-
28.Haziran.2007, 06:52
#22
Anlatmak istediğim konu, "feeder" kelimesinin türkçe karşılığının "besleme", futbol terimi olarak da "pilot" anlamını alması.Bu olay Karşıyaka Spor Kulübü'nü küçük düşürecek bir olaydır.Fenerbahçe SK, Beşiktaş JK vs. kim olursa olsun, Karşıyaka'yı "pilot" takım olarak kullanamaz.
Ayrıca belirtmek istediğim bir şey var.Biz Hasan Erbey'i bir anlaşma sonucu vermedik Fenerbahçe'ye.Olcan'ı, Mustafa Cevahir'i de bir anlaşma sonucu almadık.Kendi yaş düzeyinde bütün milli takımlarda oynamış, bütün kulüplerin istediği Hasan Erbey'in bonservisini, Olcan ve M.Cevahir'in kiralama bedeli karşılığında verdik.Hatta Fenerbahçe ile ilişkilerimizin söylediğiniz gibi iyi olmadığını gösteren bir olay da, çok almak istedikleri kaleci Onur'u Trabzonspor'a satmamız.
Tesis konusuna gelecek olursak eğer, Teknik Direktörümüz Reha Kapsal ile yaptığımız görüşmeden önce kendi sitemizde tesislerimiz hakkında bilgi vermek için her yerini didik edip fotoğrafları çektik.Tesislerimiz belirttiğim gibi 5 yıldızlı otel konforunda oluyor.Adsl'den plazma Tv'ye, yeni çim sahalardan yeni yemekhaneye, yeni toplantı salonundan yeni mobilyalara tamamen değişiyor.
Bunları Karşıyaka Spor Kulübü'nün içinden biri olarak analttığımı da belirtmek istiyorum.
Sevgiler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da bu konuyla ilgili son mesajım.Bugünkü gazetelerde geçen haberlerden bir tanesi.Artık konu hakkında daha rahat yorum yapabileceksiniz..
FENERBAHÇE PRÜZ ÇIKARDI
Bu arada Karşıyaka’nın üçer yıllık sözleşme imzaladığı Fenerbahçeli Taha ve kaleci Necati için yapılan protokolde, “Sezon sonunda iki oyuncunun bonservisleri belirlenecek ücret karşılığı Karşıyaka’ya verilecek” maddesi, sarı-lacivertli kulüp tarafından kabul edilmedi. F.Bahçe, “Ya kiralık alırsınız, yada bonservis bedellerini ödeyip, renklerinize bağlarsınız. Eğer kiralık alırsanız, sezon sonunda öncelik KSK’de olmaz” cevabı verdi. Taha için 75, Necati için 100 bin YTL isteyen F.Bahçe ile pazartesi günü bir görüşme yapılacağı ifade edildi.
Last edited by efeksk : 29.Haziran.2008 at 01:02
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules