Daha 2 yabancı hakkımız var, Karşıyaka'nın basketboldaki yabancı transferi politikasını düşünürsek düşük maliyetli sağlam 2 yabancıyla fark yaratılabileceğini düşünüyorum.
Daha 2 yabancı hakkımız var, Karşıyaka'nın basketboldaki yabancı transferi politikasını düşünürsek düşük maliyetli sağlam 2 yabancıyla fark yaratılabileceğini düşünüyorum.
futbolda yabancı transferi yapmayalı 12 sene oldu hacım, fos çıkan çok basketçimiz de oldu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
efe, transferini şekillendiren 3 tane takım var şu anda, rize , altay, kasımpaşa... bizi zaten diğer takımlar bağlamamalı plan proje yapılmalı, gerekirse transfer dönemi açılmadan transfer tamamlanabilmeli...
efe binlerce dediğin, tribünde bir kaç maç hariç zaten 3 bin kişiyiz...
efe, reha hoca dahil kimseye güvenmiyorum, çok sözler duyduk biz, çok "lost" izledik... reha değilmiydi bu takıma play off oynatıcam diyen? reha hoca bir kere tutarlı konuşmuyor, gençlere önem vermekten bahsetti genç dinamik takım dedi alınan adamların yaşlarını sen yaz... takım kamp çalışmalarına yabancılar dahil tam kadro katılıcak dedi, geçen gün 10 tane daha oyuncuya ihtiyacım var diyor, ki doğru söylüyor...
spor kulübümüzün basket şubesinin geçen sene bütçesi ligin en düşük 2. bütçesiydi efe, daçka ve biz 1.2 milyon dolarlık takımla mücadele verdik, çok sevdiğimiz bu kulüp maalesef düzgün yönetilmiyor, kişisel gayretlerle yürüyor, bu sene başında takımın nasıl kurulduğunu sen de az çok bilirsin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
efe, bir de F.B. , K.S.K. kıyaslmasına girmeye gerek yok, sade ve sadece KSK li ayrıca 12 yıldır sürekli tribünde olan bir abin olarak söylüyorum, iyi yönetilmiyoruz bir yanda 100 milyon dolarlık bir bütçeli kurumsal bir yapı, bir yanda da 10 milyon doları toplamaya çalışan, Selçuk Baba ve Cevat Durak ın ricasıyla başkanlık yapan eski Bergama Belediye Reis' nin başkan olduğu sözde büyük camiamız... bu yapıların karşısında tek tesellimiz arena da sene 1 aldığımız normal sezon galibiyetleri olur maalesef...
efe, 10 yıldır ödenmeyen oyuncu alacakları var bizim kulüpte, hacizden kaçırılmış kupalar var... bu yüzden adı feeder olmasa da bu kulüp daha çok rica minnet oyuncu alır başka takımlardan...
Last edited by midfielder1912 : 30.Haziran.2008 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Karşıyaka Spor Kulübü'nün yönetimsel bazda eleştrilerinin yapılacağı alan olarak burayı görmeniz hayli ilginç.Burası sadece bir oyun sitesi.Yönetimle ilgili, kulübün işleyişi ile ilgili konuları kongrelerimizde tartışıyoruz zaten.Eğer daha önce gelmediyseniz, bir dahaki kongremize sizi davet edeyim.Söz alıp, gerekli eleştirileri gerekli yerlere yapabilirsiniz.Buraya bunları yazmanız hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü.Üstelik bu oyunda, "yönetim" ile ilgili hiçbir özellik de yok...
---
Bunun dışında Galatasaray altyapısında yetişen Kerem İnan ve Yalovaspor'dan Kıvanç Karakaş bugün sözleşme imzaladı.Kıvanç Karakaş, Reha Kapsal tarafından uzun süredir takip edilen ve geleceği olduğu görüşüne varıldığı için transfer edilen bir oyuncu.
tabi ki bunların yazılacağı yer burası değil, haklısın... ancak söylediklerimin arasında kulübün son 3 sezonki finansal durumuna ışık tutucak bilgiler de mevcut efe, finansal durumda oyunda yansıtılabiliyor ayrıca kulüp başkanlarına da yönetimsel özellikler verilebiliyor...
(efe ukalalık ettiysem kusura bakma, ama 13 senedir aynı filmi gören bir abin olarak söyliyim iyiye gitmiyoruz, eskiden dediğin kongrelerde 2-3 başkan adayı olur millet yönetime girmek için yarışırdı, şimdi rica minnet biri başkan yapılıyor, amca da beni siz başkan yaptınız başkası varsa gelsin ben hemen bırakırım diyor,kimse de yönetici olmak istemiyor, bizde her sene aynı diziyi izliyoruz; lost)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KSK , Kerem İnan (GK - E. Şekerspor) ve Kıvanç Karakaş (veritabanında yok, AMR - Yalovaspor) ile 2 şer yıllık anlaşma sağladı... Kerem için E.Şekerspor a 75 bin ytl bonservis bedeli ödendi...
Last edited by midfielder1912 : 07.Temmuz.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...