1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler yapmayın Allah aşkına. Rubin Kazan, parası bol olan, fakat popülerliği olmayan ve fazla parayla oyuncuları ve takımları cezbederek istediğini almaya çalışan bir Rus takımıdır. Katar'ın bir boy küçüğü işte (para olarak).
    Zaten Arda o takıma gitmek istemeyeceği için, doğal olarak reddetmiş başkan. Şahsen sen başkan olsan, Arda'yı Rubin Kazan'a verirmiydin? Sorun bakalım başkana, avrupadan bir takım teklif yapmışmı? Juventus, Newcastle, 20 milyon Euro verirmi? Verirse bikini giyerim diyorum hatta jartiyer bile giyerim
    Ben istemez miyim para kazanmasını takımımın?

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ya beyler fanatizm falan yok ortada. Arda'ya 20 milyon euro verecek takım ne dünyada, ne samanyolunda ne evrende var. Yanılıyorsam çıkarım taksim meydanında bikini giyerim.
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Beyler yapmayın Allah aşkına. Rubin Kazan, parası bol olan, fakat popülerliği olmayan ve fazla parayla oyuncuları ve takımları cezbederek istediğini almaya çalışan bir Rus takımıdır. Katar'ın bir boy küçüğü işte (para olarak). Sorun bakalım başkana, avrupadan bir takım teklif yapmışmı? Juventus, Newcastle, 20 milyon Euro verirmi? Verirse bikini giyerim diyorum hatta jartiyer bile giyerim
    Ben istemez miyim para kazanmasını takımımın?
    Sen bikiniyi hakettin zaten. Dünya üzerinde hatta evrende yok yazmışsın şimdi kıvırıp olayı avrupa takımlarına getirme.

Hadi bakalım bikiniyi giy doğru taksime...

Mesaj Yetkileri