Şu anda zaten hiçbir takım kadrosunu oluşturamadı.En düşük ücretli oyuncular bile kapıyı 400-450 milyardan açınca, göze çarpan isimlerin değeri 700 milyarların üstüne çıktı.Bu durumda sadece biz değil, hiçbir takım transferleri istediği gibi yapamaz, zaten yapamadı.Bütün takımlar bir bekleme sürecine girdi.Futbolcuların ve menajerlerinin akıllarına başlarına alıp iyi düşünmeleri için.Buna da en güzel örneklerden biri, 450 milyar isteyen Ufuk Ateş'in yapmış olduğumuz 325 milyarlık teklife 1 hafta geçtikten sonra "evet" demesi.

Reha Kapsal'ın, bana söylediği bir şey var, kafsinkaf.org'da da bunu yazmıştım, "kadroda 20 tane altyapı oyuncusu olsa bile ben bu takımı şampiyonluğa oynatırım"...

Karşıyaka kesinlikle feeder olamaz bunu da tekrar belirteyim.Binlerce kişi kendini kesse yine de öyle birşey olamaz.Sadece iyi ilişkiler ile 1.ligdei takımların oynatmadığı oyuncular kiralanabilir, bu da oldukça normaldil.

Yoksa Fenerbahçe kim ki Karşıyaka'yı pilot takım gibi görücek, pehh...Koskoca spor kulüplerine sadece futbol branşı varmış gibi bakmayalım.