1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kariyerinde başarılar fakat keşke ingiltere liginide açsaydın

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kariyerinde başarılar fakat keşke ingiltere liginide açsaydın

İngiltere Ligi'ni açmak iyi olabilirdi ama bir sene sonra tüm dandik İngiliz oyuncular İzlanda'ya geleceklerdi bu da benim hoşuma gitmiyor. Bu nedenle açmadım. Benim amacım İzlanda'dan sonra Norveç veya İsveç'e gitmek belki sonra da Danimarka...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    benim birkaç sorum olacak
    1-)bu takım normalde şampiyonluğa oynuyormu
    2-)hedeflerin neler?
    Ben işin biraz da kolayına kaçtım ve ligin en güçlü takımını seçtim. Medyaya göre şampiyonluğun en önemli adayıyız. İnşallah da ligi şampiyon olarak bitireceğiz.
    Öncelikli hedefim ligde şampiyon olmak, Avrupa'da da yapabileceğimizin en iyisini yapmak. FH'de yapabileceğim her şeyi yaptıktan sonra da İsveç, Norveç veya Danimarka'ya gitmek istiyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Caretta Caretta View Post
    Naçizane benimde bir sorum olacak.Sen orada menajerlik yaptığın için bilirsin.İzlandanın havası gibi insanı da soğuk mu
    Nerzull arkadaşıma katılıyorum özellikle bayanlar çok sıcakkanlı. İşin şakası bi yana İzlandalıların Türkleri pek sevmediğini okumuştum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Kariyerin gerçekten çok hoşuma gitti yeni arayışlarda bulunma eyleminden dolayı seni kutluyorum başarılarının devamını dilerim
    Teşekkürler, ben de hergün Chelsea'nin, Newcastle'nin veya Milan'ın maçlarını kariyer bölümünde görmekten sıkıldım ve yeni bir şeyler yapmak istedim umarım beğenilmiştir...
    Last edited by demirhanmurat38 : 24.Haziran.2008 at 00:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri