1 ile 30 arası toplam 369 sonuç

Konu: EURO 08 | Çeyrek Final | Hırvatistan - Türkiye

Hybrid View

ilginc (=

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben maçı seyrederken normal sürenin son dakikaları acayip tırstım gol yiyeceğiz diye.Bu olmadı ama uzatmaların son dakikasında yedik.Yinede çıkarmasını bildik.Bu mucizevi bir galibiyet.Bu yolun sonu kupa diyorum..

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Fatih Terim'e sallayanları anlamıyorum ben. Fatih Terim'in bu turnuvada futbolcular kadar büyük payı olmadığı tabiki aşikar ama şimdi kalkıpta "O'na rağmen kazandık." demekte yanlış olur.

Söylemek istediğim buydu.
    Böyle bir fikire sahip olabilirsin ama bunu dile getirirken daha seçici olmalısın kullanacağın kelimelerde. Neyse yarı finaldeyiz artık.Kimseyi eleştirmememiz lazım diye düşünüyorum.Şimdi tek yürek olma zamanı..

Son zamanlarda ülkede yaşanan kutuplaşmalara ilaç gibi geliyor millilerimizin aldığı zaferler..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

ilginc (=
    2.resimi ilk gördüğümde hadi bir derece masumca bir şey dedim ama ilk resimi bugün gördüm şok oldum.E yuh yani.Adam resmen belli etmiş tarafını.Senin görevin milleti teselli etmek değil.Çünkü sen görevin gereği tarafsız olmalısın.Hemde o kadar annesi Hırvat tartışması dönerken..Maç bitince soyunma odasına gideceksin Hırvatları teselli etmeye değil..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Ayağa kalktılar, Hırvatları tekrar sahaya soktular ve büyük zaferi getirdiler.

Tablo tersine döndü.

Hehe.Dün geceyi çok güzel özetlemişsin Muhammet abi.

Mesaj Yetkileri