Sayfa 19 / 41 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Biliorum linç edileceğim ama bunları yazacağım;
    1-Bence Emre Güngör o fiziğiyle anca Türkiye liginde idare eder Koller karşısında yediğimiz golde Koller'in ancak böğrüne kafa atabiliyordu...
    2-Mehmet Topal ileride büyük ihtimalle Milli takımın vazgeçilmezi olacak ama bence şu an için çok erken, şu an yetersiz bu seviye için...
    3-Arda ise gerçekten hem çok istekli hem de göze hoş gelen futbol oynuyor oyun stili çok hoş
    Koller'e karsi Servet'de zayif ve gucsuz kaldi. Bir azmandan bahsediyoruz sonucta. 20cm fark var iki oyuncu arasinda, ne yaparsan yap zaten Koller'den hava topu alamazsin kolay kolay. Etrafindan dolasip onune gecmeye kalksan, kollarinin etrafindan gecip onune gecmek zaten yarim saat alir.

Bizim hatamiz, Koller ile kafaya cikmakti. Onun yerine pozisyon almayi bilseydik, Koller en ufak sorun yaratmazdi. Ama zaten pozisyon almayi bilsek Turnuvanin favorilerinden birisi olurduk. Dunku macta belli ki Fatih Terim, Kolleri'i sana karsi oynadigina pisman et demis Servet'e.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yahu adam dünkü maçın en çok koşan 11.96 km en çok mücadele eden adam hala fizik diyosunuz..Adamın 176 boyu var çok kısa deniliyor..Yani nedir bu bişeye kulp bulma sevdası anlamıyorum..Arda fizik olarak müthiş değil zaten ama abartıyorsunuz yani..
    Arda hic bir zaman bir Christiano Ronaldo, bir Ronaldinho veya bir Kaka olamaz cunku ne o boyu ne de hizi var.

Ama bir Rosicky, belki bir Deco cok uzak degil gibi gorunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

hızzı anladımda boy ne alaka omer abı messının boyu 169. kakadan ronaldınhodan bı eksıgımı varr
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Biliorum linç edileceğim ama bunları yazacağım;
    1-Bence Emre Güngör o fiziğiyle anca Türkiye liginde idare eder Koller karşısında yediğimiz golde Koller'in ancak böğrüne kafa atabiliyordu...
    2-Mehmet Topal ileride büyük ihtimalle Milli takımın vazgeçilmezi olacak ama bence şu an için çok erken, şu an yetersiz bu seviye için...
    3-Arda ise gerçekten hem çok istekli hem de göze hoş gelen futbol oynuyor oyun stili çok hoş
    dedıklerıne katılıyorum mehmet topalı cok sevıyorum ama yetersız suanda mıllet aurelıoyla karsılastırıyo emrede turkıyeden dısarı pek cıkamaz gıbı gelıyo fızık nedenıyle degıll.....bundan sonra cok gelısım gosterecegını zannetmıyorum .....ama arda baska sureklı ustune koyuyo mıllı takımda lıderlıge soyunmak kolay ıs degıl....
    Last edited by RIDVAN TLM : 17.Haziran.2008 at 02:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    hızzı anladımda boy ne alaka omer abı messının boyu 169. kakadan ronaldınhodan bı eksıgımı varr
    Boyu uzun ve top teknigi iyi olan oyuncu, boyu kisa ve top teknigi olan oyuncudan daha iyi olacaktir cunku bu oyuncuya havadan da top oynayabilme firsati verecektir. Mesela kisa boylu ve iyi top kesen bir on libero mu tercih edersiniz, uzun boylu ve iyi top kesen bir on libero mu? Tabii ki uzun boylu oyuncu orta sahada havalandirilan toplarda yararli olacaktir... Kanat oyunculari icin de bu gecerli. Ronaldo'yu bu kadar ozel yapan, ayaklari ile rakibi sasirtici hareketleri yapmasiyla beraber boyuna ve hizina gore cok dengeli bir oyuncu olmasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

...
    boy ve ilginçtir kalça orantısızlığı var bizde arda kalçasını kullanarak top saklıyor bazen çalım da atıyor ama o kalçası yüzünden daha iyi hızlanamıyor daha hızlı koşamıyor daha hızlı dribling yapamıyor bi messi gibi kayamıyor popo takılıyor herhalde

ciddiyim bizim ırkta bi sorun olmalı nerde kısa adam varsa hepsinde büyük bir kalça oluyor

gökdeniz (adı bile benziyor adamın )
    yıldıraz
    arda
    emre belezoğlu
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Koller'den hava topu alicak kac tane defans oyuncusu var dunya'da merak ediyorum...

Emre Gungor 23 yasinda bundan sonra fazla gelismez deniyor ama 27 yasinda Gokhan Zan'a genc deyip ondan gelisim bekleyen yazilar yazanlar var Besiktas topiginde. Gungor oyundan ciktiktan sonra Asik girince aralarindaki fark kendisini cok saglam bi sekilde belli etti bence. Emre Turkiye standartlarinda bi defans oyuncusu icin yasina ve tecrubesine gore gercekten cok ustun bu performans gosteriyor bence hic siritmiyor. Gene diyorum Gokhan Zan bu yastayken Besiktas'da kadroya giremedeigi icin Gazientepspor'a kiralik yollanmisti ama Emre nerelerde ve neler yapiyor.

Fizigi konusuna gelince bakiniz Fabio Cannavaro. Tabi o kadar iyi olucak demiyorum ama kendisini gelistirmeye devam ettigi surece Turkiye'nin onemli defans oyuncularindan biri olup kendisini Avrupa'da bulmamasi icin de hic bi neden yok. Her defans oyuncusu 190 olmak zorunda degil. Ayrica Emre'nin onemli bi ozelligi var geriden pas denemeleri yapan biri, daha henuz bu konuda cok basarili olmasa da zamanla ve tecrube ile bunu da gelistirirse Turkiye'nin cok ihtiyac duydugu bi oyuncu olur. Fizik olarak ona yakin olan efsane oyuncumuz Bulent Korkmaz ne yapiyordu bu yaslarda mesela?

bence su anda Turkiye bir defans oyuncusu olarka gelecegi en parlak gelisime en acik oyuncu Emre Gungor'dur dusunun 4 sene sonra Servet ile Gokhan Zan'in yasina geldiginde performansi nerelerde olucak. Song ve Alpay Ingiltere, Fransa, Almanya gibi ulkelerde oynamis ise Emre Gungor neden oynayamasin?

Mehmet Topal vahsi bi at gibi cok heycanlaniyor, surekli bi panik hallinde pas atarken bundan dolayi tabi offensif olarak ozellikle cok hatalar yapiyor ama defansif anlamda oldukca basarili Aurelio'nun cok yukunu kaldirip onun offensif anlamda daha cok katkida bulunmasini sagliyor. tecrube kazandikca cok daha iyi performans lara ulasicaktir daha 7 kez A milli oldu ve henuz 22 yasinda unutmayalim potansiyeli cok yuksek bi oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    boy ve ilginçtir kalça orantısızlığı var bizde arda kalçasını kullanarak top saklıyor bazen çalım da atıyor ama o kalçası yüzünden daha iyi hızlanamıyor daha hızlı koşamıyor daha hızlı dribling yapamıyor bi messi gibi kayamıyor popo takılıyor herhalde

ciddiyim bizim ırkta bi sorun olmalı nerde kısa adam varsa hepsinde büyük bir kalça oluyor

yıldıraz
    arda
    emre belezoğlu
    nerde kısa adam varsa hepsinde büyük kalça oluyor extensor öylemi...sen bide kadınlarına bak fazlasını göreceksin diyorum işi daha sulandırmadan buradan çıkıyorum...

gerçekten böyle bir sorun var yani çok süratli süper bir oyuncuyu uzun zamandır göremedik..bu şte önceden tartışması geçen alt yapıdaki eğitimlede ilgili....sonuçta hızlı koşmak bir yetenekten çok iyi beslenme iyi antreman yapma planlı programlı çalışma meselesi olduğu için ve malesef bizim türk taımlarımızın ALTYAPISI futbolcumuzun teknik anlamda alt yapısını değilde Beden ALTYAPIsını şişirmeye daha müsait olduğu için hızlı koşan çok süratli bir oyuncumuz gerçekten az...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Emre Güngör hakkında çok olumlu şeyler düşünüyorum @Licentia gibi.

Daha 23 yaşında ve sırıtır denilen maçta çıkana kadar göze çarpan bir hatası yokken yarine giren tecrübenin eksiklerini görebiliyoruz. Fiziğinin bir Servet gibi olmamasının bence avantajları var ve birbirlerini tamamlayabiliyorlar. Özellikle kısa alanda daha hızlı ve çevikliği ile doğru hamle yapıp yerden çok iyi müdahalelerde bulunabiliyr ve kayarak top kesmeleri çok etkili. Evet bi Arda gibi olamaz ama mesela Bülentin Popescu geldikten sonra ne kadar değiştiğini görebiliyorsak, bi defans oyuncusu olan Emrenin de bence daha 26-27 yaşlarına kadar öğrenebileceği çok şey var. Ondan sonra da tecrübesi artacaktır ama ondan gelişme beklemek bence yanlış olacaktır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ondan gelime beklememek yanlış olacaktır.

Düzeltme: Yazım hatası
    Last edited by mkkadi : 17.Haziran.2008 at 10:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Belki ileride çok iyi bir stoper olabilir ama bana o fizikle biraz zor geliyor Türk futbolu adına inşallah olur...Vallaha arkadaşlar kusra bakmayın ama en azından şu turnuva için Aşık'ı her zaman Güngör'e tercih ederim... Hoş sanki başka şansımız varmış gibi artık Bu arada Gsli bi arkadaştan Balta'nın stoper oynama yetisi nasıldır onu da öğrenmek isterim çünkü en nihayetinde iki sağlam stoperimiz kaldı ve Terim Balta'yı da oynatabilirim mealinde bir şeyler söledi geçen teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Hakan Balta competent yani becerikli o mevkide.Vestelde bir kaç maça çıktığını hatırlıyorum stoperde.Bence oynayabilir sol bekten daha iyi performans verir bence stoperde.Şu an Türkiyenin en parlak gelecekli stoperi bence Emre Güngördür.İşte fizik yok vs. deniliyor İvan Cordoba çok mu fizikli arkadaşlar İbrahim Toraman ? Emre Güngör hızlı,çevik,top kapmaları iyi hava hakimiyetide orta düzeyin biraz üstünde bir oyuncu.
    @xpoera Futbol sadece fizik midir? Arda fiziksel özellikleri tekniğiyle kapatıyor yada varolan fiziğini çok iyi kullanıyor ve çok akıllı.Sen kaç tane oyuncu biliyorsun böyle yürüyerek çalım atabilen ? Arda arkası dönükte çok rahat top alabiliyor çevikliği sayesinde çok kolay o kalabalıktan çıkabiliyor.Kendini geliştirmese anlayacağım 2 sene önce hiç koşmuyordu sadece çalım atıyordu.Ayrıca Arda çok dengeli kısa boylular daha dengeli olur kısa boyluluğunda avantajı vardır.İlla hava hakimiyeti olacak diye bişey yok zaten mevkisi gereği.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

buda arda ıcın dusunduklerım uzun suttan 2 puan dusurulup bıtırıcılıge eklenebılırr bıde omer abı ardanın sol ayagından 1 -2 puan dusurulerek ozellıklerı artırılamazmı?
    ca 156 pa 178
    Dayanıklılık 14 seviyesine çekilebilir mesela geçen maç sahanın en çok koşan oyuncusuydu vede artık çoğu maç baya koşuyor pres yapıyor Arda.
    Bitiricilik 11-12 olabilir.
    Top kapması 13 olabilir kayarak çok temiz top kapıyor Arda.
    Doğal yetenek 1 puan artabilir.
    Süreklilik puanı azsa arttırılmalı.
    Important matchesda arttırılmalı.
    Teknik 1 puan düşebilir.
    Benim görüşlerim böyle.
    Last edited by Her026 : 17.Haziran.2008 at 12:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

teknik,orta,karar alma ,yaratıcılık,hız,ilk temas.kafa 1 puan düşer..

Bitirilik 13 ,top kapma 13,cesaret 14,doğal yetenek 19,ekip çalışması 13 kararlılık 13 olabilir..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Yaratıcılık düşmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

valla bıılmem yaratıcılık dusermı ama omer abı sanırım 12-13 verır yaratıcılıga

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya ben farklı emre güngör mü izledim acaba çek maçında bana görünen çok yetersiz çok savruk (perpetua deyimi) ne anlama geldiğini ona sorun insan hak veriyor ama anlatamıyor çok heyecanlı çok tecrübesiz bir emre güngördü

licenta aşık girince aradaki fark göründü ben 4 aydır servet güngör yan yana oynasın diyenlerdenin maç sonunda tükürdüğümü yalamak zorunda kaldım emre aşık çok önemli müdahalelerde bulundu savunmayı geri çekmedi ilerde kurdu ve en önemlisi 2-0 dan sonra bozguna uğramamızı engelledi savunmayı ileri çıkarıp baskı yemedik

ha kollerden kimse kafa topu alamaz 19 cm var arada olacak iş değil o kollerin etkisiz olmasını istiyorsanız rakibin topu kanatlara indirmesini engelleyeceksiniz biz bunu yapamadığımız için bi o attı bi o serveti çekti kendine arka direkteki adam attı

maç öncesi diyordum inşalla koller oynar diyenlere koller oynarsa fena olur inşallah baroş oynar diyordum. gerçekten koller bizim savunmayı perişan etti baroş bu kadar etkili olamazdı

fizik konusunada değinelim emrede 183 civarı boy var ya bi eksik ya bi fazladır.
    her şey fizikmi diyen olmuş hatta ardayla komik bi kıyas bile olmuş
    hayatımda bir sürü alt lig maçlarıda izledim milyon tane maçtan en kısa stoper kim biliyormusunuz cannavaro boyuda 1.77 cordoba 173 ama cordoba drlc dir ancak 4 lü defansta göbekte oynamaz en fazla 3 lünün sağında solunda oynar
    ha emrenin boyu yeterlimi yeterli genel kaide vardır stoperde iki uzun olur bir uzun bir kısa olur ama iki kısa olmaz de boer bülent ikilisine karşı oynayan ersen onları çok komik duruma düşürmüştü taa yıllar önce
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda turanı arsene wenger bile beğeniyor bi ömer abi beğenemedi

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

onurap omer abıde beyenıyoda bırazz cımrı davranıyo gıbı geldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede beğeniyor ama vereceği özellikler çok kaçar diye azar azar veriyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

savruk (perpetua deyimi) ne anlama geldiğini ona sorun insan hak veriyor ama anlatamıyor
    Yaptigi hareketin ne gibi sonuclar dogurabilecegini yeterince dusunmeden, tartmadan icgudusel olarak oynayan oyuncuyu ben savruk olarak nitelendiririm. Mesela Tuncay'da boyledir.

Nesil
    2003

Arda'yi begenmiyorum demedim hic bir zaman. Sadece temkinli davraniyorum. Zaten genc oyuncu ve oyunda zaten gelisecek.

Modric gibi CA ile PA arasindaki farkin 5-6 puan oldugu bir Arda yapmayi dogru bulmam acikcasi.

Biz ne kadar C. Ronaldo'yu taniyorsak ve ona onlem alip etkili olmasinin onune gecmeye calistiysak, Arda bu platformda daha yeni oldugu icin ona bu onlem alinmiyor. Rakip oyuncular, eyvah Ronaldo'yu kacirirsam sonuca etki eder diye dusunup konsantre oluyorlar, gerkirse ikili kapatiyorlar ama Arda bununla henuz karsilasmadigi icin sansli. Dunya kupasinda benzer cikis yapan Hasan Sas, Turkiye'ye dondugu ilk sezon Galatasaray'da ikili kapatilmaya ve daha vahimi normaldan daha bol tekme yemeye basladi. Hasan da bir turlu futbolunu bir ust kademeye cikartamadigi icin ozellikle yaslanip, yavasladikca 2001-2002 yilindaki performansindan hep uzaklasti. Sadece Gerets'in ilk sezonunda biraz canlandi. 6 senede 1 sezon... Bir kac ay once de Hasan'dan daha cok Sergen'e benzemisti (yanaklarinin sisikligi ve belinin kalinligi acisindan).

Arda isim yaptikca, ona daha fazla onlem alinacaktir, onlem alindikca da Arda'nin ne oldugunu, ne yapabildigini iyice gorecegiz. Bu onlemlere ragmen Arda devam ediyorsa gelismeye kendisini gostermeye iste o zaman Turkiye boyle bir oyuncu kazandigi icin benden mutlusu olmaz.

Nesil
    2003

maç öncesi diyordum inşalla koller oynar diyenlere koller oynarsa fena olur inşallah baroş oynar diyordum. gerçekten koller bizim savunmayı perişan etti baroş bu kadar etkili olamazdı
    Aksine, Koller'in oynamasina ben cok sevindim. Servet'in cok methettigimiz hava hakimiyeti konusunda ne kadar iyi oldugunu gorebilmemiz acisindan cok yararli oldu. Her ne kadar Servet sakat sakat oynamis olsada.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ömer abi avrupa arenasını bılmem ama turkıye lıgınde arda 2 yıldır oynuyo hala onlem alamadılarr.....

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yerli ve yabancı basında Inter ve Arsenal'in Semih Kaya ile ilgilendigi yazıldı.Sakatlıgına ragmen talipleri pek azalmamış gözüküyor.Skibbe umarım üzerine egilir Semih'in..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arda şu anda türkiye liginde oynayan en iyi yerli oyunculardan biri hatta en iyi yerli oyuncu da olabilir ama unutmayalım geçen sene de bu zamanlarda tuncay çok methediliyordu(arda kadar olmasa da)avrupaya gitti ve sıradan bir oyuncu olarak avrupada devam ediyor.Arda büyük bir yetenek ama avrupada ne kadar başarılı olabilir şu anda tahmin etmek zor ancak görerek buna karar verebiliriz.tuncay için şuna benzer yazı yazanlar vardı:"tuncay bu sene avrupaya gitmeli orada da kendini gösterir ve dünya yıldızı olur" ve sonuç ortada bu yüzden oyuncularımızın avrupa ile ilgili gelecekleri hakkında yorum yapmak pek doğru değil.konu biraz tuncaya kaydı ama anlatmak istediğimi anladınız sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan çalık hakkındada değişikliler olabilir biraz tutarsız bir profili vardı..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanov View Post
    arda şu anda türkiye liginde oynayan en iyi yerli oyunculardan biri hatta en iyi yerli oyuncu da olabilir ama unutmayalım geçen sene de bu zamanlarda tuncay çok methediliyordu(arda kadar olmasa da)avrupaya gitti ve sıradan bir oyuncu olarak avrupada devam ediyor.Arda büyük bir yetenek ama avrupada ne kadar başarılı olabilir şu anda tahmin etmek zor ancak görerek buna karar verebiliriz.tuncay için şuna benzer yazı yazanlar vardı:"tuncay bu sene avrupaya gitmeli orada da kendini gösterir ve dünya yıldızı olur" ve sonuç ortada bu yüzden oyuncularımızın avrupa ile ilgili gelecekleri hakkında yorum yapmak pek doğru değil.konu biraz tuncaya kaydı ama anlatmak istediğimi anladınız sanırım
    Tuncay ile Arda karşılaştırması çok yanlış.

Tuncay Fenerbahçe'deyken FM'de büyük bir düşük yaşadı son dönemde hatırlarsanız..

Onu da ben yaptım zaten, Fener'i ilk aldığım anda Tuncay'ı hemen indirdim, bir çok değeri çok düştü.Tuncay o değerleri hakeden bir oyuncu olmadı hiç bir zaman, o yüzden zaten yükselemeyecekti, Tuncay'dan overrated oyuncu olmaz, world class hiç olmaz..

Kıssadan hisse, 3 büyüklerinden başında olsam kesinlikle Tuncay'a bonservis bedeli ödemem..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine, Koller'in oynamasina ben cok sevindim. Servet'in cok methettigimiz hava hakimiyeti konusunda ne kadar iyi oldugunu gorebilmemiz acisindan cok yararli oldu. Her ne kadar Servet sakat sakat oynamis olsada.
    ben şu koller oynamasını türkiye yensin diye söylemiştim

yoksa hakikatten benimde dört gözle takip ettiğim bir eşleşme oldu.

çok kötü duruma düşmedi ama etkisiz halede getiremedi

fm deyimiyle servet 7 koller 8 aldı

bu arada savruk deyimini bize kazandırdığın için teşekkür ederiz boşuna üstad demiyoruz

bide sallapati yi açıklasan süper olacak üstad
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Semih Kaya hakkinda Italya'da gecen kucuk bi haber:

22:00 del 16 giugno

E' giovane ma davanti a sè ha già un grande avvenire. Si chiama Semih Kaya, è nato il 24 febbraio 1991 e gioca nel Galatasaray. Ha solo 16 anni ma è già finito sul taccuino dell'Arsenal e dell'Inter: "Semih è anche il capitano della nazionale under 17 turca - dice a calciomercato.com il suo agente, Yarar Ali Togutay - è un difensore centrale molto forte e già con una solida esperienza, nonostante la giovane età. Il mese scorso Arsene Wenger l'ha invitato al campo di allenamento dell'Arsenal e anche l'Inter ha preso contatti con noi".

L'agente precisa: "Entrambi i club sono interessati al ragazzo e il Galatasaray potrebbe anche pensarci su".

Babelfish malasef rezalet cevirisi ingilizce bilenler icin:

22:00 of the 16 june E' young person but in front of oneself has already a great future. Semih Kaya is called, has been born 24 February 1991 and plays in the Galatasaray. It has only 16 years but already it is ended on the note-book dell' Arsenal and dell' Inter: " Semih is also the captain of national under the 17 Turk - agent says to calciomercato.com its, Yarar Ali Togutay - is a defender already centers them much fort and with a solid experience, in spite of the young age. The past month Arsene Wenger l' it has invited to the training field dell' Arsenal and also l' Inter has taken contacts with noi". L' precise agent: " Both the clubs are interested the boy and the Galatasaray could also think to us su".

Yani anlasilan Inter ve Arsenal Semih'i istiyor hatda gecen ay Arsene Wenger Semih Kaya'yi Arsenal'de antremana davet etmis diyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haberin linki burada:

http://www.calciomercato.com/index.php?c=all&a=84542
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Semih bu sene A takima yukseltilicek yaz kampinda sans bulursa yakindan takip edilmeli.
    Last edited by licentia : 17.Haziran.2008 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ayrıca sultan cem de yaz kampına dahil edilecek diye duymuştuum.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Evet edilicek ama adi Cem Sultan diye yaziliyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yıldıraz
    arda
    emre belezoğlu
    Arda zayıf gördüm bu yaz yani kalça felan yoktu..ama ilk çıktığında vardı yani..
    Arda kısa mesafede hızlı ve iyi Hızlanabilen oyunu(çalımlarına dikkat edin çevikliğini ve hızını kullanıyor..ANCAK UZUN MESAfEDE HIZI VASAT OLAN Bİ OYUNCU..bunun yanında arda rakipkaleye fişek gibi gitme isteği yok biraz da oyunu ağırlaşırıyor..Belki oyunu yavaşlatır ppm eklenebilir..yani hız 12 hızlanma 15 olabilir..bilemiyorum bu hız meselesi kasla mı neyle alakalı fiziği zayıf olan oyunular hızlı güçlü olan oyucular yavaş olur..Arda hem güçsüz hem de hızı vasat olan bi oyunu garip yani ..Hızını arttırmak için mutlaka çalışma yapmalı o zaman durdurulamaz işte..

Sayfa 19 / 41 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri