Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit artık milli takıma alınmasın mümkünse son 2 maçtır inanılmaz berbat oynadı.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Orta da böyle durum yokken sen Beşiktaş'lı Fener'li diyorsun.Senin niyetin belli zaten...
    Benimmi belli? Alıntı yapıp Volkan diyen benmiyim..? Ne alaka Volkan..?

Şef olayı ben takımlara yormuyorum.Volkan'a ben o zaman birşey dememiştim.Şimdi de Rüştü'ye demiyorum.Hata yapılır.

Ancak sen burada çıkıp veya birbaşkası Rüştü'yü eleştirdiği zaman, zamanında eleştirmediğim Volkan'ı eleştiriyorum bende.
    Kardeş o mesajdan alıntı yapıp öyle bir yorum yazarsan öyle anlaşılır.. Dikkatli yaz biraz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takım herşeyi hakediyor Tebrikler.Bu futbolu tartışıcak halimiz yok mükemmel oynadık.Hakem yaktın bizi Allah belanı versin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Hakeme yüklenmeyin beyler, adamların bariz penaltısını vermedi. Yan hakem kötüydü ama.
    Ne penaltısı yahu , nasıl izliyorsunuz pozisyonu anlamıyorum...Asıl Lahm Kazım'ı çekti o penaltıydı.Lahm 3 kere sarı kartlık hareket yaptı, ikisinde verse atılmıştı.Tuncay'a , Arda'ya geçen maçta verilen kartları hatırlıyor musun sen?Bu maçta Almanya'nın kart görmediğini biliyor musun peki?Ya Semih'in ilk harekettinde gördüğü karta ne demeli?Tüm takdir haklarını almanlardan yana kullandı bu hakem , verilmeyecek fauller verdi , bizim lehimize verilcekleri vermedi.Hakem kötü maç yönetti , ona yüklenmicem de kime yüklenecem ...!Yan hakemi orta hakemi yok hepsi berbattı , hepsinin köküne kirbit suyu...

Nesil
    2006

Rüştü, Dünya'da en fazla milli takımlarda oynanayan kaleci ünvanına sahip olan bir kaleci. Kalecilik nankör bir meslektir. Chec herkes Dünya!'nın en iyi kalecisi diyordu, yaptığı hata ile Çek Cumhuriyeti elendi ama; Chec hala Dünya'nın en iyi kalecisi. Rüştü hata yaptı. Bunu inkar eden yok ama; sonuçta kaleci değil takım kaybeder. Kupa kazanmak önemli değil. Buralara her turnuvada gelmek önemlidir. Dünya Kupasında da umarım bu başarı devam eder.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rüştüyü konuısmaya gerek yok herşey ortada başka birşey söyleyemecegim ama tutamadım kendimi affedersiniz arkadaşlar ama rüştü fener de olsa beşiktaşlılar acaba onu bu kadar savunur muydu kimse alınmasın kimse de yanlıs anlamasın çok kötü bir kaleci.Rıdvanda diyor Milli takımın kalecisi rüştüdür yuh yani
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Benimmi belli? Alıntı yapıp Volkan diyen benmiyim..? Ne alaka Volkan..?

Kardeş o mesajdan alıntı yapıp öyle bir yorum yazarsan öyle anlaşılır.. Dikkatli yaz biraz..
    Orada bir örnekleme var.Nasıl Volkan'ı eleştirmediysek,bu maç içinde Rüştü'yü eleştirmemeliyiz.Eğer Rüştü'yü eleştireceksek onu bu maçta oynatmaya mecbur kılanıda eleştirmeliyiz.Bu yüzdendir ki hiç kimseye eleştiri getirmeyip,övmeliyiz kanaatimce.Bu futbolcuları eleştiren taş olur.Allah tekrar hepsinden razı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Hamit artık milli takıma alınmasın mümkünse son 2 maçtır inanılmaz berbat oynadı.
    O zaman şöyle yapalım bir maç pardon seninde yazdığın gibi 2 maç kötü oynayan olursa bir daha milli takıma alınmasın nasıl? Hatta Hamit gibi bir oyuncuyu milli takıma almak büyük hata zaten Bayern Münih gibi kalitesiz bir takımda oynuyor. Nasıl bu fikirler hoş değilmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ah rüştü be sanki şu futbol toplarıyla kan davan var ne zaman ceza sahasına gelen bi top görse adam dayanamıyo atlıyo yahu halbuki şimdi burda helal olsun çocuklar değil penaltı atışlarını yazıyo olabilirdik

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hamit mi Milli Takıma alınmasın :s Milli Takımda böyle kaliteli oyunculara ihtiyaç var.Son zamanlarda formundan düşüyorsun Serkan , almanlar tarihi fark atar diyen de sendin sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan
    rüştü fener de olsa beşiktaşlılar acaba onu bu kadar savunur muydu
    Alican ben takım tartışması yapmıyorum sadece bu tür olaylarda tamam hatalı bir isim olabilir ancak bir zaferde tüm takımı kutluyorsak bir hatada da tüm takımı suçlamalıyız.Ki bence bugün suçlanacak birşey de yok ortada.Rakibe posizyon dahi vermedik.Şanssız goller yedik.

Attığımız 2 golde de bence Lehmann'ın çok büyük hatası vardı.Teşekkürler Lehmann.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    O zaman şöyle yapalım bir maç pardon seninde yazdığın gibi 2 maç kötü oynayan olursa bir daha milli takıma alınmasın nasıl? Hatta Hamit gibi bir oyuncuyu milli takıma almak büyük hata zaten Bayern Münih gibi kalitesiz bir takımda oynuyor. Nasıl bu fikirler hoş değilmi?
    maçı heralde izlemedin. Bu kadar saçma pas hataları , topu kontrol edememe. İsterse Barca'da oynasın. bu kadar berbat oynayacaksa alınmasın milli takıma.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ne kadarda güzel oynadı bizimkiler, terim oyuncularını nasıl motive ettiyse gerçekten Almanlar karşısında üstün bir futbol oynadık ve bunu tüm Avrupa + dünya izledi, Türkler'in Almanlar karşısında ki üstün futboluna odaklandı. Canı gönülden kutluyoruz hepsini yürekten oynadılar, ellerinden geleni yaptılar.

Defansımız kötüydü çok basit goller yedik, zaten Terim'de bundan bahsetti, malesef gol atmak için çok zorluyoruz güzel oynuyoruz atıyoruz ama adamlar 1-2 pozisyon buluyor ve bunlar gol oluyor.

Bu sefer şansımız yerinde değildi, son 5 dk kala maçı tekrar eşitleme şansına sahiptik ama olmadı bu sefer Almanlar attı. Rüştü belki hatalı çıktı belki hatalı goller yedi ama onu eleştirmeden önce Terim ne yapabilirdi? Elinde bir imkan olsa Rüştü ile mi oynardı? Tabiki hayır, Volkan o cezayı almasaydı bugun kaledeydi. Volkan ellerine hakim olacak ondan sonra bizler Rüştü'yü eleştirelim bunlar gereksiz şeyler. Olan oldu...

Tüm dünyaya semih'i, sabri'yi, kazım'ı, mehmet topal'ı, arda turan'ı en önemlisi Tekrar Türkiye'yi tanıttık kötü mü oldu..

Bundan sonra rakiplerimiz bizimle oynarken bir daha düşünecekler.. maçlar 90 dk ve karşında bir Türk varsa bu 90 dk olduğunu sakın aklından çıkartma..

Ülkemiz adına turnuva öncesi deselerdi Türkiye ilk 4 de girecek diye hafif bir tebessümle gülümser hadi ordan derdim ama bugun bir çok Avrupa devi yokken Türkiye oradaydı ve bu kadar eksikken bu kadar güzel futbol oynarken finalde de olabilirdi. Biz bir çok futbol otoritesine, futbol adamına, futbol yöneticisine bunu bu gece gösterdik.

Hakemler konusunda malesef yan hakem çok taraflıydı, busakka için kartlarını kullanması gereken yerler vardı ama o kullanmak yerine uyarmayı tercih etti.

Ben Türkiye'yi yeni jenerasyonla beğendim ve yeni takviyeler düzenlemeler ve desteklemelerle daha çok canlar yakacağımıza inanıyorum.

Fatih Hoca bırakırmı bırakmaz mı bilmiyorum, izin istedi gitmek için .. bence gitmesi en iyisi olur, milli takım için Lig TV yorumcusu Rıdvan Dilmen diyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Orada bir örnekleme var.Nasıl Volkan'ı eleştirmediysek,bu maç içinde Rüştü'yü eleştirmemeliyiz.Eğer Rüştü'yü eleştireceksek onu bu maçta oynatmaya mecbur kılanıda eleştirmeliyiz.Bu yüzdendir ki hiç kimseye eleştiri getirmeyip,övmeliyiz kanaatimce.Bu futbolcuları eleştiren taş olur.Allah tekrar hepsinden razı olsun...
    Volkanı'da eleştirdim Rüştü'yü de.. Eleştirilecek tabi hata eleştirilir.. Ama burda benim Rüştü'yü eleştiren mesajımdan böyle bir alıntı yapılırsa yanlış anlaşılır.. Biraz daha kişisel konuş genel konuşma.. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir takım Orda Avrupa ya kafa tutmuş siz kaLkmışsınız Rüştü diyorsunuz. BunLar gereksiz davranışLar. HataLı oLabiLir ama FutboL hataLar oyunudur zaten. Bizde buraLara kadar hiç akıL aLmayacak kişiLerin hataLarı sayesinde geLdik bunuda atLamamamız gerek. Oynadığımız FutboL, verdiğimiz ders şimdiLik yeterLidir sanırım Avrupa ya. Türkün Türkten başka da dostuk yoktur bunu bu turnuva iLe de birLikte birkez daha görmüş oLduk.

Fatih Terim Hasan Doğan iLe konuşmadan kararını vermeyeceğini, henüz kesin birşeyin oLmadığını söyLedi.

Terim bırakmamaLı. OLuşturduğu bu ekoLü ondan başka yürütecek insan yok. Eğer bırakırsa biz yeniden sıfıra iner, tekrar çıkma çabaLarına gireriz. KaLırsa oLmadı 2010 ya da 2012 de bir Kupa bize geLebiLir.

TeşekkürLer bize uzun zamandır yaşamadığımız sevinçLeri yaşatan bu insanLara.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rüştü bu hataların aynısını barcelona da yapmıstı ve oradan gitmesine sebeb olmustu bu hatalar rüştü barça ya gittikten sonra kaleciligi bitmişti bence neyse bravo çocuklar yinede güzeldi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ne kadar boş gereksiz sinirden yazılmış bir söz.

Röportajlar yapılıyor, Avrupa'lı takımdaki yıldızlara soruyorlar Türk Milli Takımında kimden çekiniyorsunuz diye, Hamit diyorlar.. Tabi doğru yerde oynatılırsa..

Mücadele, güç, istikrar

keşke maçta onu destekleyecek birileri daha olsaydı da hamit kendini gösterebilseydi.

Bence böyle gereksiz mesajlar atacağımıza o mesajı içime atsak daha iyi olacaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rıdvan Dilmen yönetiyor galiba oyuncularımızı anlamıyorum.Canlı izlerken Rıdvan ne dediyse oyuncular yaptı.Yapmadıklarında da golleri yedik zaten

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçı heralde izlemedin. Bu kadar saçma pas hataları , topu kontrol edememe. İsterse Barca'da oynasın. bu kadar berbat oynayacaksa alınmasın milli takıma.
    yok ben maçı çok iyi izledim hatta Portekiz maçını da çok iyi izledim. Şimdi yanıyorumda o maçtan sonra takımı topluca geri yollasaydık keşke hepsi çok kötüydü. Allahım Hamit Altıntop gibi bir oyuncuyu tartışıyoruz çok garip gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hamit teknik kapasitesini aşan gereksiz hareketleri denemeye çalışmasa o top kayıpları olmazdı,bir uyarı gelirse hamit adama döner ama.yoksa güzel oyuncu

Yok daha neler.

