1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Evet transferler güzel

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Evet transferler güzel
    Maddi durumumuzun el verdiği ölçüde en iyi transferleri yapmaya çalıştık. Transferlerin beğenilmesi, beni mutlu etti, teşekkürler...
    Gelelim hazırlık kampımıza;
    Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyorduk, bunun için de hazırlığımızı İzlanda'da yapmaya karar verdik. Bu doğrultuda 2'si evimizde, 2'si de deplasmanda olmak üzere toplam 4 maç yaptık. Maç yaptığımız takımlardan 1'i Birinci Lig, 2'si İkinci Lig, 1'i ise amatör takımdı. İşte maçlarımız...

FYLKİR 0 - FH 4

İlk maçımız beklediğimden iyi geçti. Özellik yeni transferimiz Musonda Kabaso'nun ilk maçında 2 gol birden atması beni ve taraftarlarımızı çok mutlu etti. Umarım ligde de aynı performansı sergiler...

FH 2 - þOR 1

İkinci maçımızda rakibimiz ikinci lig takımlarından þor(thor)'du. Futbolumuz umut vericiydi. 2. yarıdaki 2 golümüz ile galibiyete ulaştık.

KS/Leiftur 1 - FH 6

Üçüncü maçta zayıf rakibimizi gole boğduk. 5 farklı oyuncumuzun attığı golle farklı galibiyeti aldık. 4 golümüz ise 3 yeni Afrikalı oyuncumuzdan geldi.

FH 0 - GRİNDAVİK 0

Son maçımızda rakip ikinci ligin güçlü ekiplerinden Grindavik'ti. Attığımız 24 şut ve kullandığımız 8 kornerden bir türlü sonuç alamadık. Ama oynanan futbol iyiydi ve beni tatmin etti. Yani tek eksik goldu.

Genel Değerlendirme: Yaptığımız hazırlık maçlarında 12 gol attık ve sadece 2 gol yedik. Yeni transferlerimizin performansları çok iyiydi. Benim güvenimi boşa çıkarmadılar.

Bu gece İcelandic Upper League Cup maçlarını da sizlere aktarmaya çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyorum...

Mesaj Yetkileri