiyor. Rakip oyuncular, eyvah Ronaldo'yu kacirirsam sonuca etki eder diye dusunup konsantre oluyorlar, gerkirse ikili kapatiyorlar ama Arda bununla henuz karsilasmadigi icin sansli. Dunya kupasinda benzer cikis yapan Hasan Sas, Turkiye'ye dondugu ilk sezon Galatasaray'da ikili kapatilmaya ve daha vahimi normaldan daha bol tekme yemeye basladi. Hasan da bir turlu futbolunu bir ust kademeye cikartamadigi icin ozellikle yaslanip, yavasladikca 2001-2002 yilindaki performansindan hep uzaklasti. Sadece Gerets'in ilk sezonunda biraz canlandi. 6 senede 1 sezon... Bir kac ay once de Hasan'dan daha cok Sergen'e benzemisti (yanaklarinin sisikligi ve belinin kalinligi acisindan).
Arda isim yaptikca, ona daha fazla onlem alinacaktir, onlem alindikca da Arda'nin ne oldugunu, ne yapabildigini iyice gorecegiz. Bu onlemlere ragmen Arda devam ediyorsa gelismeye kendisini gostermeye iste o zaman Turkiye boyle bir oyuncu kazandigi icin benden mutlusu olmaz.