1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

Merhabalar herkese . Belki biraz saçma bir soru olacak ama çıldıracağım heralde artık ! Oyunda menajerimi kurdum takımı ayarladım vs. biraz takıldıktan sonra kaydedip kapadım . Tekrar açtığımda soltaraftaki bölmeler , özellikler vs hiçbiri yok , menajerim açılıyor ama hiç birşey yapamıyorum sadece ileri tuşuna basabiliyorum , kendi kendine ilerliyor . Yardım ederseniz sevinirm .

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by emreydgn View Post
    Merhabalar herkese . Belki biraz saçma bir soru olacak ama çıldıracağım heralde artık ! Oyunda menajerimi kurdum takımı ayarladım vs. biraz takıldıktan sonra kaydedip kapadım . Tekrar açtığımda soltaraftaki bölmeler , özellikler vs hiçbiri yok , menajerim açılıyor ama hiç birşey yapamıyorum sadece ileri tuşuna basabiliyorum , kendi kendine ilerliyor . Yardım ederseniz sevinirm .

Eger ekranda hicbirsey yoksa muhtemelen skin ile ilgili bir problemdir. Skini degistirip yeniden denemeni tavsiye ederim. Ancak goruntude sorun yok oyun kendi kendine ilerliyor diyorsan AYARLAR > Sureden Sonra Devam Et ozelligini kapatman gerekir.

Mesaj Yetkileri