Hakemler müthiş paslaştı ya Podolski'yle falan, verkaç falan yaptılar müthişti. Orta hakem zaten berbat, Rıdvan Dilmen yan hakem için "Bu hakem falan değil, yeryüzünden silinmesi lazım böyle bir insanın" diyor. Kazım kayıyor yok bilmem ne, anca öyle gol yiyoruz. İstatistikler de ortada;

Germany - Turkey
    3 Goals scored 2
    0 Yellow card 2
    0 Red card 0
    3 Shots on goal 11
    4 Shots wide 6
    14 Fouls committed 15
    2 Corners 8
    0 Offsides 1
    27' 34'' Ball. Poss. (time) 32' 59''
    45% Ball. Poss. (%) 55%

Bu maça ağlanır ya ooof of. NTV'de Ersin DÜzen'i gördüm, adamın gözleri yaşarmış, ağlamaklıydı yani. Harbiden bu maça ağlanır ya offf.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tüm oyuncular söyledi Terim veda konuşması yapmış.Ne olursa olsun bırakacak bence de Terim.

İtalya yolcusu bence Fatih Terim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her kötü oynayan milli takıma alınmasa ohooo portekiz maçından sonra turnuvadan çekilmemiz lazımdı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir takım Orda Avrupa ya kafa tutmuş siz kaLkmışsınız Rüştü diyorsunuz. BunLar gereksiz davranışLar.
    Abi doğru diyorsun da kupayı alarak kafa tutmamız daha iyi olurmaz mıydı?Bu arada milli takımda genç bir jenerasyon geliyor, bu jenerasyon iyi işler yapabilir.Genç ve yetenekli oyuncularımız var.Underlerimiz de her turnuva da iyi işler yapıyor, dereceler alıyor.Alttan gelen oyuncularla şuanda milli takımımız da bulunan oyuncuları kaynaştırarak genç bir jenerasyon oluşturabiliriz.Tabi bunda en büyük görev kulüplerimize düşüyor.Gençlerimize daha fazla şans vermeli oynadıkları kulüpler.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Yedek takımla ne hâllere soktuk Almanya'yı yani offf.

Bu arada turnuva da oynamayan tek oyuncumuz Tolga Zengin galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Almanya'ya kafam dik gidiyorum"
    26.06.2008 00:42
    Almanya maçında çok koşan, sahanın her yerinde yer alan Hamit Altıntop maç sonu yaptığı değerlendirmede, "Almanların kalitesini biliyoruz. Fazla pozisyona girmiyorlar. Girdiler mi atıyorlar. Bu sonucu haketmedik. Kadromuz genç ve bu yola devam edersek gelecekte daha iyi şeyler olabilir. Almanya'ya kafam dik ve gururla gidiyorum." ifadelerini kullandı.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Yedek takımla ne hâllere soktuk Almanya'yı yani offf.

Bu arada turnuva da oynamayan tek oyuncumuz Tolga Zengin galiba.
    Sağlık olsun.. Oda inşallah başka sefere oynar..
    Almanya'yı resmen ezdik ama olmadı.. Neyse artık yapacak birşeyimiz yok, oyuncularımızla gurur duyuyorum, inanıyorumki ileride çok daha büyük başarılara imza atacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu arada spiker muhteşemdi. Gerçekten maç içinde duygularımıza tercüman oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kazım'ın ayağı kaymasaydı, sakatlanmasaydı görürdüm ben Almanları.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu arada spiker muhteşemdi. Gerçekten maç içinde duygularımıza tercüman oldu.
    Evet Kerem Öncel'i beğendim, bu turnuvada en beğendiğim anlatımdı.Bülent Tulun da geri kalan maçlardaki gereksiz yorumlarını bıraktı , izleyiciyi sıkmayan yorumlarda bulunda.Ömer Üründül gibi bilmediğimiz terimleri kullanmaması da ayrı bir artı

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri