İnanmak Başarmanın Yarısıdır..![]()
İnanmak Başarmanın Yarısıdır..![]()
Öldüm gülmekten![]()
Tur atlamamızın yanında Türkiye'nin elenmesini bekleyenlerinde hevesini kursağında bıraktık. Bunu 3 defadır yapıyoruz. Cezalılar, sakatlar bunların önemi yok. İnancımız var. Bu inanç kalemizi koruduğu gibi zora düştüğümüzde de yolumuzu açıyor. Bunun başka açıklaması yok diye düşünüyorum. Şükürler olsun.
Gösterdiğimiz bu ilginç ve heyecan verici performansla yine konfederasyon kupasına çağrılabiliriz ...
Bu senin haddin olmayan,cok agir bir laf olmus.
Fatih Terimi ben sahsen elestiriyorum,düsün bi bu kadroda Mehmet Topuz,Yildiray,Ibrahim Toraman,Ümit Karan olsaydi ne olurdu ? Almanya macinda bu futbolcular bize büyük katkilar saglamazlarmiydi ? Kusura bakma ama ben Fatih Terimin taktiksel acidan oyuna bir faydasini göremedim henüz,iyi gaz veriyor futbolculara,iyi motive ediyor futbolculari ve futbolcularda olan bu inanctan dolayi da sonuna kadar mücadele ediyoruz.Ama turnuva boyunca da sansimizin cok yaver gittigini de kabul etmek gerekiyor.Bu galibiyetlerde futbolcularin payi Fatih Terimden kat ve kat daha fazladir,bunu kabullenmek lazim.
Last edited by eXcitinG : 21.Haziran.2008 at 14:38
ilginc (=
Mükemmel bir geceydi,maçtan sonra kutlmalara katıldık gerçekten muhteşem bir ortam vardı.Ses mes kalmadı ama olsun hayatımın en güzel dakikalaıydı.Bizde bu inanç olduktan sonra kupayıda alır geliriz inşallah.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçektende çok ilginç haekm orda tesselli ederken 'ben napıyım adamlara her faulde sarı kart gösterdim ama işte ŞU ÇILGIN TÜRKLER ne yapsak durduramıyoruz'demiştir kesin.![]()
Last edited by asatilla : 21.Haziran.2008 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helal olsun Aslan yüreklilere.119 da golü yedik yıkılmadık 122 de attık.O kadar eksiğe rağmen yarı finale çıktık.Çok büyük bir başarı Portekiz bile çeyrek finalde veda ederken biz yarı finaldeyiz.Almanya karşısına daha büyük eksiklerle çıkacak olsakta Aslan Yürekliler inşallah bize final sevincide yaşatacaklar.Teşekküler hepsine.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Böyle büyük turnuvalar hep ilginç olaylar yaşayan takımların şampiyon olmaları ile anılır. İşte Danimarka mucizesi "Plajdan Gelen Şampiyonlar" diye anılıyorlar ben öyle hissediyorum bu turnuva bittikten sonrada bizim için "Mucizelerin Şampiyonu" lafını kullanacaklar ve biz alacağız bu kupayı
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Fatih Terim'e sallayanları anlamıyorum ben. Fatih Terim'in bu turnuvada futbolcular kadar büyük payı olmadığı tabiki aşikar ama şimdi kalkıpta "O'na rağmen kazandık." demekte yanlış olur.
Söylemek istediğim buydu.
Ben halen daha inanamıyorum böyle bir geri dönüşü 99 cl finalinde görümüştüm aha futbol ne güzeldi demiştim.Harbiden cok güzelmis ya![]()
Biz Türkler ne kadar çılgınız yaw![]()
Valla ben maçı seyrederken normal sürenin son dakikaları acayip tırstım gol yiyeceğiz diye.Bu olmadı ama uzatmaların son dakikasında yedik.Yinede çıkarmasını bildik.Bu mucizevi bir galibiyet.Bu yolun sonu kupa diyorum..
Böyle bir fikire sahip olabilirsin ama bunu dile getirirken daha seçici olmalısın kullanacağın kelimelerde.Neyse yarı finaldeyiz artık.Kimseyi eleştirmememiz lazım diye düşünüyorum.Şimdi tek yürek olma zamanı..
Son zamanlarda ülkede yaşanan kutuplaşmalara ilaç gibi geliyor millilerimizin aldığı zaferler..
2.resimi ilk gördüğümde hadi bir derece masumca bir şey dedim ama ilk resimi bugün gördüm şok oldum.E yuh yani.Adam resmen belli etmiş tarafını.Senin görevin milleti teselli etmek değil.Çünkü sen görevin gereği tarafsız olmalısın.Hemde o kadar annesi Hırvat tartışması dönerken..Maç bitince soyunma odasına gideceksin Hırvatları teselli etmeye değil..
Hehe.Dün geceyi çok güzel özetlemişsin Muhammet abi.![]()
Anlayamadım şimdi kartlar siliniyor mu silinmiyor mu?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Silinmiyor.
Bu arada Muhammet abi olaya harika bakmış. Tebrikler vallahi.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Katılıyorum sana, futbolcularımız gerçekten çok büyük bir iş başardılar.
