ne kadarda güzel oynadı bizimkiler, terim oyuncularını nasıl motive ettiyse gerçekten Almanlar karşısında üstün bir futbol oynadık ve bunu tüm Avrupa + dünya izledi, Türkler'in Almanlar karşısında ki üstün futboluna odaklandı. Canı gönülden kutluyoruz hepsini yürekten oynadılar, ellerinden geleni yaptılar.
Defansımız kötüydü çok basit goller yedik, zaten Terim'de bundan bahsetti, malesef gol atmak için çok zorluyoruz güzel oynuyoruz atıyoruz ama adamlar 1-2 pozisyon buluyor ve bunlar gol oluyor.
Bu sefer şansımız yerinde değildi, son 5 dk kala maçı tekrar eşitleme şansına sahiptik ama olmadı bu sefer Almanlar attı. Rüştü belki hatalı çıktı belki hatalı goller yedi ama onu eleştirmeden önce Terim ne yapabilirdi? Elinde bir imkan olsa Rüştü ile mi oynardı? Tabiki hayır, Volkan o cezayı almasaydı bugun kaledeydi. Volkan ellerine hakim olacak ondan sonra bizler Rüştü'yü eleştirelim bunlar gereksiz şeyler. Olan oldu...
Tüm dünyaya semih'i, sabri'yi, kazım'ı, mehmet topal'ı, arda turan'ı en önemlisi Tekrar Türkiye'yi tanıttık kötü mü oldu..
Bundan sonra rakiplerimiz bizimle oynarken bir daha düşünecekler.. maçlar 90 dk ve karşında bir Türk varsa bu 90 dk olduğunu sakın aklından çıkartma..
Ülkemiz adına turnuva öncesi deselerdi Türkiye ilk 4 de girecek diye hafif bir tebessümle gülümser hadi ordan derdim ama bugun bir çok Avrupa devi yokken Türkiye oradaydı ve bu kadar eksikken bu kadar güzel futbol oynarken finalde de olabilirdi. Biz bir çok futbol otoritesine, futbol adamına, futbol yöneticisine bunu bu gece gösterdik.
Hakemler konusunda malesef yan hakem çok taraflıydı, busakka için kartlarını kullanması gereken yerler vardı ama o kullanmak yerine uyarmayı tercih etti.
Ben Türkiye'yi yeni jenerasyonla beğendim ve yeni takviyeler düzenlemeler ve desteklemelerle daha çok canlar yakacağımıza inanıyorum.
Fatih Hoca bırakırmı bırakmaz mı bilmiyorum, izin istedi gitmek için .. bence gitmesi en iyisi olur, milli takım için Lig TV yorumcusu Rıdvan Dilmen diyorum![]()