1 ile 30 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Hybrid View

Terim ile Dortmund ve Genao ilgileniyormuş. Bence Terim zirvede bıraksın, iyi hatırlansın, Avrupa'ya gitsin. Kendi kariyerini düşünüyor Terim, bence bırakmakta haklı, gitmeli, izin vermeli federasyon.

Hakeme yüklenmeyin beyler, adamların bariz penaltısını vermedi. Yan hakem kötüydü ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Terim ile Dortmund ve Genao ilgileniyormuş. Bence Terim zirvede bıraksın, iyi hatırlansın, Avrupa'ya gitsin. Kendi kariyerini düşünüyor Terim, bence bırakmakta haklı, gitmeli, izin vermeli federasyon.

Hakeme yüklenmeyin beyler, adamların bariz penaltısını vermedi. Yan hakem kötüydü ama.
    Bizimde bir penaltımız verilmedi ayrıca o pozisyon dışarıdaydı. Haksız yere fauller vs.. onları saymıyorum bile

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

pozisyon dışardaydı ama hakem ordaki faulü görse penaltı verecekdi adım gibi eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Ne penaltısı yahu , nasıl izliyorsunuz pozisyonu anlamıyorum...Asıl Lahm Kazım'ı çekti o penaltıydı.Lahm 3 kere sarı kartlık hareket yaptı, ikisinde verse atılmıştı.Tuncay'a , Arda'ya geçen maçta verilen kartları hatırlıyor musun sen?Bu maçta Almanya'nın kart görmediğini biliyor musun peki?Ya Semih'in ilk harekettinde gördüğü karta ne demeli?Tüm takdir haklarını almanlardan yana kullandı bu hakem , verilmeyecek fauller verdi , bizim lehimize verilcekleri vermedi.Hakem kötü maç yönetti , ona yüklenmicem de kime yüklenecem ...!Yan hakemi orta hakemi yok hepsi berbattı , hepsinin köküne kirbit suyu...

Mesaj Yetkileri