Nihat Kahveci de sakatlandı, 1 ay sahalardan uzak kalacakmış, Almanya karşısında o da yok.
Bir de şimdi Futbol Gündemi'ni seyrederken gördüm de maç sonraki bizim futbolcularımız ve teknik heyetimiz sevinirken orada Türker Tozar'ı da gördümGözlerim beni yanıltmadıysa takım elbiseli olarak Türker Tozar futbolcularımızla berabere seviniyordu
Kendisi de oradaymış, helal olsun
![]()
Biliç'e verilen en güzel cevap...
Ne taktik ne teknik yorumu olmaz bu maçın. Allah'ım sana milyonların ettiği duları kabul ettiğin için sonsuz teşekkürler. Mucize yaratmaya devam ediyoruz.
Rüştü kahraman olmak istedi herhalde, önce maçı verdi, sonra da turu bize getirdi, helal olsun hepinize.
Sadece 5 yedek oyuncumuz varmış bu maçta, önümüzdeki maç onlar da olmayacak sanırım ama bize bu inanç yeter. Defansın yol geçen hanı olduğu maçta turu geçiyorsak, şimdi orada yokluktan kaleci Tolga bile oynasa en iyisini yapar. Almanya karşısında ne kadar eksik olursa olsun sahaya çıkacak 11 oyuncu diğer arkadaşlarını aratmayacaktır.
Ve Fatih Terim. O olmasa buralara gelemezdik. Eleştirelim fakat gereken saygıyı da gösterelim, adamın hakkını verelim. Sonuçta bu inancı, asla kaybetmemeyi oyunculara aşılayan o.
Futbolumuzla bir ekol olamadık ama artık bu turnuvadan sonra her maçın son dakikaları gelirken Türkler hatırlanacak. Diğer takımlar Türkler gibi pes etmeyelim, onlar gibi son dakika kazanır mıyız diyecek. Turnuvaya bu mucizelerle damgamızı vurduk, sırada Almanya var, inanıyoruz...
----
Evet Egemen, O Tirker Tozer. Kendisi milli takımın basın ilişkilerinde görevli ve tunuvanın başından beri orada. Her basın toplantısında da ingilizce tercümeleri o yapıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Arap spiker de şaşırdı... Video
21 Haziran 2008 Cumartesi 12:30
Semih Şentürk, Hırvatistan ağlarını öyle bir anda sarstı ki... Golü anladan spikerlerde şaşkınlıklarını gizleyemedi...
Millilerimiz, Hırvatistan karşısında son saniyede Semih'in golüyle hayat buldu... Yarı final kapısını aralayan Semih'in müthiş füzesini yabancı spikerler böyle anlattı..
Arap, Ingiliz ve Italyan spikerlerin anlatımı ile o tarihe geçen golümüzü izlemek için aşağıda ki linke tıklayın..
Yalnız Italyan spikere dikkat, bizimkilerden çok kopuyor sanki..![]()
http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=75844
Terim o parmagın göZüne sokarım dedi; ki Semih gerekli cevabı verdi :
![]()
MARCA: TÜRKİYE ÇİÇEĞİ BİR BAHÇE
Marca gazetesi, "Türkiye çiçeği bir bahçe" ifadesini başlığına çıkartarak, "Türkiye, Dünya Kupası'nda olduğu gibi tek bildiği yolla kahramanca yarı finale yükseldi. Türk taraftarların takımlarının maçlarında ilk yarıyı izlemelerine gerek yok, istediklerini yapsınlar, son 20 dakika izlesinler yeter. Türkiye'de tek bir kahraman yok. İsviçre maçında Arda, Çek Cumhuriyeti maçında Nihat, Hırvatistan maçında Semih ve Rüştü. Mucizeye hepsi katılıyor, bunların hepsi deli!" değerlendirmesini yaptı.
![]()
Turnuvanın en hareketli iki teknik direktörü arasında tartışma çıkmış, dua etsinler de ikisi tribüne gönderilmemiş Löw ile Avusturya'nın hocası gibiMaç sonu ama sarıldır birbirlerine, barıştılar
![]()
Sarı kartlar konusunda geçmiş sayfalarda koyulmuş bir haber var. Orada çeyrek finalden sonra kartlar silinecek yazıyor. Platini final maçında yıldız oyuncuların oynamasını istiyormuş. Bu nedenle Almanya maçında sarı kartlar silinmiş olacak ve kırmızı kart görmedikten sonra bir oyuncu finalde oynayabilecek.
Eğer grup maçlarından sonra silinseydi kartlar, çeyrek final ve yarı finalde birer sarı gören oyuncu finalda oynayamayacaktı. Bu nedenle hep çeyrek finalden sonra kartlar silinecek dendi ama nedense bu deyiş ülkemizde yanlış yorumlandı ve çeyrek finaliyle silinecek diye beklenti içerisine girildi.
"YÜCE ATATÜRK"
Yarı finalde kartların silinecek olmasıda güzel.Çünkü 5 oyuncumuz hala kart sınırında.Almanya maçında bu yüzden daha rahat oynarlar..
Güzel bir maçtı.Golü yedikten sonra ağladım ama Semih Şentürk bizi sevindirdi.Tebrikler TÜRKİYE'm..
Nihat turnuvayı kapatmış:s